ЮНСКОТО бебе расте, а мама радва му се от сърце! Тема №83

• 17 179
  • 286
  •   1
Отговори
# 15
Хайде и аз тук Grinning
И аз съм се притеснила за хъркащото носле дали няма стафилококи, защото редовно и капвам физиологичен разтвор, а продължава като хапва да хърка с нослето. От няколко дни както си яде изпъва главата назад, плюе бибата все едно въздух неможе да си поеме, а уж си диша нормално през носа докато яде. newsm78
Другото, което ме притеснява е че изпъва главата назад, понякога тялото и става на дъга, дори когато спи главичката е изпъната назад. Защо прави така това дете незнам.
но ще видим утре доки какво ще каже

# 16
   привет и от мен,
два дни нямах нет заради бурята и май ще сменям доставчика, писна ми всеки път като духне по- силен вятър или завали дъжд да ми спира интернета и то с дни!  #Cussing out а през това време вие сте пиииисали!!! цяла тема съм изпуснала Cry
да се похваля- имам превод от НОИ, чак не ми се вярваше вече- от 02.05. ми беше болничния и чак сега ми дойдоха първите пари, дано по- нататък се урегулират нещата, че така без никакви доходи хич не е добре!
нашето мъниче продължава да си реве без причина, като вечер е най- зле, направо сме се побъркали с мъжа ми. никакви капки, нито чайове не помагат, явно просто трябва да се въоръжим с търпение и да чакаме да отмине този период!
сега отивам да наваксвам с четенето!   Hug  Hug  Hug от мен и хубав ден!

# 17
кога эапочнаха силните колики при вас, эасега Слав не плаче и е много добър.
Эапочнахте ли да сваляте кг. Аэ от 10 дена не мърдам и не энам как ще сваля още 15. Ужасно се чувствам.

# 18
И аз да се разпиша Grinning
Силните колики при Ники започнаха снощи, леле орева махалата това дете от 8 до 9, дадох му капките Биогая и спря, но според мен беше съвпадение Laughing
Аз имам един въпрос за лохиите, от 7мия ден почти бяха спряли, а от няколко часа си ми тръгна една кръв като при цикъл, на цвят, иначе слабо. Четох че спират и тръгват, а чак утре ще мога да говоря с докторката.
Килограми свалям по малко, след първото раждане започнах да свалям след 40тия ден. Сега съм свалила 3-4, но имам още мнооооого.
Качих снимки в албума.
Нослето го почиствам с клечка за уши, от едната страна напръскана със Стеримар, от другата вадя сополчето, малко мрънка, ама е сигурна работата. На Благо директно със Стеримар пръсках Crazy, сега ми е жал. Абе малкия май ще ни е голям глезанчо, и той буден само иска да се гушка, баткото като ме види само мрънка, абе идилия.

Последна редакция: нд, 05 юли 2009, 15:39 от Алиен

# 19
gloria83 и моя Деян е с запушено носле и диша трудно,капя му физиологичен разтвор по 2-3 пъти на ден да му изчиства секретите PeaceДени също неиска биберон,но за сметка на това е фен на празно шише  Misc Baby Bottle само така заспива!За килограмите този път май ще ми е по-трудно smile3511 ще трябва бая да се потрудя   running jump newsm39 за протокола имам да свалям 10 кг. направо съм   261uu

# 20
Да се запиша и аз в новата тема Flutter
За хъркащото носле не мога да кажа нищо защото ние нямаме такъв проблем обаче с пъпчиците проблем имаме  Rolling Eyes
Цялото и лечице е в пъпки малки леко зачервени и с бяло връхче и продължават да избиват нови  ooooh!
Знам че се чисти кръвта и но много се появиха и се чудя дали не ги провокира и топлото време и кога ще изчезнат newsm78

За килцата аз не съм се теглила но според мен някъде към 6кг. имам да сваля но си купих стягащ колан който е като клин и много добре стяга и прибира и не ми е много топло с него Peace
Преди като бях бременна всички ми казваха "ауу колко добре изглеждаш" сега като родих само коремче ми остана но сега чувам "ауу какъв корем имаш"  #2gunfire е какъв да е родила съм преди две седмици направо полудявам от хорската простотия  #Cussing out

# 21
Фантазия, бързам да ти отговоря. Доизцежда се само колкото да няма напрежение в гърдата и да не я чувстваш "странно" твърда. Иначе според мен няма проблем. Аз този път съм облагодетелствана /чукам на дърво/ -напрежение имам и малко цедя само като направи по-голяма пауза бебо.

Михайлова, същите пъпчици имаме и ние малко, но намаляват. При първия преглед педиатърът ни каза, че не са от прегряване, а от кърмата.

# 22
НЕ проумявам как може да не спи по цял ден, да иска само да го нося,  да не иска биберон. Това ми е второ дете и не разбирам къде бъркам, защо той се държи така - проверявам дали е сух памперса, дали не му е топло/студено, дали не е гладен/жаден, давам капки против колики и пак нищо, никакъв напредък.

Ами нуждата да усеща мама къде я слагаш? Wink
Хехе,дано те успокоя,на мен и трите деца са ми такива.Близнаците са маалко по-кротки и не настояват постоянно да ги нося,за щастие.
Ясен не искаше биберон,ревеше много(и то с един гръмогласен глас-абсурд да го изтърпиш повече от минута-две Crazy) и въобще всичко,което описваш...и така до около 20тия ден,в който баща му-умен човек-ми се скара да взема детето при нас в спалнята да спи.Иначе се примирих,че ще си го нося,добре че са измислени кенгуруто и слингът,много помагат...Ами просто се оказа,че бебечо е имал жизнена нужда да чувства,че мама е наблизо.Та така,доста носено бебе беше,добре,че беше първо дете и съм имала възможност да му обръщам вниманието,което изискваше Grinning
Близнаците поне не настояват да са постоянно на ръце,че иначе не знам какво бих правила LaughingНо пак си спя с тях,гушкам ги много.Пък и Инфаколът вярно помага при нас Simple Smile

# 23
ayas, мерси за отговора и да те питам - на едно хранене едната или 2-те гърди предлагаш. Аз само едната, защото не изцокваме всичко  newsm78 Но като има периоди повече от 2 часа да не заспи, накрая се наяжда и от 2-та.

# 24
  • варна
Здравейте момичета, дълго време се загубих, но се бях отдала изцяло на новия мъж в живота ми. Видях, че the1, е писала за нас, но не сте ни включили в списъка. На 23 юни се роди бебе Борис - 4400 и 55 см. /и ние влизаме в рекорда по дължина / и имаше невероятната чест да бъде в една стая с бебе Алекс на the1 - рядко срещана силна личност, която след невероятните трудности даваше съвети на мен и беше невероятно силна. Да ви питам - имали ли сте проблеми със съня - защото ние сме си харесали дивана в хола и не искаме да спим на страхотната кошара, която имаме....сега се връщам да ви прочета и ще пиша, защото изпуснах многооооо. А за бебе Алекс и неговата силна мама ще пиша после...хубав ден.

# 25
Момичета искам да ви почерпя визуално за месечинката на Деян днес  newsm38 Расте на мама момчето!

# 26
ние се прибрахме вчера от болницата и да ви се оплача... тази педиатърка, която дойде при нас изобщо не ми допадна..от самото начало почва да назидава и да се налага, не може да направи контакт, говори от позицията на аз знам, ти ще си траеш...хигиената ми се видя също зле..направо не знам
сега живеем в надежда...има ли някоя от вас, която може да препоръча своят педиатър дори и да не се намира наоколо, няма проблем

П.С.добавете ни и нас в списъка Simple Smile
30.06.09 - Иван - 2 840, 50см,

# 27
  • Germany
Добавете ни и нас на 1-а страничка. 30.06., Константин, 2800 , 50см.
Ох, момичета много ми е гадно, че кърмата ми е много малко Sad И толкова слабичко върви от зърната, а Тино е малко поспалив и доста бързо се уморява като суче. С помпата едва изкарвам 20мл, и на ръка пробвах да се цедя, все тая. Чай си взех да пия, засега няма голям ефект. Такова голямо желание имах да кърмя и все се надявам да тръгне по силно кърма. Давам добавка от АМ и съвсем не мога да схвана какво става с това хранене. Днес например е един малък хаос на ядене. А, и уригването не ми се получава. Съвет?

Последна редакция: нд, 05 юли 2009, 21:49 от Promiscuous Girl

# 28
Promiscuous Girl и ние сме на вашата дата..и да ти кажа имам същият проблем..имам много малко кърма...успявам да изтискам около 20-30мл. и другото АМ...
нашият не иска да засуче...опитва два три пъти и като види, че не пуска и почва да се нервира и да реве...
от 2 дни пия чай...дано нещата да се оправят...сега ще опитам да пропусна едно цедене и да видя дали ще изкарам повече следващото..

# 29
SheIsInLove мога да ти препоръчам моята педи(тоест на Деян) LaughingНамира се в осма поликлиника и се казва д-р Петкова.Много съм доволна от нея  PeaceАко искаш координати пиши ми на лични!

Общи условия

Активация на акаунт