НИе растем и хубавеем
, бебе Юли вече почна да издава различни звуци , главичката си я държи все по стабилно , даже на моите приятелки които са го държали им прави впечатление че е много жилав и си държи главичката доста добре за месец и половина бебе , иска да го държим изправен и да гледка наоколо . Ние сменихме млякото за да се справим с трудното изхождане , сега сме на Фризовом и засега всичко е нормално , направи ми впечатление че това мляко е доста по гъсто и мазно и явно повече го насища , защото изкарва повече от три часа между храненията , И да се похваля че снощи като го нахранихме в 21:00 се събуди за следващо хранене чак към 6:00 ч сутринта
... дано да продължава все така и да нямаме нощно хранене , не че той е имал досега , ама все пак За къпането , нямаме проблеми вече с него , и малкия много плачеше , но откакто сменихме схемата е добре , първо го храня изчакваме да му мине храната около 30 мин - 1 час и го къпем , гък не казва и му е хубаво , та установихме че преди е плачел защото е бил гладен , не от страх към водата

Сега гледах албумчето със снимките , много сладки бебоци , но аз си харесах една снахичка
, принцеса Емануела на мама Рая , много чаровно бебче , много красива пу пу 
maiamiii да , тази щипчица всеки ден се завърта по малко , докато не падне самичка , а самото пъпче си остава в нея , педиатъра ви не ви ли е посетил да ви покаже как да го правите и с какво да го третирате
та използвам да драсна някой ред.
Пу-пу, все така да ми расте мъничето, много му се радвам, вече съвсем заприлича на човече. Другата седмица ще му бият ваксина, малко ми е кофти, че ще го бодат, ама какво да с прави
и аз няколко месеца ги ограничавах /но акото все си стоеше такова/
моята Дани изобщо не му отстъпва- по цял ден се дере с пълно гърло, като с всеки изминал ден гласа и става все по- силен. давам инфакол, чайчета от какви не билки, даже идва масажистка у нас да и прави масажчета против коликите! взех да мисля вече, че страдаме от глезотия- докато я нося на ръце всичко е наред, оставя ли я на леглото и настава ужас! дори ако е заспала и я оставя, след малко се събужда и надава вой! вече не ми е ясно колики ли са или просто се гаври с нас! а вече сигурно е към 5кг и доста ми тежи, добре, че мъжа ми я поема вечер! в понеделник ще ходим да се мерим и теглим, а тази събота става на 1 месец /с което приближава края на коликите

намалихме времето за кърмене, после нещата се пооправиха, ама сега и давам по около 20 мин да суче и ако се случи да ми е по- пълна гърдата после задължително повръща! педиатърката каза, че това не е проблем щом наддава /последно беше качила 400 гр/, т.к. на бебетата не им се затваряло нещо на гърлото и затова често и лесно повръщали.