Стелиян откакто се нахрани сутринта до преди малко не спря да се криви
Вчера сутринта пак ми спретна същия номер, но да кажем че тогава си имаше оправдание-не беше акал сутрешно и се пънеше докато не я свърши работата, после разбира се на секундата заспа. Да се оплача че и на нас са ни излезли ситни пъпчици по бузките и малко и на коремчето
За момента не ги обработвам с нищо. Вие как процедирате? Прочетох нещо за смрадлика, но ми се ще да прочета и други алтернативи за лечението им.Аз като изключим оня случай с болезнената гърда, не съм се цедяла. Мисля си че кърмата се регулира според нуждите на бебето, а непрекъснатото цедене по-скоро може да ми докара някой проблем. Това разбира се е мое мнение с което не ангажирам никого. Аз от около седмица не сменям гърдите на всяко хранене, а започнах да давам едната гърда на едното хранене, втората на следващото. Тази схема повече ми допада от предишния вариант

Снощи от доста време насам поспахме до към три и половина с таткото на спалнята, а малкия в кошарката си (нали мъжа ми спи в момента в друга стая). Много ми беше приятно! Направихме и някакъв опит за секс. Не беше съвсем зле. Следващия път да се надяваме че ще бъде по-добре.
Нашия човек и той два или три пъти ми е правил този номер с пускането на цицката и истеричното реване, което първия път много ме стресна тъй като той е много лаком. Правил го е когато се напъва да се изака.
Честита месечинка на Катерина и Магдалена!
, беше поставила много полезна статия за това, ето цитат: На петия ден след раждането изпражненията му вече са жълти. Жълти, жълто-зелени или жълто-кафяви изпражнения с гъстотата на горчица (течни и неоформени) – това е нормалния вид на изпражнения на кърмачето. Рядко изпражненията на кърмачето могат да имат зелен цвят. Мирисът им е слаб и не е неприятен.
, аз се натъртих от помпата, не ща да я помириша вече!
Док и изписа Зимафлор, вит Д и едно за мазане за ушичките, че много суха кожичката там. Каза пъпчето да не третирам с Топоцин...вие колко време слагахте? Беше ни се напълнило пъпчето и там го почистиха, за което съм много благодарна, защото незнам аз как щях да го чистя.
А при тази от ЖК за да отида трябва да си платя, защото имала свободни часове само за платен преглед 
.Толкова нерви и всичко това продължи до 24.00ч като и двамата ревахме
.С тези колики наистина единствения вариант е да се държи на ръце и на-вече да лежи по коремче на моето
.Така даже и си спинка и понякога го оставям и аз си заспивам с него в тази поза
.
Боян върви по неговите стъпки,а какви хубави са пухкавите бебчета,пупу
Сега трябва да чакам 7-17 дена инкубационен период. 

Предполагам, че и зъбчетата по-рано ще му изникнат. При Яско как беше?