Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 43-а тема

• 72 099
  • 664
  •   1
Отговори
# 45
nell@ може ли рецептата на тиквички бюрек ?
Рецептат взех от тук

DessiJ наистина много вкусни станаха,сега мисля да пробвам в скоро време и патладжани бюрек.

# 46
  • В сърцето на живота!
nell@ може ли рецептата на тиквички бюрек ?
Рецептат взех от тук
Мерси че сподели. Hug

# 47
  Бъни,твоите ястия са фантастични ,много хубаво изглеждат! Flutter
Мммм дааа бяха.Ама свършиха hahaha и сега пак отначало newsm78.
Тази вечер Пиле печено с картофи без снимка, че всеки го знае.
  bouquet за типовото брашно.И аз така си мислех ама викам да питам пак.Ще пробвам питката  като ми идват на гости роднини...че трябва да ядат те типово брашно.Мерси Селма Hug
За пастата и маслиново - ментовия дип ли е песто ли е newsm78 много съм скарана с точните имена, ще напиша рецепта ама сигурно утре ако сколасам Embarassed

# 48
  • Варна
Само запис.Благодаря ви за вкусните идеи.

# 49
  • София
Лелеее, Кафенце, очите ми останаха в тортата  Crazy/и в кафето де, голям фен съм му Grinning.../

Може ли да споделиш каква е сметаната и напояваш ли с нещо бишкотите Rolling Eyes?

Ами , сметаната е обикновена бита сметана  и  бишкотите напоявам с малко прясно мляко .

Благодаря и на другите момичета за комплиментите ,но  се  смутих  ,защото  е  нищо и  никаква  от проста ,по - проста  торта  newsm78 . Нищо особено  Embarassed ! Единственото  особено беше ,че  с  едната  ръка  държах миксера  за да разбивам сметаната  а  с другата  друсах  бебето   Laughing .

Ето  останалите  неща :

картофена салата с риба тон и много лимон

солени мъфини  с  колбас и кашкавал

и  мЕсо  с  картОфе  hahaha

# 50
  • Варна
рени55, радвам се, че са ти харесали тиквичките.   bouquet

При нас тази вечер простичко.

Салатата от тиквички на Лабрекс, невероятно вкусна. И аз преди време се чудех дали да се престраша, но се престраших и сега я правя за пореден път.

мешена салата

и "лятна" манджа

# 51
emilia_    ,много благодаря за отговора за раците   bouquet нашите са купили и утре ще опитаме как са станали  Rolling Eyes а за тая салата от тиквики на labrex направо ме подлудявате,всички са я пробвали и са очаровани,ще взема и аз да се престраша май  Laughing  newsm78

# 52
Добро утро!  Успешна кулинарна седмица на всички  bouquet

Шоколадови бисквити с овесени ядки

и гостенката която ги наблюдаваше

Кафенце,апетитини мъфинки Hug.....

да не остана и аз назад с едни солени мъфини за закуска

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 08:14 от nordina

# 53
  • ГОре на черешата...
Добро утро!

Кафенце, ето затова е станала така хубава - заради бебчо Heart Eyes! Солените ти мъфини са прекрасни, аз май солени още не съм правила...

Сега и при Нордина ще ида за тези прекрасни бисквити Crazy...

От мен закуската - палачинки - специална почерпка за asyalein, заради безценната помощ, която ми оказа   bouquet /надявам се да обича палачинки, ако не - друго ще направя.../

# 54
Тези бисквитеки на Нордина наистина са предизвикателни - и полезни и предполагам много вкусни- отивам да им търся рецептата   Peace

# 55
  Срам ме е,че още не съм се научила да качвам снимки.Но туй време за нищо не стига. Страхотни сте момичета  bouquet

# 56
добро утро  Grinning аз обаче с вечерята от снощи

Печен заек с бира и салати

салата от смокини и сирена за мен

# 57
mari_eta,mama Tin , всъщност започнах да правя английски фъч.
1ч.ч. захар
1ч.ч. прясно ммляко
100гр. какао
1п. краве масло
50гр. натурален шоколад накрая

Тъкмо беше готова сместа и мъжо пита........а не може ли бисквитки.Ами може ,що да не може. newsm78....и още

2ч.ч. финни овесени ядки
2ч.ч. брашно
1п. стафиди/100гр./
1п. бакпулвер
1 ванилия

.....и готово Hug

Заповядай  рецептата   bouquet

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 20:04 от nordina

# 58
  • София
  bouquet страхотни сте момичета

# 59
  • Варна
Здравейте момичета, малко извън темата, но да ви кажа, че за известно време няма да виждаме вкусните гозби на marulka_s, защото има още едно сладко момиченце (бебе Нева) Hug

Общи условия

Активация на акаунт