Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 43-а тема

• 72 099
  • 664
  •   1
Отговори
# 615
Аз днес само едно сладкишче ще ви покажа,не съм готвила защото,все на барбекю караме или нещо бързичко със много салатки.
Това е на Морена дамския каприз,много е сладък,но пък е невероятно вкусно нещо.

# 616
  • Някъде на път....
............ Hands Clap Никога не съм правила лазаня  smile3508
Много си загубила, страхотно вкусно нещо!  Party
Я запрятвай ръкавите и почвай - няма да сбъркаш!  Peace

# 617
  • Географският център на България-Габрово
Аз днес само едно сладкишче ще ви покажа,не съм готвила защото,все на барбекю караме или нещо бързичко със много салатки.

А ще може ли рецептичката на това изкушение да напишеш

# 618
Ето я рецептата.

1кг ябълки
1 ч.ч. захар
1 заквасена сметана (неподсладена)
2-3 пакета обикновени бисквити(от тези най малките дето са във висока опаковка...прозрачна- не им помня маркта)
орехи начукани или смлени
канела.
Ябълките се обелват, нарязват се на кубчета и се сваряват в една чаша вода и една чаша захар, докато им изври водата (около половин час). като изстинат се смесват със сметаната и във форма се редят ред бисквити, ред крем, завършва се с крем, поръсва се с орехите и малко канела. слага се да се стегне във хладилника.
Има и хубав вид и е невероятно вкусно!!!

И чакам Пети все още да сподели за боба какво слага в него,много е вкусен,искам и аз такъв.

# 619
  • Географският център на България-Габрово
Ето я рецептата.

1кг ябълки
1 ч.ч. захар
1 заквасена сметана (неподсладена)
2-3 пакета обикновени бисквити(от тези най малките дето са във висока опаковка...прозрачна- не им помня маркта)
орехи начукани или смлени
канела.
Ябълките се обелват, нарязват се на кубчета и се сваряват в една чаша вода и една чаша захар, докато им изври водата (около половин час). като изстинат се смесват със сметаната и във форма се редят ред бисквити, ред крем, завършва се с крем, поръсва се с орехите и малко канела. слага се да се стегне във хладилника.
Има и хубав вид и е невероятно вкусно!!!

И чакам Пети все още да сподели за боба какво слага в него,много е вкусен,искам и аз такъв.

Наистина е доста апетинта тази рецепта и изкущаваща,ще се пробва в най скоро време

# 620
enamorada извинявай,но не съм видяла че е имало интерес.Нищо особено няма ,обикновенна рецепта за боб.

В един магазин тук продават насипно боб.Купих няколко вида ,мисля около 9-10.Сложих боба да се вари и 3 пъти му сменях водата.Като смених последния път сложих и  нарязани моркови,  и целина стръкове.Когато боба се свари го запържих.В зехтин запържих една глава лук,като поомекна сложих 1с.л. брашно и след него 1ч.л. червен пипер.След това добавих запръжката към боба,добавих и наситно нарязано пушено свинско филе и оставих да поври още 5 минути.След това сложих черен пипер и пресен минт.

# 621

кифлички - калцоне на Пепи Много моля за рецептата сина ми ги обожава

# 622

кифлички - калцоне на Пепи Много моля за рецептата сина ми ги обожава

ей ме  Laughing заповядай Кифлички калцоне, кифли с мармалад, кифли с какво да е

Препоръчвам от това тесто да направиш и пица, щом имаш син, ще бъде оценена по достойнство  Peace

При нас  2/3 от фемилито вечеря паниран кашкавал и салата,

аз - сирене в сусам и сладко от боровинки newsm44 newsm44

# 623
  • При елфите ...
Ето това е от мен!

Приятна вечер!

# 624

Чудя се аз защо ми е познато........това е ябълковият каприз на Морена. Може да му добавите орехи, стафиди, канела. Разкошен сладкиш е. Имаше период преди години, когато го правех почти всеки ден или през ден. enamorada, 10х, че ми го припомни.  bouquet
Открих си и стари снимки, ще трябва пак да го правя, върховен е. Heart Eyes

# 625
   Лабрех аз открих една тема,където ти видях и снимката и не знам дали да кажа,но точно твоята снимка ме накара да си го спретна днес,защото имах сладледче за доизяждане,та ти си подстрекателката да знаеш. 
   Пети,много ти благодаря,за начина ти на приготвяне на боба,тези дни ще си го направя,защото обожавам боб.Но ви моля да споделите някакъв трик при който да не се получават газове от него,знам,че има нещо такова,но просто сега не мога да открия.

# 626
  • USA, Steak State
Аз знам, че се вари във 2 води, за да се избегнат газовете...

# 627
или пък най добре е да се накисне в студена вода за една нощ или няколко часа.

# 628
   Лабрех аз открих една тема,където ти видях и снимката и не знам дали да кажа,но точно твоята снимка ме накара да си го спретна днес,защото имах сладледче за доизяждане,та ти си подстрекателката да знаеш. 

enamorada, важното е, че ти е харесал!   bouquet

Aredhel, по коя рецепта са мъфинките? Много добре изглежда тая на снимката! Heart Eyes

пеп-4о, ама много, много ти е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes сиренцето с боровинковото сладко. Аз по липса на такова, карам с вишнево ( да н,тъ възмутя сига........[/size])

# 629
сиренцето с боровинковото сладко. Аз по липса на такова, карам с вишнево ( да н,тъ възмутя сига........[/size])

я да има сирене и сладко пък какво да е то      bouquet

Общи условия

Активация на акаунт