Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 43-а тема

• 72 099
  • 664
  •   1
Отговори
# 495
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

She_R да е жив и здрав татко ти, да помага и да ви се радва!  Наздраве  cheers Чудесно си се справила с трапезата, чудя се дали да не тръгвам веднага... newsm78

От триъгълните листи, които са 15 бр.в пакет  направих банички със сирене, невероятно сполучливи и вкусни

и  щтруделчета с ябълки и орехови ядки

Приятна почивка Flowers Sunflower

# 496
И аз искам рецептата за кекса Мериета! Mr. Green

# 497
  • ГОре на черешата...
Дядо Хаджи, няма значение какво си почнал да правиш, важното е после, че е много вкусно Peace!И няма нужда да намазняваш хартията за печене, няма да залепне Wink.

mari_eta,моля за рецептата на кекса с цял банан Praynig

Ето, заповядай, току що я написах: Кекс с цял банан

# 498
  • София
Дядо Хаджи, няма значение какво си почнал да правиш, важното е после, че е много вкусно Peace!И няма нужда да намазняваш хартията за печене, няма да залепне Wink.
...

Ми има то, щото аз нали тестото го плюквам върху тавата, после малко го порастилам,тургам плънката и оформям, та ако не я намажа хартията умът ти не го побира кво ша стане после.  Laughing

# 499
  • ГОре на черешата...
Ми де да знам Rolling Eyes, аз работя на плота и после прехвърлям в тавата върху хартията.
Всякакви неща съм пекла - никога не ми е залепвало...

# 500
Мерси Blush видях ,ама вече бях питала  bouquet

# 501
  • София
Ми де да знам Rolling Eyes, аз работя на плота и после прехвърлям в тавата върху хартията.

Значи по принцип си права, но понеже тая смес по правило си е една такава лепкава нали, та рекох да не рискувам и да си ги оформям с пълнежа направо в тавата за печене. То щото после не бях сигурен дал ще успея да ги преместя читави.

# 502
  • София
Солен кекс

Пробвах я рецептата за първи път и се оказа много сполучлива Wink

# 503
  • На брега

Значи по принцип си права, но понеже тая смес по правило си е една такава лепкава нали, та рекох да не рискувам и да си ги оформям с пълнежа направо в тавата за печене. То щото после не бях сигурен дал ще успея да ги преместя читави.

Всичко е добре, когато свършва добре!  Peace
Дядо Хаджия натисни леко до някъде (на полу-спусък) бутончето за снимане на фотката ти и когато прозорчето светне зелено - значи си фокусирал и може да щракнеш снимката. Баща ми така беше заснел сватбата на брат ми - без да си сложи очилата и после гадаехме кой кой е...  Grinning

# 504
Страшни вкусотии тук #Crazy
У нас пълнени чушки
обикновен кекс,но много вкусен и сладкиш с бисквитена основа,праскови и пандишпан

# 505
Ама страхотни вкуснотийки правите...
Отдавна ви гледам и все не се престрашавам да пусна и аз снимки.
Днес реших да се запиша с едни чушки с яйца и сирене на фурна, но понеже нямах много време да ги приготвям ги импровизирах и ги кръстих Мързеливи чушки  Laughing

И един таратор...

# 506
зайка байка, може ли тази мързелива рецепта за чушки   bouquet

от мен - закуската днес - тиганички, сладко и нектаринки, заедно с айран за пиене

# 507
зайка байка, може ли тази мързелива рецепта за чушки   bouquet

Ето тук съм я описала

# 508
Здравейте,големи вкуснотийки готвите всички Hug
Аз накрая направих на Селма сладкиша "Пухкав сладкиш с плодове(кайсии) и орехи."За съжаление претърпях пълен провал Wearyсрам не срам ще прикача снимки за да видите провала ми Embarassedмоля Селма newsm17
или друг който го е правил да ми каже къде може  да съм сгрешила следвах всичко стъпка по стъпка,единственото различно което направих е че не сложих цяло пакетче бакпулвер ooooh!,нямах на доктор Йоткер а на една друга фирма и понеже пакетчето е 15гр стори ми се много и сложих половината.Колко грама е бакпулвера на доктор Йоткер,някой знае ли?Проблема е че ми стана малко тестив Confusedиначе горе долу става за ядене,но само аз ще си го ям.За гости абсурд.Та това е,ето и снимки от провала ми Embarassed

Weary

Специални благодарности на Labrex че ме научи да качвам снимки newsm51

Последна редакция: нд, 12 юли 2009, 18:10 от Bergkristall

# 509
  • Sofia
Доста неща правих тези дни, вкл. и сладкиша с кайсии на Селма    bouquet - стана моного сполучлив, вписвам го в постоянните!!!
За снимка не остана, но другия път.
Правих и шоколадовите палачинки на labrex   bouquet - вече са фаворит на дъшеря ми.
Има и сърмички, и кюфтенца с тиквички и картофи, но нещо не ми се аранжира за снимки, пък вече някак си не мога просто ей така да щракна  bowuuWhistling

Ето все пак нещо: Мъфини със сирене и кренвирш:

Общи условия

Активация на акаунт