София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (6)

• 66 735
  • 750
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте момичета,имам един малък проблем този месец доста ми закъсняха детските и помощта за детето(малкият е с телк)звънях в социалните от там ми казаха че нито една майка от Надежда не си е получила помощта,някой има ли информация дали от понеделник ще почнат да превеждат парите,принципно понеделника е крайният срок поне така казаха от социалните.Благодаря Ви предварително

# 301
да 108 спира на пазара или по точно на пощата, а пазарът е зад нея
за детските надбавки в орландовци този месец също още не са преведени

# 302
  • софия
Много благодаря!
И на мен ми казаха,че до края на месеца т.е. в понеделник ще има детски.
да 108 спира на пазара или по точно на пощата, а пазарът е зад нея
за детските надбавки в орландовци този месец също още не са преведени

# 303
  • Нови искър
Здравейте момичета,имам един малък проблем този месец доста ми закъсняха детските и помощта за детето(малкият е с телк)звънях в социалните от там ми казаха че нито една майка от Надежда не си е получила помощта,някой има ли информация дали от понеделник ще почнат да превеждат парите,принципно понеделника е крайният срок поне така казаха от социалните.Благодаря Ви предварително
Моите също не ти ли казаха защо не сме ги получили

# 304
  • софия
Кой ще ти каже?Обеснения не дават.Но най интересното  е ,че една приятелка,която си взима детските в пощата ,са и ги дали още на 20.11.

# 305
Доколкото разбрах,забавянето е централно все още не беше подписана заповедта за отпускането на парите,в случаят общината няма вина,последно говорих с една от служителките от социалното която беше много любезна,след това говорих и с банката в която ми превеждат парите и двете ми казаха едно и също,като компенсация за забавянето следващият месец Надежда ще бъде една от първите общини на който ще бъдат преведени парите поне така са обещали.

# 306
Добро утро момичета,да ви попитам откъде в Надежда 2 си купувате пюренца и кашички за малчуганите,гледах че в супермаркет Дени дето е до нас има по малко но няма разнообразие. Thinking

# 307
Аз пазарувам от един бебешки , до видеотека Оги , на кръстовището с Христо Силянов , абе там дето върви авт. 83  , но пък живея в 265 бл. и ми е много близо .

# 308
Мисля, че видеотеката е Охи Simple Smile

# 309
# 310
  • София
Видеотеката е ОХИ, а магазинчето е СУПЕР!!! Има всички марки /пюрета/, за които аз съм чувала... И продавачите са много любезни...
Цените не са ниски обаче....
Според мен е най-пълният магазин в района.. ако някой знае друг толкова зареден, моля да пише, че този не работи в неделя, а аз баш тогава се сещам...

# 311
Добро утро и от мен,съжалявам че малко ще измествам темата,ей сега звъннах в социалните и попаднах на един от служителите(който за мен не е добре)който ми oбесени че имало дефицит в бюджета и куп още щуротии Stopи че детски можело да няма този месец и да получим на куп цялата сума през декември демек в края,понеже не били от първа необходимост можело да ги забавят,е да обаче мой те са от първа необходимост и съм убедена че не само мой те,надали ние сме единствените хронично болни в Надежда който взимат помощи.Момичета някой има ли друга информация?

# 312
за магазините за детски храни. топчо е добре зареден - хип, семпер, гербер, ганчев и работи в неделя. цените мин. год бяха като в магазинчето до охи +/- някави стотинки. в надежда 1  в бл173 има новооткрит магазин, но не знам как е.

# 313
Благодаря ви много момичета за отговорите,май наи близо ми е този в Надежда 1 - новооткрития и след като пробвам ще кажа как  е и там. Peace

# 314
Момичета,ей сега звъннах в социалните тръгнали са преводите от пощенска банка към останали те банки,зависи в коя банка е открита сметката но днес или утре най късно трябва да са преведени.

Общи условия

Активация на акаунт