София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (6)

• 66 677
  • 750
  •   1
Отговори
# 510
въпросът ми е към пишещите и четящите форума - знаете ли в Надежда и района да има добър хомеопат, гледах една табела в 8 мо ДКЦ за някаква лекарка УНГ и помеопат, но ми се ще да чуя отзиви предварително. Някой водил ли си е детето и къде и при кого, доволен ли е , класически хомеопат ли е?

крея, от въпросната д-р унг- хомеопат, имам наблюдения от преди години. всичките й посетители имаха хлътнали тъпъчета и затова ги боляха ушите  Shocked като хомеопат незнам как е, но в другото й поприще не я бива.
мога да ти дам координати на добър класически хомеопат в центъра. кабинатът й е на позитано, отстрани на съдебната палата.
другото, за което се сещам е да питаш момичетата в здравния форум, в алтернативна медицина и хомеопатия

# 511
  • София
въпросът ми е към пишещите и четящите форума - знаете ли в Надежда и района да има добър хомеопат, гледах една табела в 8 мо ДКЦ за някаква лекарка УНГ и помеопат, но ми се ще да чуя отзиви предварително. Някой водил ли си е детето и къде и при кого, доволен ли е , класически хомеопат ли е?

крея, от въпросната д-р унг- хомеопат, имам наблюдения от преди години. всичките й посетители имаха хлътнали тъпъчета и затова ги боляха ушите  Shocked като хомеопат незнам как е, но в другото й поприще не я бива.
мога да ти дам координати на добър класически хомеопат в центъра. кабинатът й е на позитано, отстрани на съдебната палата.
другото, за което се сещам е да питаш момичетата в здравния форум, в алтернативна медицина и хомеопатия

И ние и бяхме пациенти. Не съм доволна от не по много причини. Но и не мога да отрека, че ме излекува от гнойна ангина с хомеопатично лекарство.

# 512
  • София
merilin9, регистрирай детето в системата, нека има профил. Да стои по опашките.
Ако си решила да го пускаш на ясла (ДЯ) послушай pisi81.
По въпроса можеш да кандидатстваш за ОДЗ чрез системата. Детето ще участва в класиране след навършване на 10месечна възраст.
Ако детето бъде прието в ясленска група на ОДЗ на 3годишна възраст се прехвърля в градината. Ако не е посещавало ясла се кандидатства пак през системата.

# 513
благодаря ви за отговорите, гръби, мола да прати ми координатите, интересува ме също от какво правиш извода,че е  добра, питам за детето, не за мен, затова съм толкова придирчива Peace

# 514
И аз на опашката за хомеопат,че ми омръзнаха тея антибиотици!И да Ви се оплача....,кашля дребното,ама яко.Правиме снимка в 8-мо ДКЦ,казват бронхит и се почва едно лечение...,изпихме 2АБ,втория беше Аугментин-7дни.На третия ден след него дребния вдигна 40градуса температура.Айде по МА и от там до Пирогов за нова снимка.Там стана ясно че въобще сме нямали бронхит,а снимката не е правилно разчетена и въобще сме нямали нужда от АБ.....,сега продължаваме да се лекуваме само със сироп за кашлица и капки за нос,защото сме барнали някакъв вирус дето не се повлиява от АБ.Та дано да мине само така,че ако се усложни сме за болница.Общо взето добре ни нагласиха......

# 515
Здравейте,
ако позволите искам да увелича членовете на Надежда -4 ,а живот и здраве август- септември и бебоците в този квартал.
Живея до 102- ро у-ще и се казвам Галя.
Приятно ми е .

# 516
  • София
gala9, добре дошла Simple Smile

# 517
Благодаря, AnMary

# 518
kreia, за качествата на д-р Янкова (0888675497) съдя от личен опит. отърва ме от главоболието, от което страдах години наред от раз.

# 519
Търсих подходяща тема,...не намерих, затова пиша тук с молба да ми помогнете
след две седмици кацам в София, на Терминал 1, и трябва сама да се оправя да стигна Централна гара за максимум от час...а незная как.
Затова ви моля да ми дадете някакви напътствия, разбрах, че има таксиметрова компания обслужваща летището, но те приемат пасажери кацнали на терминал 2, а Т1 не се обслужвал от тях...което значи, че ще трябва да се оправям с градския транспорт,..а и на връщане също от Централна гара до Летището

Ще съм благодарна на всякакви съвети, може и на лични да ми пишете

# 520
gala9 Здравей и добре дошла при нас !!!! Честито за бебечето и ще се радваме да споделяме разходките .... Hug

# 521
 Simple Smile С най- голямо удоволствие pisi81,
Аз и сега се разхождам доста в парка( е, като не е много студено на вън), защото имам куче и то си изисква доста тичане  Laughing и може да се разберем нещо.

:- )), това, с което мисля ,че мога да ти помогна е от терминал 1 А84,(доколкото знам само той ходи там)- до Плиска; от там автобусите до гарата са доста А213/313/305.
Времето, за което ще осъществиш пътуването изцяло зависи от часа на кацане,т.е. ако кацнеш в час пик може и да не успееш за час, но ако си рано сутринта или късно вечерта - няма да има проблем за час да стигнеш. Не бих те съветвала да взимаш такси- даваха вече няколко репортажа по ТВ за огромните им тарифи на тях точно. А  маршрутки няма  Rolling Eyes
Опс, улях се  Party

# 522
gala9 - благодаря за информацията, много ми помогна.
само два доуточняващи въпроса:
1- автобуса 84 до плиска ли трябва да сляза или до Окръжна болница?
2-обратно като пътувам за Виена, т.е. от централна гара до летището пак по същия маршрут ли?-първо автобуси 213/313 до плиска и от там да търся автобус 84???
за съжаление кацам и литвам от софия в 13,30 и 15,30 часа, май ще хвана задръстванията!

# 523
gala9 - благодаря за информацията, много ми помогна.
само два доуточняващи въпроса:
1- автобуса 84 до плиска ли трябва да сляза или до Окръжна болница?
2-обратно като пътувам за Виена, т.е. от централна гара до летището пак по същия маршрут ли?-първо автобуси 213/313 до плиска и от там да търся автобус 84???
за съжаление кацам и литвам от софия в 13,30 и 15,30 часа, май ще хвана задръстванията!

Мисля че 84 спира и на Плиска и на Окръжна  така че няма значение.  Но да не те объркам нещо за по сигурно наПлиска. В обратната посока е същото.
Ами мисля че няма да хванеш точно пиковия час който е сутрин и вечер, ама то май вече по цял ден си има задръствания. Mr. GreenРазгледай този сайт може би ще ти помогне: http://www.sumc.bg/bg/transport/schedules

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 08:38 от galia_02

# 524
pisi81 имам огромното желание да споделям разходките с теб, тъй като постоянно се чудя къде да ходя а малкия почва да мрънка ако не се движи количката. Mr. Green
Ама аз тъкмо си дойдох в София и то пък заваля сняг, голям късмет. Моето бебче има горе долу същия режим на хранене към 13ч и излизаме, така че само да се оправи маааалко това гадно време и сме навън.  Hug
п.с. А и май сме много близо аз живея срещу църквата в Надежда 2

Общи условия

Активация на акаунт