София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (6)

• 66 684
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
R&B&G,каката Ви в коя ясла е?Ние сме в 40,но ходи няколко дни и се разболя,вирусно нещо беше,пък го докарахме и на бронхит...........,та сега тъкмо се е закрепил и се чудя дали да го пращам пак,че нещо ме е страх,а и май в момента доста са болните......

# 496
  • София
R&B&G, взимам от Ози. Може би тя ще ти е най-удобна, защото можеш да поръчваш на перче Simple Smile
В първият пост на темата има координати. Разгледай сайта и менюто. За доставка до дома е 5лв.

# 497
R&B&G,каката Ви в коя ясла е?Ние сме в 40,но ходи няколко дни и се разболя,вирусно нещо беше,пък го докарахме и на бронхит...........,та сега тъкмо се е закрепил и се чудя дали да го пращам пак,че нещо ме е страх,а и май в момента доста са болните......
Оффффффф и ние го лепнахме същия.И Бети стигна до бронхит.В момента е хит този вирус Sadи естествено не ни подмина/Бети е в 24 ОДЗ.Аз мисля да я задържа до края на март може би и, ако ми е здравичка да й сложа Превенар.Че то на яслата може да хване всичко,но поне по-сериозните неща мисля да си ги спеестим Rolling Eyes
pisi81много е хубаво да има кой да ти помага/сега мама е вкъщи и ми е много по-лесно/,Но като си тръгне не ми се мисли.Да ми е здравичка Бети и да ходи на ясла,че не се виждам иначе Crazy
AnMary благодаря за инфото.Ще разгледам сайта  bouquet

# 498
Честита Баба Марта на всички мами и на техните сладки деца !!!! Да сме живи , здрави ,весели ,засмени , и бебоците да са ни с бузички червени  Joy Желаем на всички повече усмивки и радост , и мноого мнооооооооооого щастие !!!!!

# 499
Честита Баба Марта  Hug

# 500
  • София
ili4ka, тъкмо скролвах назад, че не помня кой беше питал за ясли и градини за 2009ти набор.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=466327.msg14349508#msg14349508

Ще трябва този линк http://docs.google.com/Doc?id=dcj85925_71crndc6ft (от 1вият пост на темата) да го попълваме с лични впечатления Simple Smile

# 501
Благодаря за линка  Hug
Не бях видяла, че има инфо за броя свободни места в сайта за градините  ooooh!  Трябва да разгледам пак по-обстойно.

# 502
AnMary, и аз ти благодаря. вече се бях отказала да проверявам сайта за яслите и градините и си мислех, че нямат намерение да го обновят.
тази годима бройките ми се струват увеличени и начата стоят малко по- обнадеждаващо Simple Smile

п.п. честита баба марта

# 503
въпросът ми е към пишещите и четящите форума - знаете ли в Надежда и района да има добър хомеопат, гледах една табела в 8 мо ДКЦ за някаква лекарка УНГ и помеопат, но ми се ще да чуя отзиви предварително. Някой водил ли си е детето и къде и при кого, доволен ли е , класически хомеопат ли е?

# 504
Да ти споделя аз какво знам .... Д-р Гужгулова от 8-мо ДКЦ , специалист УНГ , класически хомеопат ............ имах и телефон някъде ако се интересуваш ще го търся .Не сме ползвали услугите й като такъв лекар , а само като УНГ, и то 1-2 пъти за отит при Калоян . Лекува ни с АБ веднага , без др. методи , но сме засичали пациенти идващи за хомеопатични средства и лечение при нея . Дано съм ти била полезна ........

# 505
ЗДРАВЕЙТЕ, МОЖЕТЕ ЛИ ДА МИ ПРЕПОРЪЧАТЕ ЯСЛА В РАЙОНА НА БЛ. 173. И ДРУГИЯТ ВЪПРОС МИ Е КОГА ДА КАНДИДАТСВАМ ЗА ЯСЛА, АКО СЕГА ДЕТЕТО МИ Е ПОЧТИ НА 3 МЕСЕЦА , А АЗ ИСКАМ ДА ГО ДАМ ДО ГОДИНА - СЕГА ЛИ ДА КАНДИДАТСВАМ ИЛИ ДО ГОДИНА???  ИЗОБЩО НЕМОГА ДА СЕ ОРИЕНТИРАМ В ТОЗИ САЙТ ЗА ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ......И ДРЕГОТО КОЕТО МИ КАЗАХА Е, ЧЕ СЕГА МОГА ДА КАНДИДАТСВАМ САМО ЗА ЯСЛА, А ПОСЛЕ КАТО НАВЪРШИ 3 ГОДИНИ ОТНОВО ЗАДЕТСКА ГРАДИНА, А АКО КАНДИДАТСВАМ ДО ГОДИНА МОЖЕ И ЗА ДЕТСКА ГРАДИНА С ЯСЛА!!!!!

# 506
  • София
Можеш да регистрираш детето и сега, но реално в класиране ще участва когато достигне възраст за ясла. Мисля, че беше 10 месеца. Но може и да влезе за класация през септември. В по-предният пост дадох линкове за темата със свободните местата.
Регистрацията мисля, че няма да те затрудни. Всичко е описано в сайта.
След регистрация в системата добавяш градини. Няма да можеш да добавиш единствено градини, в които няма ясленска група. Системата изписва съобщение ако в даденото заведение няма ясленска група.

# 507
И да допълня нещо само за ДЯ ( детските ясли ) . Кандидатства се на място , има в района на Надежда 3 бр. такива заведения - 40-та , 61-ва , и 62 -ра ясла ........ Най -близка ти е 40-та -почти срещу пицария Верона , мисля че още не е започнало класиране , такова ще се обяви на 1-ви юни , ако имаш въпроси , можеш да звъннеш на телефоните в яслите , мисля че в нета ги имаше на всяка ясла
http://www.az-jenata.com/?page=article&aid=7711 - разгледай ги тук ........

# 508
БЛАГОДАРЯ, НО ВСЪЩНОСТ АЗ ПИТАХ ДАЛИ МОГА ДА КАНДИДАТСВАМ СЕГА ЗА ЯСЛА С ДЕТСКА ГРАДИНА ИЛИ ТРЯБВА ДА КАНДИДАТСТВАМ  САМО В ЯСЛА И ПОСЛЕ ЗА ДЕТСКА ГРАДИНА????

# 509
Можеш да кандидатстваш за приема през септември , ако детето ти ще има 10 месеца навършени ........... но там така или иначе е доооооста трудно класирането . Затова и ти разясних как става подаването в ДЯ , поне за сега там е по-достъпно и възможно да влезете , а и според мен твоят юнак ще е доста малък и ще е хубаво да си е в ясла .

Общи условия

Активация на акаунт