София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (6)

• 66 643
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Tasty0703, нищо не ви пречи да подадете молба в ДЯ. В момента раздават номера над 130, зависи къде е яслата. В Надежда има само 2-3 ДЯ. Обикновено приемат около 50 деца. Но трябва да провери на място.
А през с-мата на ИСОДГ детето трябва да е навършило 10месечна възраст, за да може да участва в класирането. През с-мата се кандидатства за ОДЗ и ЦДГ.
ДЯ не влизат (поне за сега) в системата.

В Надежда се строи само една градина, ОДЗ. По слухове ще бъде пусната през октомври месец. Строи се в Надежда-1.
Не съм чула да се строи в Триъгълника. Ако се строи може да е някоя частна.

# 601
кандидатстването за прием в самостоятелните детски ясли става с молба, която се подава на място и важи за текущата година. добре е, за да имате шанс това да стане още в първите работни дни.

# 602
Благодаря за бързите отговори Hug някой ден може да се срещнем в парковете наоколо Hug т.е за догодина от сега е рано да кандидатстваме Simple Smile щото ние ще ходим на ясла поне на година и половина две ама ме стреснаха, че било много трудно влизането в яслите. Ами на мястото на стария паркинг в триъгълника казаха, че ще строят детска градина и ясла пък да видим, да в Надежда 1 и аз гледах, че се строи градина  bouquet

# 603
  • София
Tasty0703, влизането в ОДЗ и ЦДГ е трудно, защото децата са много, а местата са малко.
В ДЯ е с подаване на молба до директора. Ако детето изкара 6м в ДЯ ще може след това да му се признае 1т при кандидатстване в ОДЗ и ЦДГ.

# 604
аха ясно тенкс  Hug

# 605
Здравейте майчета, присъединявам се към вашата група, аз съм от Надежда 1 и имам син на 3 години Hug
Някой да знае нещо повече за детската градина която се строй до 117 блок?

# 606
Момичета, откъде мога да си купя празни шишенца с пулверизатор. Трябват ми за едни отливки от парфюм и то спешно Praynig

# 607
 Здравейте!
  Бихте ли споделили актуална информация за
 27 ОДЗ Детска китка и
 24 ОДЗ Надежда

Това са дежурните градини за лятото. Все още не зная в коя от двете е детето ми.
  Очаква вашите впечатления и отзиви.
  Предварително ви благодаря!

# 608
Момичета, откъде мога да си купя празни шишенца с пулверизатор. Трябват ми за едни отливки от парфюм и то спешно Praynig
Щях да препоръчам да си купиш препарат за стъкло,но се сетих че шишето е много голямо. Crazy Провери в наливните парфюмерии.Там продават и само шишенца. Peace

# 609
vishna да те попитам, това значи ли, че дъщеря ми щом е в 24 ОДЗ, сборна ще е в 27 ОДЗ?

Благодаря.

# 610
На Ломско шосе,горе долу срещу Шел-а,има едно малко магазинче за наливни парфюми.Там може да има........

# 611
  • София
vishna да те попитам, това значи ли, че дъщеря ми щом е в 24 ОДЗ, сборна ще е в 27 ОДЗ?

Благодаря.
Защо пък да си в 27 одз. Според мен щом си в 24 там ще сте си цяло лято, поне аз така го разбирам. Heart Eyes

# 612
Nonich  Simple Smile , не е точно така. Миналата година дежурни ясли бяха 61 и 40та - означава, че в месеца, в който основното ДЗ е затворено - отиваш в другото. През юли си беше в 61ва, а август отиде в 40та. Затова питам.

# 613
Здравейте.
Предполагам приемате гастербайтери от Хаджи Димитър. Кореняк съм си от Надежда, но нещо се бях пообъркала, та станах снаха в Х.димитър. Сега съм си отново тук.

Живея в Надежда 2. Детето ми е на 3г., казва се Алекс.

# 614
  • София
Добре си се завърнала Simple Smile След мъничко ще те пиша в 1вия пост Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт