София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (6)

• 66 643
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
Добре дошли  Корина и Алекс . И аз съм от втора част , 265.бл. , ако си наблизо пиши да се разхождаме понякога ....след като се оправи времето де ...

# 616
ще ме запишете ли и мен Simple Smile от две години съм в Триъгълника, ул. Чепеларе, имам си детенце Йордан роден на 04.03.2010 и ще се радвам някой път да се съберем на разходка заедно в района Simple Smile

# 617
  • София
ще ме запишете ли и мен Simple Smile
Готово Simple Smile
Орелия е по-активната майка от кв. Триъгълника Simple Smile
Времето се затопли, можеш да се виждаме в кучешкия парк Simple Smile

# 618
аз по принцип скитам по другите паркове, но като нямам време отскачаме до този който е до ОМВ то, не зная на кой викате кучешкия Simple Smile

# 619
  • София
Този е кучешкият. А се нарича така от доста време... може би защото по принцип основно се разхождат домашни кучета в него.
Но пък кучетата ги разхождат много рано сутрин, или късно вечер. Рядко се виждат кучета по обедно време.
В този парк съм разхождала кучета, гаджета, деца...  Joy

# 620
Добре дошли  Корина и Алекс . И аз съм от втора част , 265.бл. , ако си наблизо пиши да се разхождаме понякога ....след като се оправи времето де ...
От 248 съм. най често седим в градинката или пред блока, под асмата или срещу 15, зад хранителните стоки.

# 621
 Joy Под асмата - помислих на първо четене че си имате асми пред блока , но после загрях . Еееее значи сме съвсем близо , айде тогава -чакаме времето да се оправя и .......... навън !!!

# 622
Наистина има асма. Имаме напарвен от винкел свод и тя се овива около него. Точно зад култовия интеренет клуб Зион, на Йордан Хаджи Константинов.
Ето снимки но е още рехавичка

# 623
Здравейте, мами. Как сте?

Аз умирам от скука днес сам сама  Cry .

Доста се порових из темите, но никъде не намерих да се коментират педиатрите в района ( в частност 24-та поликлиника). Ако има мами с наблюдения биха ли споделили?

# 624
мила, аз след дълго обикаляне по педиатрите в поликлиниките в района си избрах докторка в Стребище и не съжалявам ни най-малко. Повечето педиадри в нашия район имат сключен договор с МЦ Превент и след 19 ч трябва да ходиш там и събота и неделя и празниците също, което е изключително тъпо защото дежурния лекар не знае историята на заболяването на детето. Супер странни са и много нагло се опитваха да ми обясняват част от тях тези от 7 ма че всъщност посещението на детето трябва да стане до три дни, а не в деня на изпислане или този след него. Бяха много нагли да ми обяснят, че са хора, а не машини, че да са на разположение постоянно просто бях откачила. Даже ги попитах като са ставали лекари част от хипократовата клетва включва ли затварям кепенците в 19 и пациентите да мрат  Twisted Evil. Сега Дани ми е болен, лекарката не е в София но се чуваме по два пъти на ден, тя ни прати в детска белодробна клиника, говори с лекарката там да ни преслуша и ходим всеки ден и тя всеки ден се чува с колегите си и си говори с мен и ми обяснява как да процедираме и е искренно притеснена, това е доктор       Hug

# 625
хм Thinking, интересно.

Аз си мислех, че като са в квартала ще е много по- удобно и за мен и за доктора, а не постоянно да обикалям София за да стигна до нея ( или него). Но ако се затвърди мнението,че са бездушни и не обръщат внимание на детето , то действително е по-добре да си намеря в друг квартал.

Много ти благодаря за  отговора.

# 626
  • София
За 8ма мога да препоръчам Борисова и Беремслийска. За другите лекари другите майки да кажат.
И двете ми деца са при Борисова. Не можа да дойде в деня на изписване на сина ми, дойде на следващият. Стоя може би повече от 2 часа, като непрекъснато говореше, а аз пишех Simple Smile
Не съм имала проблеми с отказване на направления, с прегледи и т.н.

# 627
  • София
Аз пък все по-доволна ставам от Насаан  newsm78
Направления до сега не ми е отказвал, макар дори аз съм на мнение, че е можело и без допълнителен преглед да минем...
Но може и да не приема нови пациенти... баща ми искаше да се запише при него декемри - отказа му  Thinking

# 628
а, да той е свестните, но пък не приема нови наистина

# 629
За Беремлийска, аз пък чух не голями комплименти.
За Насаан съм чувала доста добри...
Ася Илиева от 24та - лоши.
Аз като дете съм била при Михова/8ДКЦ/. И за нея нямам добри отзиви. Особенно пък като Джи Пи.
/Само да обясня, да не ме оплюете за компетентността ми... LaughingСтранно изглежда наистина че така смело се изказвам за педиатри. Имахме кафене в квартала и доста майки с деца идваха в градинката пред кафето. Държахме го 10 г.  Grinning/
Иначе на моето дете педиатърката е в Хаджи Димитър и мисля да си го оставя при нея.

Общи условия

Активация на акаунт