София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (6)

• 66 647
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Би ли споделила какво лошо си чувала за Беремлийска? Ние сме при нея от почти 3 години, цялото семейство, за сега нямам оплаквания, освен висенето пред кабинета, направления не е отказвала.

# 631
Имам приятелка, чиито деца /7 и 6 клас/ са при нея от раждането. Каза ми, че се е отпуснала доста. Не прегледала децата обстойно, забравила да й каже за ваксини и т.н.  И изобщо не ми я препоръча за педиатър. когато мислех да местя детето.
Направление всеки доктор трябва да дава. За децата са неограничени. А за висенето и ние с мойто си висим по час, два.
Иначе аз съм при д-р Пенкова от 7 ДКЦ

# 632
много моля майките на децата, които са приети в яслените групи в одз- та и са подали молби и в самостоятелните ясли да намерят време да се обадят на директорките на яслите да анулират молбите им ( ако вече не са го направили )
благодаря   bouquet

# 633
Наминавам да ви се похваля, сега се свръщаме от докторката, при която сме, Дани вече е добре Simple Smile  newsm44 newsm44 newsm44 Силни адмирации за д-р Даскалова, наистина си заслужаваше търсенето за да я открия. Мил и коректен човек, изключителен специалист, страхотен кабинет и много отзивчива Simple Smile Искренно се радваше, че Дани днес е по-добре. Даде ни инхалатор собствен неин за да не ни праща до болницата. Ще правим по две инхалации до петък и пак ще ни види. По отношение на чакането първо при нея когато е извънредно малките бебета са с предимства, а когато имаме част за консултации много си спазва часовете никога не сме чакали повече от 5-10 минути. Супер лекар е и съм щастлива, че не се спрях на някоя в околните поликлиники, нека ми е по-далече знам че като звънна ми вдига независимо кога е и реагира адекватно

# 634
Момичета, здравейте.

Много благодаря за отговорите-  Laughing сега съвсем не знам при коя да се запишем . Май ще минем на принципа" проба- грешка" Joy. . Но аз съм с кола постоянно и май няма да ми е проблем и да не сме в района

Tasty0703, а в коя поликлиника е тази докторка.

# 635
  • София
Имам приятелка, чиито деца /7 и 6 клас/ са при нея от раждането. Каза ми, че се е отпуснала доста. Не прегледала децата обстойно, забравила да й каже за ваксини и т.н.  И изобщо не ми я препоръча за педиатър. когато мислех да местя детето.
Направление всеки доктор трябва да дава. За децата са неограничени. А за висенето и ние с мойто си висим по час, два.
Иначе аз съм при д-р Пенкова от 7 ДКЦ

Че трябва да дават, трябва, но май повечето си правят оглушки. Иначе, аз считам Беремлийска за коректна - следи за ваксините, за прегледите, за излседванията. Даже сега като направи 3 г. сина ми, тя каза да отидем на мерки и теглилки, след това беше приготвила направленията за кръв и урина и са ги дали на мъжа ми като отиде по друг повод. Но съм на принципа и че чета и се интересувам и я питам. Нормално е да забрави нещо, виждала съм я толквоа пеуморена, че жал ми стана.

# 636
Твоето дете е доста по-малко. Може и просто да обръща повече внимание на по-малките. Радвам се, че си доволна. А за това че правят оглушки...  думи нямам. Много съм се ядосвала на тази тема и да се ядосвам нищо нямад а променя...
Момичета, здравейте.

Много благодаря за отговорите-  Laughing сега съвсем не знам при коя да се запишем . Май ще минем на принципа" проба- грешка" Joy. . Но аз съм с кола постоянно и май няма да ми е проблем и да не сме в района

Tasty0703, а в коя поликлиника е тази докторка.
Да ти препоръчам нашето педи... Но да не ме баносат за реклама, че май я прехвалих...  Crazy
Tasty0703, браво на Малчо!  Hug

# 637
ами тя не е в поликлиника, а си има свой кабинет в Стрелбище, където се приемат само деца и наистина е много готина, а и факта, че не се блъскаш с бабичките не е за пренебрегване Simple Smile

# 638
..... че не се блъскаш с бабичките не е за пренебрегване Simple Smile....

Че то има ли нещо по прекрасно от това Party

Корина, мисля,че няма да стигнат чак до там... Joy.

# 639
много моля майките на децата, които са приети в яслените групи в одз- та и са подали молби и в самостоятелните ясли да намерят време да се обадят на директорките на яслите да анулират молбите им ( ако вече не са го направили )
благодаря  bouquet
  202uu

# 640
Да са ни живи и здрави децата! Честит празник!

Андреа е при Надя Петкова в 8ма поликлиника. Много съм доволна. Има добро отношение и е много отзивчива.

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 12:07 от toni_ls

# 641
Помогнете,моля с информация за Пакостник в Надежда 6!

# 642
  • София
yan4eto, клуба не е ли "Пакостници"?
Преди време допълвах инфото в 1вият пост. Празнували сме РД там, но отдавна. Клубът като цяло е за по-малки деца.

Спиране на водата в Толстой

Цитат
Във връзка с направа на връзка от уличен водопровод с диаметър 160 мм от полиетилен към водопровод с диаметър 150 мм чугун на 08 юни 2010 г. от 09.00 до 18.00 часа няма да има вода в жк. „Лев Толстой”.
При необходимост от продължаване на работите над 12 часа, ще бъдат осигурени водоноски на ул. „Република” ъгъла с ул. „Йордан Хаджиконстантинов- Джинот”.

“Софийска вода” АД се извинява за причинените временни неудобства.

# 643
Помогнете,моля с информация за Пакостник в Надежда 6!

Каква информация ти трябва. Клуба е на кумата на брат ми и мога да я питам ,ако искаш нещо определено като информация.
Иначе ,ако е за мнения ,аз съм пристрастна Peace и ще е по-добре другите да ти кажат дали им харесва Wink

# 644
Търся спешно парти за 8 РД на дъщеря ми.Нищо лукс.Просто приятно място,което да понесе вилнеенето на разнородната компания!От снимките останах с впечатление,че има и възможност за игра на открито?

Общи условия

Активация на акаунт