София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (6)

• 66 636
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
Още веднъж БЛАГОДАРЯ!От предварителния оглед на Чочи се прибрахме сега.5 часа игра,нито едно мрън!Другата неделя сме там!  party023  bigdance2 Tada  ura newsm59Мисля,че ще се получи.Синоптиците обещават 30градуса.Дано!

# 661
Браво.
Дали ще е нахално от сега да "резервирам" молба за снимки?

# 662
# 663
Много е хубаво. Рай за родителите. за децата не знам. Мерси, много за снимките.

# 664
за нищо Simple Smile
на нас вече почти година това ни е любимо място в квартала. лятото дори в най- големите жеги там и прохладно, а пясъкът винаги е влажен.
да добавя, че заведението е на самообслужване. за тържествата мися, че правят изключение.

# 665
С ваша помощ Hug!РД беше страхотен 8 часов купон!Две- три сълзи и реки от пот!Още веднъж благодаря за прекрасната идея newsm51 newsm51

# 666
Момичета, да питам и вас,
семейство без деца сме и на 17 трябва да освободим квартирата, която обитаваме в момента. И двамата работим в "Надежда" и искаме да останем тук
Дали имате познати да дават двустаен под наем. Максимумът, който  може да си позволим е 350 лева, но гледам , че и по 300 се срещат нерядко.
Абе с една дума-искаме да пропуснем брокерите този път Embarassed
Силно се надявам да ми помогнете  bouquet  bouquet

# 667
  • София
Чукай на всяка врата и питай дали ще ви пуснат да преспите няколко месеца!

# 668
  • София
stanex, при нас няма. Разпитай обаче някоя баба клюкарка. По мое наблюдение знаят всичко и за всеки Simple Smile

# 669
  bouquetСтрахотна идея! Ще се възползваме
Аз си мислех нещо под мостовете.....ама твоето е по-луксозно Simple Smile
Чукай на всяка врата и питай дали ще ви пуснат да преспите няколко месеца!

# 670
ще ме запишете ли и мен Simple Smile
Готово Simple Smile
Орелия е по-активната майка от кв. Триъгълника Simple Smile
Времето се затопли, можеш да се виждаме в кучешкия парк Simple Smile
Орелия спи. Дълбок зимен сън. Неизвестно защо е забравила тази тема и сега заслужава порицание. Не, накажете я с мълчание. Нямам нищо против да я пренебрегнете и да й подминете постинга, заслужава си го Crossing Arms

Tasty0703,  ще ми е приятно  да се запознаем - аз живея на З. Стоянов, до сервиза на Форд..

Редакция:
Няма да има детска градина в Триъгълника - днес на откриването на моста на ул. Чудотворци питах кмета.  Някъде в Надежда 1 ще се строи, но не разбрах къде точно, защото гръмна музика.

Последна редакция: пн, 21 юни 2010, 19:54 от Орелия

# 671
детската градина е надежда едно изглежда много готова, но нямам идея кога ще я пуснат в действие. нито одз ли е или цдг. намира се близо до бившото военно окръжие и до маркизата ( не знам кафе ли го водят ).

# 672
Значи, при нея ще ми е надеждата да ми преместят детето. Да се моля на всички светии, ангели и демони,а? друго не ми е останало. Сбъркачаносана работа.

# 673
и преди съм писала, че е ОДЗ - отвън така пише, 1 яслена и 3 или 4 градински групи. Отвън изглежда наистина готово. никой не знае кога ще го пускат.

# 674
  • София
Добро утро Simple Smile

Хем малко да побутна темата, хем да се похваля, че записах малката в 62 ДЯ - на Рожен.
Много ще съм благодарна на всякакви коментари!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт