София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (6)

• 66 678
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
Боже как забравих:

ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ    bouquet

# 526
Честит празник, момичета   bouquet

# 527
Честит празник на всички жени !!!!
galia_02 И ние изчакваме хубаво време , или поне да не вали и да няма сняг или дъжд ...... но .....Дано скоро се оправи , та да ходим по честичко навън , че вътре вече не се издържа . Ами да, близо сме и само да се постопли започваме .. Joy Hug

# 528
Честит празник дами  bouquetБъдете живи,здрави и обичани Hug

# 529
Честит празник и от мен мили Момичета!
Пожелавам Ви да бъдете много обичани и уважавани;
много щастливи и усмихнати.
Весело изкарване на празника.

# 530
Дайте малко мнения за гинеколозите в 8ма и 24та поликлиники.  Blush

# 531
  • София
Дайте малко мнения за гинеколозите в 8ма и 24та поликлиники.  Blush

Аз нямам инфо, но не бих и се доверила на тези там.

# 532
  • София
В 1вият пост на темата има данни кой при кой/я педиатър/ка е.
За 8ма имам лични наблюдения само в/у д-р Борисова и д-р Беремлийска. Препоръчвам ги.

# 533
  • София
В 1вият пост на темата има данни кой при кой/я педиатър/ка е.
За 8ма имам лични наблюдения само в/у д-р Борисова и д-р Беремлийска. Препоръчвам ги.

Тя пита за гинеколози, не за лични лекари. Иначе споменатите от теб и аз ги препоръчвам, но май Беремлийска вече не приема пациенти, че е с много.

# 534
За гинеколози питам.  Confused

Нали отчетните не са само за майки?За пръв път пиша в отчетни. Blush

# 535
  • София
Спя, съжалявам  Embarassed
В 8ма мисля, че са само двама гинеколозите. Не ги препоръчвам. Единият е доста възрастен, не знам дали все още тработи там.
При другият бях и при двете си бременности. Не съм доволна. При втората бременност отидох в началото и после в края. Не ми се обяснява повече.
За 24та нямам инфо.

По-добре при частник.

# 536
Аз те съветвам да се довериш на някой гинеколог в болница - Шейново, Тина Киркова примерно. В поликлиниките не са много надеждни според мен Rolling Eyes

# 537
Търся поне да ми е близко.
Но няма голямо значение дали е частник или в поликлиника-неосигурена съм.
Вече смених 5 гинеколога-един в кварталната ДКЦ,един в Майчин дом,една от Превент  Sick ,една от клиника на Вагон-ресторанта /забравих името/ и последния от 24та беше.
Трябва ми кадърен лекар за пълни изследвания,защото си имам проблеми  Confused
Малко на случаен принцип карам...

# 538
Препоръчвам ти д-р Духовников от Шейново(за проблеми), и Маленов от Тина Киркова за раждане, частния му кабинет е до Южния парк, ох, забравих поликлиниката newsm78

# 539
  • София
Ако е сериозен проблем, не бих ти препоръчала Духовников -  на моя колежка какви ги беше наговорил, не е истина, беше се ошашкала направо. Явно е бил добър лекар, но... А щом е проблем, търси добър лекар, а не просто да ти е близо, че то вече човек не знае. Във форума има много инфо по въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт