София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (6)

• 66 675
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
Леле, Кати, сериозно ли ooooh! На кого да има вяра човек? Най-добрата ми приятелка се лекува при него и е много доволна, аз съм ходила преди, после ражданията при Маленов и сега пак съм се насочила към Духовников Rolling Eyes

# 541
Проблемите ми са ПКЯ,нередовен цикъл,кърваво течние /сега изчезна/,липса на желание за секс...

А и добър лекар-за едни е един,за други-друг.Чета мненията,но при такъв избор... Crazy

# 542
Естел , препоръчвам ти моята лекарка , д-р Венкова .От 3 години ходя при нея , доволна съм , не е много ''любезна '', т.е не ти спестява нищо , но пък е страхотен специалист и лекар ............. Аз също имам СПКЯ но още не съм почнала лечение , просто нямам време и от немърливост .... ooooh! а трябва ....Работи и със здравна каса в 1-ва градска , и в МЦ Гургулят. Ако искаш още инфо кажи ....

# 543
  • София
Леле, Кати, сериозно ли ooooh! На кого да има вяра човек? Най-добрата ми приятелка се лекува при него и е много доволна, аз съм ходила преди, после ражданията при Маленов и сега пак съм се насочила към Духовников Rolling Eyes

Споделям просто. Тя беше в начална бременност, беше й ги наговорил наистина страшни неща, посети друг лекар и се оказа, че всъщност не е точно това, което той й беше казал. Слава богу, сега има един почти 3 годишен разбойник  Laughing

# 544
  • София
Тя беше в начална бременност, беше й ги наговорил наистина страшни неща,
При мен се получи нещо такова при един от 8ма. Аз паралелно ходех и при Ковачева от Тина Киркова (в частният й кабинет). От Ковачева бях много доволна.
Добър ендинокринолог има в Майчин дом.

# 545
д-р Ковачева е страхотна. има частен кабинет на близо до гара подуяне, но работи само понеделник и четвъртък от два до към пет/ шест. много е внимателна, има страхотна памет. като те види в приемната и знае кой си и за какво си дошъл ( и то само след един преглед ). при назначаване на лечение винаги напмоня да звънеш и да кажеш как се чустваш ( дали ти понасят лекарствата ). контролният преглед след проведено лечение е безплатен ( до пълно излекуване при мен 6 мес ), плащат се само нужните изследвания.    

# 546
Здравейте майчета!!!! Искам да ви попитам дали някой знае за частна детска градина в района на Надежда или Обеля???? Вчера ходих да питам в няколко държавни детски градини как стоят нещата и се оказа, че чакащите са толкова много, че ако се класираме след 2 - 3 години ще е добре, затова съм се насочила към частна, а пък и каква мизерия е...........!!!!!! Ако някой има опит да сподели!!!!

# 547
арлекино в обеля. имат и яслена група. цените им спрямо други частни градини са ниски. но и при тях бързо свършват местата. м.г. юни месец всичко им беше запълнено.
http://www.arlekino.info/

# 548
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=483106.0 пускам ви линк към една тема в Клюкарника Wink

# 549
  • София
Аз ще се включа пак, по втория начин Simple Smile Събота и неделя няма да сме тук.

# 550
Момичета да ви питам- ходили ли сте в някой от кварталните соалриуми, и в кой, доволни ли сте, цените как са? Там до мойта работа има един добър е, някъде по 1лв. на минутка, е но пък не ми е много удобно защото или трябва да бягам от работа а след работа става много късно вече... Hug

# 551
  • София
Аз с голямо закъснение, но искам да ви споделя, че последния път като пазарувахме в МЕТРО и видях директорката на Арлекино /ден-два по-рано бяхме ходили да проверяваме дали ще ни вземат/.
Та пазаруваше за децата - купи от най-големите пакети замразени зеленчуци-тия дето дори марка нямат на тях... Не че е нещо кой знае какво, но за 500лв все си мисля, че може и от плод-зеленчука да напазаруват... няма да им се откъснат ръцете да ги нарежат продуктите  newsm78

# 552
  • София
illy_, не съм използвала солариум. Една позната, комшийка, беше доволна от този, който е с/у Патладжана на Ломско.

carbo, за частните ДГ не знам.
Мисля, че и частните ДК готвят със замразени зеленчуци на Бондуел.

# 553
  • София
Солариум има в новия блок срещи Т-маркет в 6 част. Според позната е добър, но аз не съм го посещавала.

Изобщо не ме учудва какво е купувала директорката. Не че виждам нещо лошо в ползването на замразени зеленчуци по принцип през зимния сезон. Като се има предвид с какви сокчета зареждат този "изискан" ресторант Фуего (на Аро), а какви са им цените, бих казала, че в тази държава никой няма срама и морал.

# 554
Днеска е събора,ама с тоя дъжд  Confused

Общи условия

Активация на акаунт