София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (6)

• 66 662
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте   bouquet ,

Ан Мари видях из темите, че дъщеря ти ходи на басейн. Би ли ми казала дали е някъде тук в Надеждите? Моето момиче е на 3 години и 3 месеца и ми се ще вече да я запиша някъде да плува или на танци... Ако някой има идеи - моля, приемам всякакви такива  Simple Smile

# 571
  • София
Тя ходеше на плуване в градината им. Имаха басейн. След това от у-ще сформираха група и ги водят на плуване в люлинско у-ще.
За малки не знам дали има басейн в Надежда.
Мисля, че има басейн в спортното у-ще. Не знам колко малки деца взимат. По принцип по басейните ги взимат при навършени 5г.
Има басейн в Кристал, м/у Надежда и Обеля, но е дълбок - от 1,60 до 2,00м.
Вариант са баня Мадара (дълбок) и Спортната палата. В Спортната палата има детски басейн. Но мисля, че и в двата басейна ограничението е 5г.

# 572
  • София
Здравейте   bouquet ,

Ан Мари видях из темите, че дъщеря ти ходи на басейн. Би ли ми казала дали е някъде тук в Надеждите? Моето момиче е на 3 години и 3 месеца и ми се ще вече да я запиша някъде да плува или на танци... Ако някой има идеи - моля, приемам всякакви такива  Simple Smile
Тони привет! Племеника ми и комшийското дете ходят в 140 училище в Обеля. Но и аз се чудя твоята кукла дали не е малка за там!

# 573
Момичета да се похвалим ........ приети сме в 24 ОДЗ от септември ......... лелеееееее ще сме ученици  #Crazy А сега чакам вашите мнения и коментари , че ми е на мисъм бая ..... Praynig

# 574
  • София
Момичета да се похвалим ........ приети сме в 24 ОДЗ от септември ......... лелеееееее ще сме ученици  #Crazy А сега чакам вашите мнения и коментари , че ми е на мисъм бая ..... Praynig
И моята дъщеря е приета. Много съм доволна, тъй като сега ни беше 15 минути пеша до яслата в най-добрите дни и зимата направо се побърквах.
Почти всички деца които са около нашия блок са в тази градина и са много доволни, дори една от учителките е в нашия блок.
Вие за градинска група ли сте приети или за яслена?

# 575
  • София
nonich, я разкажи. Нали за 42ра става дума.
Алекс не е приет. Няма и шанс за второто класиране в градината по 1во жлеание. И ще размествам здраво. Още не съм му гледала профила.

# 576
АнМари , нас също не ни огря по първо желание и аз сложих градината,  в която има най-голяма вероатност да ни вземат като първо желание ........ Ние сме за  2-ра ясленска група .

# 577
  • София
Разместих градините. Моето дете е 23та резерва в 38ма  Joy
Не знам да рева ли, да се смея ли Simple Smile Оставих на 1во желание една, която изобщо не ми харесва.

# 578
Как виждаш кой номер ти е детето? Анна също не е приета Confused

# 579
  • София
Пусни си скайпа, ще ти обясня. http://kg.sofia.bg/stat/r32/ISODGRegister.log

# 580
Не мога, не съм на моя комп, довечера ще ти пиша.

# 581
  • София
Пратих ти номера на скайпа. Ок, довечера ще се чуем.

# 582
  • София
АнМари става въпрос за 24 ОДЗ, което ни е до блока. Ема до сега посещаваше и ще посещава до септември 61 ясла, от която съм страшно доволна като база и персонал, ноооо далече ми е пусто. Пък и дори да я оставя още една година там ще е най-голяма в групата и не ми се иска. В градините, като че ли имат повече неща с които занимават децата, отколкото в яслите. Та те в яслата дори не ги извеждат! Не им се сърдя за което, тъй като са малки деца и докато облекат всички ще стане време за прибиране.
Стискам палци на останали за второто класиране.

# 583
  • София
А, за 24та е ок Simple Smile Живеехме в 305ти блок и бях подала документи за Дияна преди години. Но се преместихме и я записах в 38ма.
Обърках се с 42ра, по-точно майките обърках Simple Smile

# 584
Бети е в 24-та.Доволна съм Peace

Общи условия

Активация на акаунт