София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (6)

• 66 662
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Здравейте  Hugнякоя от вас да продава 2-3 стаен апартамент или да има познати който продават в района на  кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода Praynig

# 586
Момичета, искам да ви попитам нещо.
Моето дете е прието в 152 ЦДГ, което се намира във втора част, ние живеем в пета, но тя се води Връбница. Сега се притесних дали това ще окаже значение на кандидатурата ни, дали ще ни отнемат 0.1 точка. Доколкото си спомням, когато оформях профила си, написах адрес Връбница и автоматично отчете 0.1, но може и да бъркам.  Има ли и други като мен, които могат да ми отговорят.
Извинявам се за объркания пост.

# 587
Борианна , мисля че няма да има проблем , нали все пак Надежда 5 е Връбница , т.е адреса ви по местоживеене съвпада с района на ДГ.
152 ЦДГ е точно зад нашият блок , и по мнение на една приятелка , чието дете е там , е много хубава като база и отношение на персонала .... Успех на ''ученика'' и бързо да се адаптира !!!!!!!

# 588
  • София
Бубе честито. Дели да му е хубаво в градината пък и ти да си доволна.

# 589
Цитат
И моята дъщеря е приета. Много съм доволна, тъй като сега ни беше 15 минути пеша до яслата в най-добрите дни и зимата направо се побърквах.

Здравей, да те питам справяше ли се с воденето до яслата, че и аз много се притеснявам от разстоянието и от зимата най вече и колко голямо беше детенцето когато започна да го водиш.

# 590
  • София
Цитат
И моята дъщеря е приета. Много съм доволна, тъй като сега ни беше 15 минути пеша до яслата в най-добрите дни и зимата направо се побърквах.

Здравей, да те питам справяше ли се с воденето до яслата, че и аз много се притеснявам от разстоянието и от зимата най вече и колко голямо беше детенцето когато започна да го водиш.
Нямах избор. Беше на 1 г. и 9 м. като я пуснах на ясла, а зимата беше точно на 2. Докато нямаше сняг лесна работа с количката и готово, като падна снега извадихме шейната в действие, но честно казано си беше мъка. Като влизах в яслата вода течеше от мен. Ние живеем в Надежда 3, за ориентир близо до 8-ма поликлиника, а яслата е по диагонал на Била. В нормални дни 10 минути пеша с количката. Сега вече ходи пеша и 15 минутки ни отиват  ooooh!.

# 591
Благодаря ти много за отговора, то в снега наистина си е кошмар а и целия януари беше ужасен и много сняг имаше.
Да ориентирах се за разстоянието и ние някъде имаме толкова 10-15минути пеша до яслата на булевард Рожен, май беше 61, но все се надявам ако ни приемат въобще да сме на година и половина докато дойде зимата, но пък и тогава незнам как ще ходи въобще!!!Това за шейната е добре идея. Hug

# 592
  • София
На мен пък варианта с шейната хич не ми е удчен. Имах едно таков априбиране миналата зима. Е, няма такъв ад - слез от бордюра, качи се на бордюра, пресечи улица (като го вземах на ръце и носех шената, защото нямаше акк да минем през улица на асфалт или не мога да сискувам по друг начин да пресека Ломско шосе), доакто се приберем бях плувнала в пот, скапана, изнервена.

Да уточня нашия маршрут - ОДЗ 42 в Надежда 5, ние живеем до Северн парк в Надежда 6.

# 593
Здравейте!

Мерси за отговорите   bouquet Май ще й се размине плуването  Mr. Green засега.

Нонич  Hug, малката я виждах с баща й пред блока ви няколко пъти, като водех Андреа на лекар преди време. Голяма кукла е станала.

И Андреа е в 24 ОДЗ, родих се като я преместих,ние сме в 304 блок. Бяха я приели с лотария в 15 ОДЗ  - мноооого хубава, но далече. Ходехме 1 месец там и после слава Богу с една родителка се разменихме.

ПП Андреа ходеше в 61ва ясла, а сборните в 40та - много съмй доволна и от двете.

# 594
Цитат
ПП Андреа ходеше в 61ва ясла, а сборните в 40та - много съмй доволна и от двете.

Оф и аз искам в 40-та ясла че е най близо до нас и там сме за  3 минути, да те питам как е ходила и в двете ясли те нали са до 3 години, или има някакви сборни за по големи деца. И може ли да ми уточниш как кандидатства там, защото ми казаха първия работен ден годината тогава се подавало документи. То там няма места за кухня  и още си чакаме, камо ли за ясла.
Ами да то наистина и с шейната е много трудно изпитание, еми май кола си трябва ама като не мога да карам!

П.П. Момичета да ви питам много назад в темата бях чела че някой предлагал купони за кухня, ако има такива моля аз много искам да взимам, че искам да спирам тия гадни пюрета, но пък няма места!!! Говоря за държавната кухня!

# 595
  • София
Купони предлагаше Крея, но тя отдавна ги даде.
Да шейната е кофти, ама е по-добре от носенето на ръце.
Тони  Heart Eyes.
Питах госпожите в яслата дали ще има сборни групи лятото, че мойто няма какво да го правя цял месец ако почиват! Ама като се замисля, 40 ясла ни е доста далеч  Rolling Eyes.

# 596
  • София
Здравейте,
купоните аз ги взех, но беше наиситна много отдавна. Вече и ние сме на кухня... МЕжду другото малката много-много не я яде - яде само на обяд, а вечер не го иска... но аз съм много доволна - изключително разнообразие!
А се записахме като на 1-ви март казах на милото да занесе бурканчета, бележката от док. и пари. Върнаха го разбира се, но му дадоха някакъв телефон .. май на централата ... и ни записаха от 15ти.. Те тия лелки са много любезни с татковците  Rolling Eyes
Аз ако бях щяха да ме отрежат

А да ви попитам .Ние за ОДЗ явно няма да се уредим - номерчето ни започва с 9.... Но сме се записали 58-ми номер в 2 ясли... сега не помня номерата, но тая до Верона и тая до гара Север. Явно и в двете ще ни приемат, и за двете много хубави неща чух.. Въпросът ми е: някой знае ли как точно мога да направя врътката да ми я вземат преди септември?

# 597
Те тия лелки са много любезни с татковците  Rolling Eyes
Аз ако бях щяха да ме отрежат
Писнало им е само от майки явно. Joy

# 598
Здрасти   bouquet

Галя02 - ходеше в 61 ясла до септември 2009. Когато 61ва не работеше, тогава на сборна в 40та.
Сега ни искаха преди 2 седмици да дадем кога ще ходим отпуска  Shocked!!! Как да знам аз от сега. Записала съм я и юли и август за сборна.
Тя е в Іва група Нонич, не е ясла, прехвърлиха я от яслата януари, когато навърши 3 год, имаше свободно място. Не знам къде ще са сборните......
Ако изляза отпуска, ще е 5 дни, баща й също.....
Не я ли въдворят в сборна група, ще трябва да ходи с мен на работа, както когато е болна, няма друг начин  Tired

# 599
Здравейте  Hugнякоя от вас да продава 2-3 стаен апартамент или да има познати който продават в района на  кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода Praynig
Здрасти, ние продаваме на ул. Чепеларе се намира в Триъгълника, ако искаш пиши на лични или звънни 0887512267

Здрасти, аз да питам че мои приятелки в Лагера и Красно село се записват от сега за ясла, кога кандидатствахте за ясли вие в нашия район не е ли твърде рано да запиша детето още от втория месец, че да се класираме за ясла някой ден. Нали строят някаква детска градина тук в Триъгълника ама кога ли ще е готова

Последна редакция: вт, 11 май 2010, 17:25 от AnMary

Общи условия

Активация на акаунт