Браво,no_va, пак с бебок ни изуми,трета мъжка рожба през ОКТОМВРИ ще се появи

• 13 962
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
Нинче, и аз не съм сигурна точно какви - взимаха кръв от вената, пръстчето и урина. Малко живна от системите, но пак качва температура - тази нощ беше с 38,9.  Tired Ако продължава така следващите 1-2 дена мисля да я заведа на лекар в някой друг град - например Ловеч, Плевен, София...

n_alex76 и аз си мислех да не е от храна, но изследванията й са ок, а пък е така от миналият понеделник или вторник.

bebuls88
  Hug не се притеснвай, сигурно нищо му няма

nevidimata
- ами имаме температура денонощно от миналият понеделник или вторник (вече не помня) и не се сваля. Алекс не иска нищо да яде - трудно поема и АМ. Не пие кой знае какво количество течности на ден и така. Миналият ден температурата им беше 39,4 (38,9) и отидохме в болницата - пуснаха изследвания, и системи, за да я оводнят малко.

Пуки, честито ти возило леко и безаварийно шофиране с него!  Peace

# 91
  • Варна
Дени,какви прегледи и изследвания ви правиха досега?

# 92
Puki, честито ти возило!   bouquet

Denny, аз изобщо не бих се бавила с ходенето при друг лекар - много време ми се струва я поддържате тази температура, а тя хич не е ниска! Как се опитвате да я свалите?

# 93
Здравейтеееееееее,ние вече сме добре но още нямаме зъбче.Пуки честита ти нова   car003  безавариино каране ти желая

# 94
Малеее Пуки  Laughing честито и от мен и безаварийно...
Denny и според мен иди при друг лекар, много дълъг период поддържа Т...Дано по скоро се оправите  Hug
deniim  и ни сме беззъби  Mr. Green

# 95
Дени ,и аз като майчетата.....вижда ми се дълго.... Sad

# 96
Привет на всички от нас Hug Скоро не съм писала, но иначе се старая да ви чета Wink. При нас ежедневието е същото като вашето Grinning- нервно бебче, мама два пъти по-нервна. Чакаме зъбчета, но май ще си останем с двата отдолу, а иначе от месец и нещо сме с подути венци.
Пробвахме кухнята /вече 5-ти ден/, хапва, но не всичко. Днес имаше бульон пиле, пиле фрикасе и малеби, но май само десерта ще хапваме. Ще изчакам да минат 10-те дни и продължаваме на домашни манджи.
no_va, честито! Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и бързо раждане!
Пуки, колата е страхотна-да ти е честита!
 DennyIvanova, и аз като другите мисля, че трябва да потърсиш друг лекар. Тук едно мамче се оплаква, че детето и вдига висока температура, но за 3 дни и резултата беше зъбче.
Пате, какво става с малкия сладур-оправи ли се вече? А братовчедка ти да не би да е родила?
Мецо, и аз си мисля, че организма сам трябва да се пребори с болестта. Лекарствата на едно помагат, но на друго вредят.
Zorri, мисля, че към годинката се подава декларация, но попитай за всеки случай. Счетоводителката беше ми обеснила, че аз трябва да я подам към годинката / датата на термина /, понеще съм подала декларация след нова година. А някои мамчета подават за разликата от 9 до 12 месеца. Трябва да питаш в службата си.
Стига толкова, че ставам досадна вече. Щях да питам нещо, ама забравих Embarassed Лек ден на всички  Hug

# 97
Дени, пиши какво става.......... Thinking

Музе, добре дошла,миличка Hug
Привет и на новозавърналите се Hug

# 98
Пуки, преглеждаха й гърлото, слушаха гърдите и перисталтиката, изследвания на кръв - от вената и пръста, урината --> всичко й е ок. Утре пак сме на изследване от на кръв от пръста. Не са ни назначили нищо друго освен Панадол за температурата, Смекта за диарията и АМ Ал110. Включиха ни системи само физ. разтвор и глюкоза.

no_va, опитвах се с чорапи напоени с оцет и вода, както и ми бяха казали да им намажа тялото със спирт - без да се разтрива и двата варианта нямашпе особен успех. Дадох й един път Хексалгин, но също резултата беше краткотраен. Иначе й давам и Панадол. Но вече толкова време на него - много се притеснявам и гледам ако е 37,2-37,7 да й давам

Днес бяхме за преглед отново гърло, перисталтиката, гърдите са ок, но температурата остава. Но днес е по-ниска. Сутринта беше 37.2, към обяд 38.0. През изминалата нощ обаче пак беше 38,9. Махнаха ни абоката. Незнам казват зъби, зъби..., аз вече не съм сигурна - толкова време....Май ще ви послушам и ще потърся някой друг лекар по-скоро.

# 99
Дени, махай тоя Панадол -нали ви писах за Парацетамола Sad Хексалгин по-добре. 37 и нещо е ниска температура за лекарство..... Sad Над 38 давай Praynig
Спиртът влиза ДИРЕКТНО в кожата и предизвиква отравяне, ракията също- това е много алкохол за тях.....

И на мен ми чини на зъби....просто е по-тежко....

# 100
момичета, за температура можете да мажете стъпалата на детето с мед, слагате амбалажна хартия и обувате чорап. така свалях температурата на баткото.
пробвайте
бързо оздравяване на всички болни.
ние отиваме на море при мама. чао и целувки

# 101
ние отиваме на море при мама. чао и целувки

Crossing Arms smile3515

Laughing Laughing LaughingВесело изкарване

# 102
Нинче, аз съм напъкно съгласна с теб за Панадола  Peace, Хексалгин давам за първи път и много се дали мога да го изаползвам постоянно  newsm78 Да аз обикновено давам за > 38 или =38.

Благодаря на всички ви за загрижеността и съветите ви!

# 103
Дени,още ли е така вяла?

# 104
Дени,мед не давай/слагай/-той е от алергените и се дава най-рано след годинка.
Най-добре според мен елате в Плевен,отидете в Детско Отделение-ще ви прегледат и приемат ако трябва.
Вземи си всякакви изследвания и документи за прегледите сега на детенце.Но според мен в Ависа не ходи Naughty.Може и да не искат да ви приемат,ако бебчо е зле.В държавната болница може да няма условия,но пък лекарите са много добри.Гарантирам ти от личен опит за съжаление Mr. Green Heart Eyes.
Хващай детенце и вървете още сега.Да не стане беля,че обезводни ли се е много страшно.Само не се панирай.Взимай документите,багаж каквото може да ти трябва и идвайте в детско отделение Peace
Ако дойдете ми звънни-телефона ми е 0887766765-Тина.Все мога с нещо да помогна,най-малкото едно кафенце и закуска да ти донеса,ако ви приемат.
И да пишеш естествено Peace

Общи условия

Активация на акаунт