Китайски капсули - 4 /за отслабване и още нещо /

• 97 531
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
http://www.aspirinbg.com/viewtopic.php?f=266&t=1180
Вижте - тук е част от репортажа.  Малко по-късно колегата ми ще го качи целия и ще можете да го видите пак чрез този линк. /надявам се да не се счита за рекламен /

# 526
Защо не сте писали тези дни? Мен ме нямаше и очаквах да има повече коментари. Да не сте се отказали от отслабването с тези хапчета?
аз, след дълго четене, и двоумене си ги купих. от сайта "интересни стоки". така и не мога да рабера дали са истински или фалшиви. щом ги взех, значи им повярвах.
за всички диети и хапчета за отслабване има поддръжници и противници. Та за тези хапчета е същото.
утре сутринта мисля да пия за първи път. хем е почивен ден. дано да съм добре и да споделя с вас как се чувствам.

# 527
alleicha, ще чакам отзивите ти, аз преди месец и нещо си взех от buyhealth, изпих си опаковката и нищо не се случи..Сега мисля да поръчам от тук:
http://www.fuwabuy.com/Old-Lida-DaiDaihua-Slimming-Capsule-%2810 … -%2c100-_P170434/
Ако някой е виждал или чувал за този сайт и знае нещо моля да каже  newsm78

# 528
ще споделя разбира се. дано да има положителен ефект върху мен. отворих днес опаковката. не знам дали е истинска. самите таблетки са зелени - светло и тъмно зелена част

# 529
МОЛЯ ВИ СЕ, НЕ пийте Лида! Страничните ефекти са ужасни, наистина не ядеш нищо, но това не означава, че смъкваш кг. При мен имаше много странични ефекти, не само физически, но и психически. По едно време се чувствах щастлива без да има причина, а по друго време нещастна също без причина. Съсипах си здравето и психиката, а да не говорим, че съм смъкнала само 2 кг и то с много зор! Сега съм решила да изчистя организма си с плодове от тази отрова, дето я пих. И мога да ви кажа, че се чувствам по - добре на диета отколкото на Лида!

# 530

Даа съгласна съм с veihaivei.Аз ще изразя мнение от опит. Изпих 4 опаковки за 7 месеца свалих 10кг.Равносметка от месец и половина не пия нищо ,качила съм 12 кг.Нямало йо-йо ефект????????? Е от резултата не се ли вижда?

# 531

Даа съгласна съм с veihaivei.Аз ще изразя мнение от опит. Изпих 4 опаковки за 7 месеца свалих 10кг.Равносметка от месец и половина не пия нищо ,качила съм 12 кг.Нямало йо-йо ефект????????? Е от резултата не се ли вижда?
За кои капсули говориш?

# 532
  • София

Съгласна съм с нея, но не съм съгласна с начина, по който се изразява.
Аз нямам нужда да ме хокат и да ме обиждат. На 43 съм, минала съм през хиляди диети, чела съм много, спортувала съм. Имала съм идеално тегло и визия ( преди 7-8 години), но нещата се променят. Какви са мотивите и проблемите ми няма да коментирам.
Приемам информация поднесена разумно и нормално, но сама преценявам какво ще правя с тялото си. Не приемем обиди под формата на съвети.
Да йо-йо има. Свалих със Супер слим 6-7 кг. преди два месеца и почти съм ги върнала.
При спорта не е ли така, т.е. след намаляне на темпото не качваме ли пак?

# 533
# 534
...ето за това има различни форуми, теми...За всеки по нещо. Тук сме се събрали хора с проблеми в теглото. Предимно такива. Някои от нас опитват какво ли не. Има и такива, търсещи магическото хапче. Мързи ме, не ми сес портува и дайте ми съвет как да сваля излишната маса от себе си. Но свят широк, хора разни. Това е.
Нека всеки има право на избор за това какво да прави със себе си. Дали ще спортува, дали ще гладува. Дали ще пие билки или т.нар. "отрови". Аз, четейки за тези хапчета, видях от колко много време се говори за тях. И през всичките години винаги са имали поддръжници и врагове. Едва ли сега, след едно предванае (поредно) всеки ще се замисли и ще спре.
Не, няма. Е, ще има и такива. Ще преровят отново асортимента в близката аптека. Ще се поровят за друго чудодейно хапче. Аз не съм пила ЛиДа. Но съм пробвала други. И знам, че ефект никакъв. Като казвам, че освен хачетата съм спазвала и хранителен ограничителен режим. Резултата - празно портмоне. И празни надежди.
Да не споменавам, че от "Фигурин" една приятелка такава фигура заформи, че се търкаляше накрая! Тя впоследствие премина към Д-н. Отслабна. Изглеждаше страхотно в тяло, в лице не бих казала. Знаете ли обаче сега - сега е с проблеми с бъбреците. Няма значение с какво всъщност. Пак си върна килограмите. Искам да кажа, че безвредна диета и отслабване няма. Всеки организъм си е индивиуален и на всеки се отразява различно.
Така че, нека тук да сме тези, които искаме да опитаме и това и да се подкрепяме. Да споделяме и доброто, и лошото им влияние.
А тези, които искат да ни поучават - направете една отделна тема - "За вредата от ...". Аз ще ви почета и там. Но да не се стига да размяна на неприятни реплики тук.

# 535
eddy6   bouquet  Не бих могла да го кажа по-добре  Peace

Досадни са "проповедниците" и "отвориУчителите" във всяка  подобна тема,но по-добре не им се впрягай,не забравяй,че сме събрани тук в доста голям възрастов диапазон,а това определено има значение-и за опита и за възгледите и за начина на изразяване ако щеш Wink

А иначе всяка информация и опит споделени тук са важни за всички ни-били то положителни или не,особено подплатени с личен опит и преки впечатления. Hug

# 536
 В този ред на мисли ще си позволя да ви препоръчам нещо.
Попаднах на една много интересна книга - "Стъпка по стъпка".

Към книгата има приложен един калкулатор, с който по съвсем елементарен начин /калкулаторът е направен на принципа на движещите се картинки по детските книжки - бутни-дръпни/ всеки може да направи оценка на телесното тегло, да определи дневните енергийни нужди и броя на хлебните единици, да изчисли дневното количество килокалории, брой порции и  как да се разпредели храната по приеми.

Последна редакция: пн, 08 фев 2010, 12:27 от ASSAMARIS

# 537
  • В сънния Люлин, прибулен...
При спорта не е ли така, т.е. след намаляне на темпото не качваме ли пак?
И защо трябва да се намалява темпото?
Всъщност винаги, когато си с положителен калориен баланс, качваш. Номерът е да промениш навиците си - двигателни и хранителни. Така че след като свалиш килограмите, да ги задържиш и поддържаш.
Когато си с отрицателен калориен баланс, приетите калории НЕ ТРЯБВА да са твърде много по-малко от изразходваните! Има и други трикове, но вие полезна информация не щете  hahaha
С драстични диети на принципа на неядене това не може да се случи, защото знаеш какво е йо-йо ефект. Ако организмът ти е гладувал, после ще хукне да наваксва. Няма как иначе да стане.
А на цената на две опаковки лида може да се сдобиете с професионално съставен хранителен и двигателен режим, СЪОБРАЗЕН С ВАШИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ И ПОТРЕБНОСТИ, вкл и при домашни условия и с постоянна поддръжка от страна на квалифициран и опитен терапевт.

Ако си се трепал прекомерно със спорт и от нищото си скочил в дълбокото, в един момент ще се претовариш, ще претренираш и е много вероятно да се откажеш. Защото спорта и движението ТРЯБВА ДА НОСЯТ РАДОСТ, ако са ДОЗИРАНИ правилно - съответно на нивото на напредналост. Доказано е, че при аеробна дейност в мозъка се отделят ендорфини. Ако в твоя не се отделят, нещо не правиш правилно. Отделят се и при ядене на сладко.
Ако имаш натрапчив глад за сладко, може да имаш хипогликемия, а може да си пристрастен към тези ендорфини. Значи може да се откажеш от сладкото, да се движиш повече и пак ще изпитваш удоволствие, може и повече от преди!
НОРМАЛНО е една нормална и разумна двигателна активност да стане твоя вътрешна, физическа  потребност, за да можеш и след периода на смъкване на кила да продължиш с нея!
В нета има чудесни програмки филмчета и пр. за домашни тренировки.

Просто побеснявам, защото се харчат грешни пари за боклуци, които не ви помагат да постигате дълготрайни цели!
Няма как да премълча, че е малоумие да се пълнят джобовете на недобросъвестни търговци, които се възползват от вашата неудовлетвореност от това, което виждате в огледалото с евтини обещания и реклами.
Ама за да си удовлетворен трябва или да си изтеглил невероятен билет от генетичната лотария, или да запретнеш ръкави и за дълго време да следваш определен, различен стереотип. НЕ СТАВА ИНАЧЕ! Просто не става! И ако не го разберете, не се сърдете защо някой ви е нарекъл овци!

Накрая, аз съм свалила 27 кг, като единствено съм вземала като добавка зелен чай капсули и ЛКарнитин преди кардио тренировка
Вие колко с лида?
Пак ще си говорим... защото АЗ ЩЕ ЗАДЪРЖА постигнатото.

Дописвам и това - ИМА ОПРЕДЕЛЕНО КОЛИЧЕСТВО ТЕЛЕСНИ МАЗНИНИ, КОИТО ВЪОБЩЕ Е ВЪЗМОЖНО ФИЗИОЛОГИЧНО ДА БЪДАТ СВАЛЕНИ ЗА ЕДИНИЦА ВРЕМЕ.
И нито милиграм повече!
Ако някой намалява теглото си с повече, значи НЕ топи МАЗНИНИ!

Последна редакция: пн, 08 фев 2010, 13:05 от veihaivei

# 538
  • Пловдив
Обаче не разбирате от дума!Направете си отделна тема и там се вбесявайте на каквото си искате и пишете каквото сметнете за добре,никой не ви спира.Тази тема е за тези,които пият Лида или др.китайски хапчета,който пише друго просто прави спам.

# 539
  • В сънния Люлин, прибулен...
Точно така - точно към тези, които ПИЯТ лида и аз съм адресирала моите постове.
Модераторът изтрива, което прецени, че е спам. Но има данни и факти, които НЕ СА спам, защото са ТОЧНО по ТЕМАТА, въпреки, че са ПРОТИВ пиенето на лида.
А как Вие ги преценявате няма значение.

Последна редакция: пн, 08 фев 2010, 14:12 от veihaivei

Общи условия

Активация на акаунт