Китайски капсули - 4 /за отслабване и още нещо /

• 97 470
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
Аз пък снощи яко съгреших и реших да пия няколко дни Лида без да прекъсвам Simple Smile
Иначе 2та кг., който свалих съм си ги задържала Simple Smile
Успех на всички!

# 661
Добър ден и от мен!
Аз въпреки отрицателните си резултати от тези хапчета, но за жалост не в килограми.... продължавам да Ви чета. Надявам се да има по-голям интерес и повече пишещи. Не само четящи. Да се информираме и подкрепяме.

# 662
  • Пловдив
Подарък са ми. Опаковката е на английски език цялата, произведена на 30/06/2009 и в срок на годност до същата дата 2011г.  Има fake-proof mark. Ако има нещо друго питай Simple Smile

Kosi_bosi13 : Найстина направо го унищожава Simple Smile
Надявам се скоро да се похвалиш с резултати Simple Smile
Лошото е, че колкото и неща да изпиеш и колкото пъти да си измиеш зъбите пак имаш лош дъх.  newsm78
Това е от неяденето,организмът започва да отделя ацетон и от него се получава лошия дъх.

# 663
вярно е,аз преди да родя редовно не ядях и дъха ми не  беше лош  Outta Joint а за себе си имах чувството че съм пила спирт-гадно си е.Има дъвки,купила съм си супер люта паста и тя помага за справяне с дъха.Слаба но с лош дъх  Mr. Green или дебела без дъх.
И въпреки всичко,въпреки това че съм се мотивирала на МАX си повтарям че и да не сваля и един колограм няма да е болка за умиране,засега не се качвам на кантара,мисля да го направя след 10-15 дни.ще се водя само по това колко свободни ми стават дрехите.

# 664
Добро утро, момичета Wink
Този ацетон, който се отделя вреден ли е?
Мога да ви кажа, че веднага като спреш хапчетата и ти се оправя дъха. Плюс това лошият дъх стимулира да пиеш нещо постоянно  ooooh!

Аз точно за седмица съм свалила 2.5кг., но предполагам, че лесното беше до тук Simple Smile
Имам граница, която няма да мина лесно, защото много дълго време съм стояла на нея и плюс това никога не съм падала под 63кг. през живота ми  newsm78 Много ми е странно, сигурна съм, че ще ги постигна този път Wink
Дано променя трайно хранителните си навици!
Този резултат не е само от хапчетата, а и от ходене на фитнес, Пилатес и сауна по 1 път седмично Grinning
Пожелавам и на други моят резултат! Успех на всички и отслабващ ден!
Много се радвам, когато си пишем и можем да споделим радоста от постигането на заветната ни цел  Hug

# 665
И аз да споделя резултата 2кг и половина за 5 дни,не е обаче само от хапчетата доста съм намалила храната,почти но нищо Simple Smile Имам да свалям цели 20 докато стана колкото искам.За 1 година вярвам че ще успея.веднъж за 1 година свалих 30 кг.без хапчета,без спортуване само с ограничение от храна,сега обаче след раждането нещата сякаш са различни,по бавно и трудно става.Важното е да сме положително настроени към това което правим и да вярваме  Flutter.Това е засега,ще ви чета.

# 666
Kosi: Честито за резултата! Страхотен е! Ти всеки ден ли пиеш хапче?  newsm78
Мислиш ли, че трябва да пием и витамини? По принцип пише, че не трябва да се смесват с други хапчета, но все пак говорим за витамини?  newsm78

След като станем слабички, трябва да си променим коренно хранителните навици Simple Smile Аз започвам да работа още от сега върху режима си.
Успех!

# 667
Аз вчера си поръчах това
http://vitaslim.bg/information/vitaslim-light

Продават ги и в аптеките.Отдавана ги гледам и им се чудя.Снощи докато разглеждах нещо в нета ,пак попаднах на реклама за тях и ... ами поръчах ги... Blush Ще пробвам!
Ако някой има наблюдения ,нека сподели! Peace

# 668
  • при най-добрия мъж...
Здравейте,момичета.
Изчетох цялата тема,прехвърлих плюсовете и минусите,но пуста женска суета,реших да си поръчам хапчетата.Само искам да попитам,тъй като видях няколко споменати сайта,от които се поръчва,от къде бихте ме посъветвали аз да направя свочта поръчка. Peace

Пожелавам успех на отслабващите и се надявам скоро и аз да се присъединя към вас в тази тема,вече като слабееща. Grinning

# 669
Здравейте Мами !! С интерес следя вашите мнения по отношение на Лида и няма как да не се включа и аз в тази темичка тъй като и аз пия тези хапчета от 5 седмици ,но през ден , два .. Причината по която се регистрирах във форума е не да злословя срещу дистрибутора от който си купих Лида(защото ще кажат че съм ново регистрирана)  , а просто исках да видя дали и други хора са се опарили от първи опит като мен. От това което чета се оказва 4е има и други жени които пият ЛИда продължително се чувстват отпаднали, имат сини крайници ,устните са сини постоянни и страдат от хемороиди .. а да не говорим за безсънието което имам ... Оказа се че аз пия някакви боклуци, които нямат маркировка на капсулите.Подведе ме една приятелка ,която ги е пила много време преди аз да си ги купя от този и-нет магазин..  Не знам от къде се появи тази НОВА ЛИДА, която масово рекламират с Л -карнитин . ДА факт е че се потя страшно много когато съм спининг или бягам на пътеката ,но  не си струват тези мъки през които минах  за 3 кг а и те сигурно са от балансиран режим на хранене и спорт .. Просто искам да помоля някой който е с повече опит от мен и е на Лида от няколко месеца да ми пише лично съобщение от къде наистина мога да си взема ОРИГИНАЛНАТА КИТАЙСКА ЛИДА !!  Със сив блистер .Имам нужда от вашето мнение .. Благодаря ви и Весели Празници .. Умната с козунаците;)

само инфо за мен тежа в момента 69 кг , и съм висока 165 ..искам да се отърва от тези 9 кг до август месец Sad

# 670
Аз пих тези хапчета ЛИДА ДайДайХуа. Поръчах си по интернет. Пих ги 10 дни и свалих два килограма. Да наистина от тях се отслабва, но ги спрях защото на 10-тия ден имах чуство че ще умра и че съм отровена. Те имат супер много странични ефекти – повишават кръвно и пулс, запек, безсъние, горчив вкус в устата, сърцебиене, топли вълни, изнервеност. Като симптомите се увеличават с всеки изминал ден. Мои познати също ми потвърдиха мнението. Разрових се в интерернет и установих, че същите хапчета са се продавали в аптеките като хранителна добавка. Но са спряни от МЗ, защото се оказало, че са опасни тъй като съдържат освен билки голямо количество от лекарството – СИБУТРАМИН. Съветвам ви да видите страничните ефекти на лекарството преди да пиете каквото и да било.

# 671
Здравейте аз съм нова но ме интересува пие ли някой мейзингтаг защото аз си ги купих и настина първия ден ми беше зле всичко друго си изтръпяваше но адското главоболие ме разби прекъснах един ден и после пак почнах но вече комбинирах с витамини задължително с б2 и б12 и сърцебиене няма ,ако някой ги пие нека сподели !

# 672
По принцип аз пия Лида на няколко дни и да ви кажа симптомите на сухота в устата и леко сърцебиене отшумяват при мен.
Някой знае ли дали към Лида могат да се пият и някакви витамини?
Благодаря предварително за мненията Simple Smile
Успех на всички дами!

# 673
Според мен задължително трябва да се комбинират с витамини Б комплекса укротява аритмиите на сърцето и тупканията а всички останали са като катализатори за процесите които се случват в тялото така че няма как да се отслабне ако процесите не се случват, освен това аз съм си взела комбинирани витамини в които има холин и изохоли а знаем какво е действието им за детоксикацията на черния дроб пък и  при положение че наистина нищо не ми се яде не се учудвам че на някой им пада косата ,че ако един организъм системно не си набавя необходимите съставки ,естествено е да е лишен от всичко което му е необходимо а това е безмислица , замислете се каква е веригата - храним се за да си набавим необходимите за съществуването елементи които организма извлича от храната това че прекаляваме с нея и тя става в излишък и се натрупва не означава ,че трябва да умрем от липса на всичко което поддържа една система , просто след като се лишаваме от като не ядем можем да ги набавяме контролирано за да се чувстваме добре ! Просто поне малко трябва да се познава действието на витамините , минералите и разните там други необходими добавки ! това е мое мнение де но на мен лично ми спряха страничните ефекти от както включих витамините !

# 674
Трябва да се хапват повече плодове Wink
Аз ще пия витамини в дните, който не пия Лида, защото не ми се експериментира.
eliz_g: Ти кога пиеш витамините? След Лида? Преди Лида?

Общи условия

Активация на акаунт