Китайски капсули - 4 /за отслабване и още нещо /

• 97 475
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
nai-nakraq i az da se vklu4a v temata.polu4ih hap4etata si v petuk i dnes izpih purvoto,edinstvenata strani4na reakciq e suhotata v ustata,no tq ne me pritesnqva tolkova.iz4etoh hilqdi komentari za lida-ta no nikude ne pro4etoh za tova dali moje da se pie kafe ili pu6at cigari dokato se piqt hap4etata?6te buda mnogo blagodarna da publikuvate mneniq po temata.

# 646
Здравей аз лично за 1 месец свалих 7 килограма но като спрях хапчетата пак започнах да си качвам килограмите.Според мен това е от възвръщането на апетита,относно цигари и кафе не съм се ограничавала,

# 647
 Аз четох, че не бива да се пие кафе, то така или иначе хапчетата достатъчно будна би трябвало да те държат  Laughing . При мен вече се чувстват някои странични ефекти - сухота в устата, безсъние (което идеално ме устройва) , НО ми се появи някакво червено петно на крака, подобно на лишей , може би иначе не бих го свързала с хапчетата, но някой преди мен се бяхам оплакали от същото. В килограмите разлика никаква, но съм и на 3то хапче все пак. За апетита по-добре да не казвам, то май нищо не е в състояние да притъпи моя. Та така заради червенкото петънце и се чудя дали да не ги спирам  Confused Тези които имаха, махнаха ли ви се ?

# 648
 Спрях ги момичета, страх ме гони мене. Ако някой ги иска да пише на лични, давам ги на половината, на което ги купих - 25лв. без доставка. Изпила съм 4 хачета.

# 649
Mircheva90, взела си правилното решение! Peace
А като гледам и новата ти лентичка... Поела си в правилната посока! Peace Поздравления! Peace Ако спазваш стриктно всички точки от диетата,ще постигнеш страхотни резултати! Казвам ти го от опит... Успех! Peace

# 650
И аз се записвам към групичката  Simple Smile
Днес четох в един пост, че ако индекса на телесна маса ти е от 25-30 трябва да пиеш по 1 хапче през 2 дни, вярно ли е? Аз имам да свалям 5-6кг и се чудя дали така да направя?  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Успех на всички!

# 651
От кой сайт да си поръчам оригинална Лида

# 652
здравейте.Вчера си поръчах от интернет ЛИДА и днес ми я доставиха,озадачена съм от факта че капулите не ми ги донесоха в кутийка,както ги рекламират по сайтовете а са в алуминиеви блистери  Thinking.Това ме навежда на мисълта,че може би не са оригинални.А  и ги поръчах от един леко съмнителен сайт който предлага 90 капули за 95 лева,на някаква промоция били ?!Много се говори за това,че има и фалшива лида,незнам дано тази не е.А една приятелка ми каза че фалшиви нямало,имало силна и слаба лида.ще видя,дано има резултат.И моя съвет е не поръчвайте от къде да е,аз се примамих защото от въпросния сайт поръчката е безплатна.По добре дайте 5-10 лева повече,но поне ще сте малко по сигурни че не сте си взели менте,както се опасявам аз сега.

# 653
 PeaceТочно за това мисля,че най-сигурни са сайтовете"от извора"-китайските-да не говорим /споделяла съм го и по-напред в темата/ че въпреки разните промоции БГ сайтовете си слагат безбожни надценки и ги продават направо на тройни цени. ooooh!

# 654
За два дни имам резултат -2кг. Wink
Днес не съм пила, защото просто искам да се наспя  Rolling Eyes Апетита не ми се завърна и се чуствам добре. Смятам 1 ден да пия и 2 да почивам. Кофтито е, че имам проблем с WC  newsm78
Някой имал ли е такъв проблем и как го е решил?
Пише хапчетата да не се смесват с други..  newsm78

# 655
Pora4ah si lida ot http://www.lidabg.com/,efekta za 20 dni e nulev.Nito blagopriqtno, nito neblagopriqtno vazdeistvie.Prosto ni6to.

# 656
  • Пловдив
За два дни имам резултат -2кг. Wink
Днес не съм пила, защото просто искам да се наспя  Rolling Eyes Апетита не ми се завърна и се чуствам добре. Смятам 1 ден да пия и 2 да почивам. Кофтито е, че имам проблем с WC  newsm78
Някой имал ли е такъв проблем и как го е решил?
Пише хапчетата да не се смесват с други..  newsm78
А ти от къде я купи?

# 657
Днес ми беше третия ден откакто пия лида,вече не се съмнявам в ефекта че убиват апетита,направо ми го унищожиха  Crazy
Страшно доволна съм.Странични ефекти имаше-първия ден 2 ч. след приема на хапчето ми загорча на езика,измих си зъбите,изпих 20 чаши вода и пак горчеше,а да не говорим че бях адски жадна,което е хубаво а и аз обичам да пия вода.Другия страничен ефект беше,че неможах да заспя дълго време,накрая като заспах малкия ме събуди в 3 ч. и като се събудих бях толкова бодра все едно бях спала 24 ч.това бяха страничните ефекти,сега вече всичко е нормално само дето не съм гладна.Дано да отслабна  Praynig

# 658
Подарък са ми. Опаковката е на английски език цялата, произведена на 30/06/2009 и в срок на годност до същата дата 2011г.  Има fake-proof mark. Ако има нещо друго питай Simple Smile

Kosi_bosi13 : Найстина направо го унищожава Simple Smile
Надявам се скоро да се похвалиш с резултати Simple Smile
Лошото е, че колкото и неща да изпиеш и колкото пъти да си измиеш зъбите пак имаш лош дъх.  newsm78

# 659
Здравейте момичета и от мен . Аз също си ги поръчах от Лидабг.нет,но още не са ми ги донесли.Надявам се да са оригинални и да имат ефект

Общи условия

Активация на акаунт