Китайски капсули - 4 /за отслабване и още нещо /

• 97 375
  • 750
  •   1
Отговори
# 735
Един приятел ми каза, че за 3 месеца е свалил 18кг с Лида. Навих се и аз естествено да си ги купя. Прочетох темата, и на други места четох отзивите, и добри и лоши....имам да свалям още 5-7кг и много искам да ги махна, а вече става адски трудно с диети и ми се иска да е с нещо по-лесничко Embarassed Ще ги купувам, това е ясно - само се чудя от къде? Има хиляди сайтове и навсякъде пише, че точно техните са оригинал.. Моля споделете от къде ги купувате Praynig

# 736
Здравейте момичета!И аз  ще поръчвам ЛиДа,щото след раждането мам да свалям 30 кг. и се убедих,че с разни диети-не става,просто не ми връзва!Все съм си гладна и все ми е лошо.Искам да опитам и с тези капсули,защото съм прочела мното положителни отзиви за техниа ефект,но не знам от кой сайт-та те са толкова много.Не знам кой сайт предлага оригиналните,ама настина оригиналнте,тези  от които има ,ЛиДа.Моля,онези от вас ,които са отслабнали ,да ми напишат точно от каде са ги поръчали!

# 737
 Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 08:29 от The Tulip

# 738
....или пък да опитам този Мейзитанг....от каде се поръчва....моля споделете

# 739
Отчет: Днес ми е 8-ми ден на ЛиДа и ми казаха, че изглеждам отслабнала. По дрехите леко си личи, че са ми малко по-широки. Не съм се теглила, защото нямам кантар  Embarassed Също така не съм и спортувала  Embarassed По принцип ходя на фитнес 3 пъти седмично, но откакто почнах ЛиДа не съм ходила, все не се намира време....

Проблема с гаденето явно е бил само първоначален, защото сега го няма, само от време на време се появява и то в доооста по-лека форма.

# 740
Моля кажете от къде да си я поръчам тази Лида Praynig

# 741
Още не съм готова да  ги почна ,от тоя вирус се чувствам зле но снощи бях на род.среща и 4 човека ми казаха че съм отслабнала интересното е че въпреки че от 1 седмица не ги пия днес съм още -1 кг.това от миналия петък т.е. 4дни след вируса и 1 седмица и 3 дена от последното хапче Но май утре ще почвам че нещо апетита ми се увеличава ,забравих да кажа че през тази седмица се храня прекалено ,дори ям хляб нещо което дори преди хапчетата не правех ....

# 742
Здравей те мили дами.
И аз реших да ги опитам.
Вчера си купих една опаковка от новата формула за 27 лв.
И днес изпих първото си хапче.
Да си призная се чувствам доста добре.
Щи видим в неделя дали има ефект.

# 743
Здравейте. Искам да попитам удачно ли е да се комбинира този мейзитанг с диетата на Дюкан или трябва да се набляга на салатите и плодовете? Мисля да го пробваме с мама, да си направим партия. Дюкана го правя за 2 път и става много по-бавно и затова искам добавка, която да засили процеса на отслабване. А с Лидата се уплаших за колко странични ефекти прочетох..

# 744
Щом Дюкян ти понася продължавай и не се предавай.
Майками отслабна с почти 30 кг. с тази диета.
На мен лично не ми понесе , а не мога да ям толкова много месо.

# 745
  • В сънния Люлин, прибулен...
Здравейте. Искам да попитам удачно ли е да се комбинира този мейзитанг с диетата на Дюкан или трябва да се набляга на салатите и плодовете? Мисля да го пробваме с мама, да си направим партия. Дюкана го правя за 2 път и става много по-бавно и затова искам добавка, която да засили процеса на отслабване. А с Лидата се уплаших за колко странични ефекти прочетох..

Има физиологична горна граница за отслабването. Над определени стойности, а именно половин килограм за седмица МАЗНИНИ, не могат да се свалят. Всичко останало, което кантарът отчита като намаляване, е ТЕЛЕСНО ТЕГЛО под формата на ВОДА и МУСКУЛНА МАСА
Дори и да тренираш и да създадеш голяма разлика между приетите и изразходваните калории, метаболизмът ти ще започне да се забавя, ще заспи и ще се стопира процеса на топене
Наистина трябва да се въоръжиш с търпение!
Дюкановата диета също не влияе добре на метаболизма, защото е далече от оптималното съотношение между протеини и въглехидрати.

# 746
мацки пишете моля ви откаде да си поръчам оригинална лида

# 747
... удачно ли е да се комбинира този мейзитанг с диетата на Дюкан ...

Комбинирането на лида с японската диета - резултатът е светкавичен(за седмица минус 5 кила), а йо-йо ефекта - гарантиран. Mr. Green

За дюкан - не зная. Опитвах да издържа, но от мен дюканка няма да стане. Изпробвано-отречено. Какво ти пречи да опиташ и да споделиш?

# 748
много добре знам,че дюкан е вреден, правиал съм го вече един път...втория път четох, че става доста по-бавно и трудно.Затова искам добавка...тези ЛИДА ми изглеждат малко опаси, само на 23 години съм, тепървя някой ден ще раждам и кърмя....Бая се чудя дали да си почъчам МЕЙЗИТАНГ, изглеждат ми по-безопасни

# 749
... удачно ли е да се комбинира този мейзитанг с диетата на Дюкан ...

Комбинирането на лида с японската диета - резултатът е светкавичен(за седмица минус 5 кила), а йо-йо ефекта - гарантиран. Mr. Green

За дюкан - не зная. Опитвах да издържа, но от мен дюканка няма да стане. Изпробвано-отречено. Какво ти пречи да опиташ и да споделиш?
страх ме е от страничните ефекти на Лида- още повече ,че се изтървах пред майка ми и тя предложи да си ги разделим-а ако тя се разболее от нещо, към което аз съм я подтикнала, никога няма да си го простя...

Общи условия

Активация на акаунт