Китайски капсули - 4 /за отслабване и още нещо /

• 97 484
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
Аз вече си спя нормално. Wink

# 91
Здравейте! Искам да попитам. Днес получих втората опаковка на Лида и кутията е някак си различна, а и капсулките нямат посредата бял китайски надпис, а от едно и също място ги поръчах. Имали ли сте такива случай? Да споделя 24 дни пия лида и съм отслабнала - 5 кг.

# 92
Аз вече си спя нормално. Wink
Кой ден ти е ? На мен ми е 5-ти

# 93
Почнах ги Сряда, Събота не ги пих.Значи днес ми и 6ти ден.

# 94
Аз съм 8-и ден на Янг Шенг и до сега съм свалила 2 кг. Надявам се да сваля доста,че ги имам в излишък. Нямам проблем със съня,както и с неутолима жажда. Чувствам се добре,нормално както и преди да ги започна.

# 95
Здравейте! Искам да попитам. Днес получих втората опаковка на Лида и кутията е някак си различна, а и капсулките нямат посредата бял китайски надпис, а от едно и също място ги поръчах. Имали ли сте такива случай? Да споделя 24 дни пия лида и съм отслабнала - 5 кг.
Тристранен изглед на кутията и разположение на надписите и маркировките за оригиналност Маркировки за оригиналност на холограмата, капсулите и блистерите

малък воден знак, който е разположен хаотично на няколко места по гладките страни на кутията

Кутията от едната страна е грапава и не отразява светлината а другата е гладка и отразява и сменя цветовете!
Трябва да се обърне внимание на разположението на холограмата и надписите около нея! Тя също отразява светлината и сменя цветовете!
Да се гледат шарките, знаците и надписите по фолиото на блистерите и капсулите!

# 96
Ми не знам за кутията, но преди малко разговарях с представители от два сайта, които ми обясниха, че в момента се продавали зелени блистери, които били с Л-карнитин, с по-малко странични ефекти, но и с по-слабо действие. От сребристите блистери щели да имат след месец.
Подозирам, че макар сайтовете да са различни, в основата им може да са едни и същи дистрибутори. От едното място ми обещаха, че ще ми изпратят от сребристите (останали им били малко), стига да го посоча изрично. Така че пуснах поръчката, пък да видим.
Може затова сега опаковката ти да е различна.

# 97
Три пъти съм си поръчвала от две различни места. При всяка поръчка и опаковката и блистерите бяха различни. А за безсънието и страничните ефекти за които питахте, след втората седмица нямах и спомен за страничен ефект. Поне при мен беше така...честно казано малко ми липсва начина по който действаха в началото...енергията която имах...ранното събуждане...

# 98
" nightfairy " опитах се да ти пиша, но кутията ти е пълна.  Да попитам има ли някой тук който да ги пие или да ги е пил повече от 2-3 месеца ?

# 99
Днес през 5 мин бях гладна.Да не се получи обратният ефект  ooooh! ooooh! ooooh!

# 100
Здравейте и аз искам да си поръчам Лида,но се колебая от къде
бихте ли ми препоръчали  Hug Peace

# 101
отворих руския сайт за поръчки на Лида, който някой тук бе публикувал.\там се препоръчва преди да започне курса да се направи еднодневно пречистване с активен въглен и магнезий. Някой пробвал ли го е за да каже как действа? Дали има слабителен ефект и изобщо как стои въпросът с WC докато пиете Лида?

# 102
  • София
Дали има слабителен ефект и изобщо как стои въпросът с WC докато пиете Лида?

Не, ако имаше щях да съм много доволна... Wink

# 103
Въпреки голямото хапване вчера днес съм още -300гр.  newsm44 От днес вече продължавам и със спорт.Мислех, че имам + а то  Crazy Crazy

# 104
Дали има слабителен ефект и изобщо как стои въпросът с WC докато пиете Лида?

Не, ако имаше щях да съм много доволна... Wink

А при мен е точно така! Като хапна нещо вечерта и хоп в тоалетната!

Общи условия

Активация на акаунт