Китайски капсули - 4 /за отслабване и още нещо /

• 97 481
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
Въпреки голямото хапване вчера днес съм още -300гр.  newsm44 От днес вече продължавам и със спорт.Мислех, че имам + а то  Crazy Crazy
Спортуването не те ли притеснява с този учестен пулс, в резултат на хапчетата?

# 106
Дали има слабителен ефект и изобщо как стои въпросът с WC докато пиете Лида?

Не, ако имаше щях да съм много доволна... Wink

А при мен е точно така! Като хапна нещо вечерта и хоп в тоалетната!
Аз преди да ги пия бях така... сега ми е малко трудно.. през ден, през тва.. и тогава чак хоп!

# 107
Ох, това с WC-то е лошо, че аз и без това ходя само с "помощни" средства. Какво ли не съм опитвала... Днес ми се обадиха, че Лидата ми е пристигнала, обещаха да е от сребристите блистери, пък да видим. Така че от утре и аз в групата на будуващите!

# 108
Незнам какво стана,но толкова здравословни проблеми не съм имала.Снощи беше нещо ужасно.Сърцебиенето, безсънието през 1 мин ходех до тоалетна.Спах едва 2часа.Всичките ми зъби почнаха да ме болят не мога да ям.ходих на зъболекар но са ми здрави,пратиха ме на ушии нос и гърло, но доктора толкова компетентен ми се стори че..... #2gunfire Доста ми пречернява.Сега и нещо гърлото почна да ме притеснява. Sad Доста често ми става лошо, но нищо не ми се яде пък съм гладна. Няколко дена смятам да не ги пия, малко да се оправя. no

# 109
  • София
Здравейте.
Заради лека операция ми се наложи да пропусна едно хапче. Пия ЛИда една седмица, но не мога да се похваля с резултати защото се оказа, че кантара ми не мери вярно и всъщност тежа повече.  Confused От вчера вече имам електронен кантар и надявам се скоро да има с какво да се похваля ... При мен няма никакви странични ефекти, само лека сухота в устата. Завиждам ви за разхлабващия ефект... Имах желание за спорт, но заради операцията няма да мога скоро да спортувам...

# 110
 туко що се претеглих и 62.400  
Вчера бях 63.300

Thinking това нормално ли е?

# 111
Kak moga da Hamepu lida yang seng 3a Ellada

# 112
Kak moga da Hamepu lida yang seng 3a Ellada
Нека някой ваш приятел ви прати от тук  Peace

# 113
  • София
туко що се претеглих и 62.400  
Вчера бях 63.300

Thinking това нормално ли е?

Не знам какво те притеснява, но ако се премериш в един ден сутринта и вечерта пак ще има подобна разлика.  Wink

# 114
Здравейте.
Заради лека операция ми се наложи да пропусна едно хапче. Пия ЛИда една седмица, но не мога да се похваля с резултати защото се оказа, че кантара ми не мери вярно и всъщност тежа повече.  Confused От вчера вече имам електронен кантар и надявам се скоро да има с какво да се похваля ... При мен няма никакви странични ефекти, само лека сухота в устата. Завиждам ви за разхлабващия ефект... Имах желание за спорт, но заради операцията няма да мога скоро да спортувам...

Ей, момиче да се оправяш... Сигурна ли си, че хапчетата не могат да почакат ?

# 115
  • София
Здравейте.

Ей, момиче да се оправяш... Сигурна ли си, че хапчетата не могат да почакат ?

Благодаря, но съм по добре и си пия Лида.  Hug

# 116
Оправяй се и все пак внимавай - имам предвид страничните ефекти на Лидата, не ти ли пречат повече след операция? Пък и нали не трябва да я комбинираме с други лекарства?
Момичета, защо не споделяте резултати? Напредък има ли?

# 117
# 118
Аз още не съм се притеглила  Simple Smile

# 119
Не искам да ви притеснявам и да ви влияя на избора, но мисля че съм длъжна да ви кажа какво се случи с мен. А и както се разбра в болницата, не е било само с мен. Въпреки че нямах много странични ефекти, освен жаждата и сърцебиенето, реших да си направя изследвания. Sad Момичета, спрете, моля ви!!!! Просто не знам от къде да започна с това, което се случва в организма ни. Това което пием е отрова, независимо от къде е поръчано!!!! Независмо какво пише на опаковката!!!! Единствено в Германия се продава все още истинска лида, но и дори да е истинска това хапче е убиец!!! Дори истинаката е забранена за лица под 35 годишна възраст. А едно хапче е било силно и за човек тежащ над 140 кила. и то мъж. Това хапче може да ви доведе до рак на стомаха, на кожата, на всеки един орган. И знаете ли кое е най-страшното - ще усетите истинските ефекти когато ракът е в напреднал стадии, защото преди това няма да имате прояви. Остеопорозата е един от първите ефекти, който ще усетите, когато организмът ви е натровен много. Костите ще да все едно кухи. Болки в мускулите. Умора! Задух. Тези, които пиете лида, опитайте се да си поемете въздух по-дълбоко и ако усетите трудност при вдишването и издишването; ако усетите трудност при преглъщането идете на лекар веднага. Води и до ослепяване. Започва с бодежи в очите и кръвоизливи вътре. Мозъка - ооооооо, няма такова. Ако забележите, че кожата ви става жълта и започват да избиват пъпки и петна, веднага идете на лекар. Натровени сте!!!! Болки в ръцете и раменете! Води до инсулт, води до инфаркт! За черния дроб не искам да говоря. Дори и да не стане извенъж и да се чувствате добре дълго време, ще сте изложени на всякакъв риск от инфекции 10000 пъти повече от другите хора. Имунната система отслабва много. Не държа да ми вярвате! Не искам и да ви плаша и да ви казвам какво да правите! Просто се чувствам длъжна да ви информирам за това, което научих. Говорих и с хора, които са пили лида; оказа се че са повече отколкото си мислих. Свалят кила, но след време те се връщат, а здравето е вече съсипано. Помислете за близките си; как ще се почувстват те ако нещо ви се случи заради няколко кила отгоре. А как ще реагирате ако на ваш близък се случи нещо заради неоправдана суета. Помислете и за децата си! Нали трябва да им давате пример и да ги възпитавате! Трябва да сте уверени в себе си, независимо как изглежате. На хората, които наистина държат на вас не им пука колко тежите. А тези, които имат претенции, просто не заслужават внимание! Ако все пак толкова държите да сте слаби, по-добре го направете без тази лида. Аз лично ще се опитам и ще дам всичко от себе си, за да накажат по някакъв начин тези безмозъчни алчни дистрибутори! Човешкия живот вече струва 50 лева. Помислете си защо отслабвате бързо с това хапче!!! Погледнете се добре и ако можете да прецените колко мазнини сте свалили и дали наистина толкова мазнини отговарят на килата, които липсват. Вижте си лицето сутрин! Така ли изглеждате по принцип? И ако не беше радостта от кантара, щяхте ли да сте доволни на това, което виждате? За справка идете в магазина и вижте колко изглежда само 1 кило сланина! Другото което губите са костите, мозъка, мускулите, органите, водата, всичко! Това хапче действа за свалянен на сланина(и то не само) единствено на хора, които са с поне 40 кила наднормено тегло. Вие се съсипвате! Отворете един сайт за различните видове рак и погледнете най-ранните симптоми - не са ли ви познати????
Не чета нравоучения и не държа да вярвате! Но преди да ми отговорите и да кажете че при вас всичко е наред, си направете изследвания! Пълни!!! Но докато не видите смъртта в лицето, няма да разберете какво ви казвам. Сега суетата говори, но после ще дадете много пари за да се спасите! Само за да сте живи! Всъщност знаете ли че вече има смъртни случаи??? За България все още не съм разбрала, но в няколко страни вече има! Не знам защо хората мълчат и не казват нищо! Това е абсурдно! Сякаш искат да имат последователи в трагичната си съдба. Помислете преди да изпиете следващото хапче. Ако все пак сте твърдо решени; поне идете да се прегледате. Не казвайте на доктора защо, за да не си мислите че доктора е подкупен или има нещо против "лекарството". Вижте си резултатите и после може да му кажете какво пиете! Твърде вероятно е да имат доста метали и боклуци в кръвта, а и е 100% сигурно че ще се намери някакъв наркотик. Дори за справка мога да ви кажа да прочете действието на никотина, който се води най-лекия наркотик. Страничните ефекти не са ли ви познати?
Знам че дълго стана, знам и че сигурно е пълно с правописни грешки и неточности, но няма да го проверявам. Само помислете малко, докато все още имате мозък!! не знам дали споменах, но аз пих около 10 таблетки от лидата и съм с натравяне на кръвта, но ще се оправя. сега принудително си имам диета, защото съм натоварила и сърцето, въпреки че не съм спортувала. нямам търпение да се оправя и да намеря начин да извадя на показ всички онези долни дистрибуторчета! И всички сайтове в които се продават хранителни добавки! Няма оригинално нещо по интернет, при никакви условия. Какъвто и да е сайта и колкото и да е вървежен! Това е нещо като топ-шоп, но може освен да те изменти и да ти вземе парите, може и да те убие или поне да ти съсипе здравето! Тези идиоти се гаврят с комплексите на хората.
Не се давайте! вие сте личности, независимо колко кила тежите.а заради едното мнение на хора, които не са ви никакви не си заслужава да се жертвате. пак ви моля - поне помислте и потърсете информация за болестите, които ви казах. всъщност имаше още, но вече се изморих да пиша. успех

Общи условия

Активация на акаунт