Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е Young Shape?
Какви са потенциалните странични ефекти от приема на Лида?
Какви са противопоказанията за приема на ЛиДа?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е Young Shape?
-
Какви са потенциалните странични ефекти от приема на Лида?
Лида може да причини различни странични ефекти, като сухота в устата, безсъние, повишен апетит, нервност, ускорен пулс и други. Препоръчително е да се консултирате с лекар преди да започнете приема на Лида или подобни хапчета за отслабване. Хората съобщават за различни странични ефекти от приема на Лида, като сухота в устата, сърцебиене, изпотяване, нервност, гадене, чернодробни проблеми, висок холестерол и дори акне. Някои от тях са изпитали безсънниe и трудности при заспиване. Потенциалните странични ефекти от приема на Лида могат да включват сухота в устата, безсънниe, нервно напрежение, главоболие, повишен сърдечен ритъм и проблеми с менструалния цикъл. Тези ефекти могат да варират при отделните хора.
-
Какви са противопоказанията за приема на ЛиДа?
-
Какви са препоръките за приема на Янг Шенг?
-
Какви са препоръките за приемане на L-carnitine?
От днес вече продължавам и със спорт.Мислех, че имам + а то

Доста ми пречернява.Сега и нещо гърлото почна да ме притеснява.
Доста често ми става лошо, но нищо не ми се яде пък съм гладна. Няколко дена смятам да не ги пия, малко да се оправя.
това нормално ли е?