Китайски капсули - 4 /за отслабване и още нещо /

• 97 426
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
  • София
ezperanza12, съжалявам за това което ти се е случило, бързо оздравяване ти желая.   bouquet
Миналата седмица ми правиха изследвания заради операция и нямаше нищо тревожно. Бях и на консултация при един лекар, който ме пита взимам ли някакви лекарства, казах му за хапчетата. Доктора ми обясни, че хапчетата за подтискане на глада съдържат някакво вещество, което влияе на "центъра на глада" в мозъка и по този начин действа. Според него обаче това нещо се съдържа в по скъпите препарати за отслабване защото самата съставка била много скъпа...
Въпроса е какво откриха в кръвта ти ? Какво точно съдържа това, което си пила ? И няма ли начин да си натровена от нещо друго ?
Ще съм благодарна да ми отговориш, и още веднъж ти желая бързо оздравяване.   bouquet

# 121
Здравейте на всички.Пия Янг Шенг десети ден.искам да споделя моят опит от тази добавка.1 Освен сухотата в устата и то не чак толкова фрапираща не чувствам никакви други странични проблеми.Повярвайте ми направо съм възхитена .Преди да започна тази добавка съм пила 3 опаковки Лида и зная нейните странични ефекти.Сега нямам нито сърцебиене ,главоболие , раздразнителност, настръхване на кожата а и най важното.От 3 опаковки Лида свалих точно 5 килограма. А с Янг Шенг на десетият ден съм - 2,5. Много съм доволна.Дано да продължава така.Весел и усмихнат ден.

# 122
Здравейте и от мен! Преди известно време ви споделих че си купих втора опаковка на Лида, но на капсулките няма белият китайски надпис. Днес пих първото хапче, никога не съм се чувствала толкова гадно, виене на свят, имам чувството че цялото ми напрежение се е събрало в носа, въобще много гадно дано да попремине бързо. Иначе равносметката е за един месец 5 кг. надолу остават още 15, дано поне се свалят.

# 123
Днес ми беше третото хапче Лида - доколко са оригинални не зная, а и едва ли някоя от нас може да е сигурна. Само да споделя, че ги поръчах от "моето тяло", а доставката дойде от бургаски адрес и май че и от други сайтове доставката пак идва от там. Изобщо мисля, че някой с бургаска регистрация си прави сериозен бизнес, пък ние си умуваме кои хапчета са оригинални...
Колкото до странични ефекти - освен сухота в устата, засега поне нямам други. Пила съм Линдакса 10 - с нея имах сухота, но и сърцебиене, което отшумя за около седмица. Тук поне засега го нямам.
Дали ще се появи на по-късен етап?
Колкото до вредата, да, възможно е. Но така или иначе всяка небалансирана диета ти изсмуква ценни съставки. Не че защитавам хаповете, просто всеки си решава.

# 124
Започвам от 53 кила и се надявам до края на месеца 7 да ги няма.  ------Добре де. ама аз се чудя на такива -какво имат да отслабнат???
Как няма да ти стане лошо ezperanza12  -още не раждала даже. и искаща да стане 45кг. скелет?
Не се заяждам. но просто се чудя! Аз имам две раждания и едни 10 кг. застопорени -нито фитнис с инструктор ми помогна. нито хапчета уж на билкова основа. и аз съм 160 см. и 62кг. и с Лидата си свалих половината от застопорените кила. но не да стана 50кг. а поне 55кг.
Аз съм доволна от резултата си и много приятелки около мен. но всички са бабанки. а не фиданки стремящи се до скелети! Две мои приятелки даже влезнаха в болница от пресушаване. затова когато се пият такива лекарства се препоръчва постоянно да се наводняваш!
А то като правиш диета и след месец -два си си върнал килограмите -та какво остава и тук -магии още няма!

# 125
  • Пловдив
Здравейте,момичета!Всеки момент си чакам Лида-та,навих и една моя приятелка и от утре започваме заедно.Прочетох тук всички отзиви и се надявам и при мен резултатите да са толкова добри,колкото и при вас.Аз започвам от 63кг.,165см.и ми се иска да сваля 4-5кг.

# 126
Здравейте и от мен!!!
От 7 дена пия Янг Шенг и съм с 2кг надолу. Все още не мога да кажа, че това е резултат тъй като 1-2 килограма са нещо, което тялото непрекъснато качва и сваля.
Четох и се рових в нета и попаднах на каква ли не информация - някой го плюеха, други го възхваляваха, някой казват, че имат странични ефекти и т.н.
При мен странични ефекти до този момент не съм усетила, освен леката сухота в устата.
Пия много вода и почти нямам апетит, но се храня дори и по малко за да не отвиквам организма си от това.

От вчера обаче ме притеснява едно нещо - имам странно усещане в гърдите, за което не мога да преценя дали е от това че до 5-6 дена трябва да ми дойде или има някакъв проблем от Янг Щенга.
Притеснението ми идва от това, че аз съм с импланти (демек изкуствени цици) и да не стане така, че някоя от съставките му да предизвиква изхвърляне.
Преди време пиех хранителни добавки от друга фирма (не за остслабване) и там имаше добавка на чието описание си пишеше, че не бива да се приема от хора с импланти и т.н.
Та по този повод смятам да ги спра за ден-два и да видя за какво иде реч.

Относно доставката на Янг Шенг. При мен стана много бързо. Предната вечер си ги поръчах и на другият ден ми бяха доставени. дори младежа който ми ги донесе не ми е взимал пари за доставка. За пояснение - живея в София. За провницията, предполагам има такса заради куриерските услуги.

Та след като ги получих, сканирах упътванията и ги изпратих на мой приятел, който живее в Китай и по случайност в града в който се произвеждат. Идеята ми беше да провери колко струват там и евентуално за в бъдеще да си ги поръчвам директно чрез него за да ми е по-евтино. Момчето се поразрови из нета (китайския) и каза, че веднага може да ми ги поръча....
Познайте каква е цената им????   15 юана, или иначе казано 1,5 евро, или иначе казано 3 лева.
И тук говоря, не за блистер от 6 хапчета, които при нас струват 12лв., а за цялата кутия, която на нас ни я продават за 60 лева.

# 127
Здравейте и от мен!!!
От 7 дена пия Янг Шенг и съм с 2кг надолу. Все още не мога да кажа, че това е резултат тъй като 1-2 килограма са нещо, което тялото непрекъснато качва и сваля.
Четох и се рових в нета и попаднах на каква ли не информация - някой го плюеха, други го възхваляваха, някой казват, че имат странични ефекти и т.н.
При мен странични ефекти до този момент не съм усетила, освен леката сухота в устата.
Пия много вода и почти нямам апетит, но се храня дори и по малко за да не отвиквам организма си от това.

От вчера обаче ме притеснява едно нещо - имам странно усещане в гърдите, за което не мога да преценя дали е от това че до 5-6 дена трябва да ми дойде или има някакъв проблем от Янг Щенга.
Притеснението ми идва от това, че аз съм с импланти (демек изкуствени цици) и да не стане така, че някоя от съставките му да предизвиква изхвърляне.
Преди време пиех хранителни добавки от друга фирма (не за остслабване) и там имаше добавка на чието описание си пишеше, че не бива да се приема от хора с импланти и т.н.
Та по този повод смятам да ги спра за ден-два и да видя за какво иде реч.

Относно доставката на Янг Шенг. При мен стана много бързо. Предната вечер си ги поръчах и на другият ден ми бяха доставени. дори младежа който ми ги донесе не ми е взимал пари за доставка. За пояснение - живея в София. За провницията, предполагам има такса заради куриерските услуги.

Та след като ги получих, сканирах упътванията и ги изпратих на мой приятел, който живее в Китай и по случайност в града в който се произвеждат. Идеята ми беше да провери колко струват там и евентуално за в бъдеще да си ги поръчвам директно чрез него за да ми е по-евтино. Момчето се поразрови из нета (китайския) и каза, че веднага може да ми ги поръча....
Познайте каква е цената им????   15 юана, или иначе казано 1,5 евро, или иначе казано 3 лева.
И тук говоря, не за блистер от 6 хапчета, които при нас струват 12лв., а за цялата кутия, която на нас ни я продават за 60 лева.

Еми нормално е!! Нали все пак трябва да се печели, всичко е свързано с пари - реклама, доставка и т.н. да не говорим за създаването на сайта! Simple Smile И може ли да го пиеш въпреки имплантите?

# 128
И може ли да го пиеш въпреки имплантите?

Точно това е въпроса ми.... Дали има някаква опасност за имплантите ми ако ги пия?

# 129

Точно това е въпроса ми.... Дали има някаква опасност за имплантите ми ако ги пия?

Според мен по-добре питай самите вносители на сайта им.
Там би трябвало да ти дадат компетентен отговор.

А относно цената  Sick Китай не е чак толкова далеч, но...

# 130
Здравейте момичета.И аз да се включа към отслабващите  Hug Отдавна ви чета и колко умувах дали да я поръчам тая Лида и най-накрая се реших.Аз пък я поръчах от lidabg.com и моята дойде от Бургас. Август ще ходим на моренце и немога да се излющя на плажа така  Blush От бременноста имам 10+ които не са мръднали от 2 години почти. какво ли не пробвах и дюкан,и какво ли не....
Че да попитам -аз съм 160см,64кг реших да ги пия през ден(от петък насам съм изпила 2).Дали ще е проблем да ги пия всеки ден,да не ми дойдат вповечко и да взема да припадам.много се колебая  Rolling Eyes Страничните действия усетих само от първото хапче(малко сухота в устата и безсъние) ,от второто нищо.Утре ще видим като изпия следващото.

# 131
Жижи ,ти как мислиш да ги пиеш

# 132

Разтръсих се и ето
http://www.aspirinbg.com/index.php?topic=303.0

# 133

Разтръсих се и ето

Може да спретнем една екскурзия до Китай  Joy Joy Joy

# 134

Разтръсих се и ето

Може да спретнем една екскурзия до Китай  Joy Joy Joy

Да,защо не  Hug
Обаче и друго забелязах Wink sugarlips се е регнала в деня на поста си ,малко понамирисва цялата работа  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт