Китайски капсули - 4 /за отслабване и още нещо /

• 97 526
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
Показвам ви това само ИНФОРМАТИВНО / за да няма  хър-мър/

# 541
veihaivei, ВСИЧКИ разбрахме колко голям специалист си по въпросите на отслабването (всяка страница се повтаря едно и също). Вече можеш да оставиш нас овците да си харчиме парите за каквото си искаме. Пък който не е сългласен с обсъжданото тук да си седи на диета до края на живота. Успех!  Peace

# 542

Здравей,veihaivei!

Искам да ти кажа,че принципно си мнооого права за всичко,което си написала и съм съгласна с теб ОТ-ДО и Определено съм ЗА спорта/макар и да съм от мързеливите/....ноооо мисля че тук всички сме зрели хора,които знаят какво правят!Всички сме "наред с главата" и всичко,което правим е съвсем осъзнато! Peace
Различаваме се може би по това,че не всички имаме :ТВОЯТА ВОЛЯ/например/,време,възможност и т.н.-говоря за спорта!Няма нищо лошо в това да даваш съвети,нооооо без да ги натрапваш,да обиждаш и да ни правиш на щайги  bambamза това,че ползваме хапчетата.Нека всеки сам да си "троши главата" smile3538и сам да достигне до истината кое е полезно и кое му вреди!
А на останалите мацки искам да кажа да не се впрягат много от подобни постове-ПРОТИВ,защото темата все пак е "Китайски капсули  /за отслабване и още нещо /"това и "още нещо може" да е всичко друго Mr. Green ,така че по-спокойно.Нека има и мнения ПРОТИВ/стига да не са наставнически,порицателни,обидни.../
УСПЕХ НА ВСИЧКИ

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 19:24 от ЗлаВещица

# 543
Разпространителите на лида ясно и точно са дали координатите си в Интернет,ако има такъв закон или има и той работи защо те все още не са понесли наказанията си??? newsm78

# 544
Цитат
Чл. 51. (Изм. – ДВ, бр. 64 от 2007 г., в сила от 08.09.2007 г.) Забранява се предлагането и продажбата чрез сключване на договори за продажба от разстояние на:
1. лекарства, хранителни добавки и хомеопатични продукти;

2. други продукти, представяни с лечебно въздействие.
Закон за защита на потребителите

Друг трябва да отговори на въпроса ти. Вероятно си качват сайтовете на сървъри извън България и стават неуловими.
Ясен и точен адрес в интернет няма.

Последна редакция: вт, 09 фев 2010, 20:51 от ASSAMARIS

# 545
Момичета, няма ли да споделите резултати или се стреснахте от постовете и захвърлихте китайските капсули.  Wink

# 546
  • В сънния Люлин, прибулен...
tornado, персонално ще ти отговоря, защото прочетох едва ли не първия в тази тема смислен, свързан и разумен пост (изключая тези на ASSAMARIS)
Твърдението ти, че всички тук сте разумни и зрели хора, издиша отвсякъде, но да кажем, че ти вярвам, защото съдиш по себе си  Simple Smile
Вниманието ми се спря на фразата "не всички имаме твоята воля", защото е в голяма степен невярна.
Вярно е, че хората се различават по волевите си качества, но всеки ИМА воля, когато има значима ЦЕЛ
Ако нещо, което зависи от нас, не се получава, то е, защото има подсъзнателни механизми, които саботират получаването.
Има подсъзнателни причини, които пречат на хората да се сдобият с желано тяло, има мисловни капани, емоционални стереотипи, има физиологичен стрес, проявяващ се в хронично високи нива на хормона кортизол, който е враг на слабата фигура, и много други фактори.
Да вземем за пример една "средностатистическа" съфорумка - "аз дадох пари за лида, но тя се оказа фалшива и не отслабнах" и после "къде да намеря истинска лида?" - тя си вярва, че е направила и прави това, което зависи от нея, но причината да не стане не е в нея, а в лида.
В огромния процент от случаите нещата не се спъват от здравословни проблеми - аз например имам вроден хипотиреоидизъм и пия по 200 мкг ЛТироксин дневно и имам и лека инсулинова резистентност  Simple Smile
Приятелски, дебело подчертавам, ти препоръчвам книгата "Метод гейбриъл". Тя може да ти обясни добре много от тези нахвърляни неща и да те тласне по продуктивен начин да търсиш решението с простички техники.
Но воля имаш, гарантирам ти.

Сега ако може някой да мине да ми оправи правописните грешки, за да съм спокойна, че ще бъда разбрана от ВСЕКИ, който ще си направи труда да прочете този пост до края  Mr. Green

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 16:14 от veihaivei

# 547
  • Пловдив
Най-отгоре на форумът е написано:

Форумът е за обмяна на личен опит и информацията в него не е предназначена да замени напътствия, назначено лечение или препоръки на медицинските специалисти. Преди да започнете употреба на някоя терапия, дискутирана във форума - потърсете съвета на Вашия личен лекар, медицински специалист или козметик.

Колкото до това кой какво ще прави със себе си - въпрос на личен избор е.

А тези, които искат да ни поучават - направете една отделна тема - "За вредата от ...".

Peace

# 548
  • В сънния Люлин, прибулен...

Колкото до това кой какво ще прави със себе си - въпрос на личен избор е.

Всеки избор, личен или безличен, се основава на информация. Информацията е скъпо нещо навсякъде... освен в този подфорум  Mr. Green

И аз обаче продължих да пиша, защото може някой нов човек да дойде и да се възползва от нещата, които аз съм постнала.

# 549
  • Пловдив
Информацията ви стои непокътната. Всеки, който изяви желание ще се възползва от нея. Бих ви препоръчала обаче да се въздържате от обидни коментари и определения за хората, които са направили избор, различен от вашия.

# 550
Браво на Зла Вещица!
И на мен не ми е приятно да чета, независимо в коя тема, такива нападки. Вярно, че е отворено за всякакви мнения, но споделям моето отношение. В крайна сметка съм сигурна, че има и хора, които си взимат бележка от публикуваните предупреждения. Затова е хубаво да се предоставя информация. А кой какво ще прави, остава сам да си преценява. И да се опитваме тук да поучаваме другите, да се опитваме да ги убедим в своята правота, може би е излишно.
Пожелавам на всички здраве, защото това е най-важното!

# 551
tornado, персонално ще ти отговоря, защото прочетох едва ли не първия в тази тема смислен, свързан и разумен пост (изключая тези на ASSAMARIS)
Твърдението ти, че всички тук сте разумни и зрели хора, издиша отвсякъде, но да кажем, че ти вярвам, защото съдиш по себе си  Simple Smile
Вниманието ми се спря на фразата "не всички имаме твоята воля", защото е в голяма степен невярна.
Вярно е, че хората се различават по волевите си качества, но всеки ИМА воля, когато има значима ЦЕЛ
Ако нещо, което зависи от нас, не се получава, то е, защото има подсъзнателни механизми, които саботират получаването.
Има подсъзнателни причини, които пречат на хората да се сдобият с желано тяло, има мисловни капани, емоционални стереотипи, има физиологичен стрес, проявяващ се в хронично високи нива на хормона кортизол, който е враг на слабата фигура, и много други фактори.
Да вземем за пример една "средностатистическа" съфорумка - "аз дадох пари за лида, но тя се оказа фалшива и не отслабнах" и после "къде да намеря истинска лида?" - тя си вярва, че е направила и прави това, което зависи от нея, но причината да не стане не е в нея, а в лида.
В огромния процент от случаите нещата не се спъват от здравословни проблеми - аз например имам вроден хипотиреоидизъм и пия по 200 мкг ЛТироксин дневно и имам и лека инсулинова резистентност  Simple Smile
Приятелски, дебело подчертавам, ти препоръчвам книгата "Метод гейбриъл". Тя може да ти обясни добре много от тези нахвърляни неща и да те тласне по продуктивен начин да търсиш решението с простички техники.
Но воля имаш, гарантирам ти.

Сега ако може някой да мине да ми оправи правописните грешки, за да съм спокойна, че ще бъда разбрана от ВСЕКИ, който ще си направи труда да прочете този пост до края  Mr. Green
А,здравей,veihaivei  Grinning
Прочетох това,което си ми написала,но останах с впечатлението,че ти не си ме разбрала.Бях написала,че не всички имаме ТВОЯТА воля/точно твоята/,а не че нямаме никаква.Тогава имах предвид това,че ти си си поставила за цел да ослабнеш,но със спорт и режим на хранене.
Нали сама по себе си Волята е дейност, при която съзнателно си поставяме цел и преодоляваме трудностите и препятствията за нейното постигане....,нооо има свобода на волята  и тя е резултат от способността на човека да вземе решения, опирайки се върху адекватна на задачата и ситуацията информация и адекватни на целта принципи на избиране...........
Аз също останах с впечатление,че това за Лида-та си е истина-има истинска и фалшива/но не го твърдя/.Аз пия тези таблетки,действат ми,отслабвам,нямам странични ефекти.Но това,че гълтам хапове заради едни 5-6кг,който не мога да смъкна,и ако ги смъкна дали ще ги задържа след това,и как таблетките се отразяват на здравето ми си е съвсееем друг въпрос Crazy
За книгата,наистина съм чувала доста добри отзиви и ще взема да я попрегледам както ми препръча,за което искрено ти благодаря Peace Hug

# 552
Има нещо гнило в тези китайски капсули /независимо кои са/. При повторно пиене не действат. Или отначало слагат нещо за по-як ефект, или организмът привиква. В момента пия пак хербафаст. Няма ефект, но няма и страничните действия, каквито имаше преди.

# 553
Аз съм -4,200 кг. вече. Не ги пия редовно, през ден-два, но апетита ми отслабна драстично. Няколко дни имах проблеми със съня и чувствах адски студ, но вече всичко се нормализира. Ще продължа да си ги пия така през ден.

# 554
Има нещо гнило в тези китайски капсули /независимо кои са/. При повторно пиене не действат. Или отначало слагат нещо за по-як ефект, или организмът привиква. В момента пия пак хербафаст. Няма ефект, но няма и страничните действия, каквито имаше преди.
Аз пих и хербафаст, и лида. От лида свалих скромните 2 кг. за 1 седмица като за сметка на това изтърпях доста странични ефекти. От хербафаст свалих няколко кг, около 5 за 2 месеца и си личаха страшно много, като се има предвид, че изпих 3 опаковки и ходех 2 пъти в седмицата на аеробика. От тук мога да си направя извода, че НЕ с хапчетата аз отслабвам, а с воля и тренировки. Но докато стигна до този извод трябваше да сгреша, да си отровя организма, да си съсипя здравето, да си изпразна портмонето, да изпия всички възможни хапчета и сиропи за отслабване.

Общи условия

Активация на акаунт