Китайски капсули - 4 /за отслабване и още нещо /

• 97 565
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Извинявам се много, наложи ми се да пътувам и се намесих малко късно   bouquet

Приятелката ми пи хапчетата месец май - почти една доза, купих и ги от момиче от тук. Отслабна 6 кг и до сега си ги пази. Но не е пила повече. Каза че няма странични ефекти, само апетита и намалял и не и се ядяло сладко. Не си взе повече, защото видя, че се пише, че са все ментета и им няма голямо доверие.
Би ли дала някакви координати,защото и аз искам да си поръчам,а веднъж вече изгърмях.Търсих в аптеките и Хербафаст,но ги няма никъде.

Едно от момичетата си беше взело за себе си, но се отказа и ги продаде. Не е било търговец.

# 571
Не си ме разбрала добре, Асмарис. Не си се натрапвала на никого, но едно и също – няма смисъл. Теми много, лекарства също и няма безвредни. Всеки си има глава на раменете. И като се интересува ще почете доста.
Асамарис, ако единствените субутраминови и оргинални Лида са били преди повече от две години произведени, то не значи ли, че им е минал срока на годност??
Иначе 4-те кг. предимно ми са от проблемната част-шкембе и гърди. Вижда се и усеща по сутиена и панталона. Понякога вечер не мога да заспя, но не е задължително да е от Лидата. Апетита ми го няма. Днес се теглих /по обяд, а не сутринта и нагладно/ 55 кг съм. Актуализирах си и линийката.

# 572
Не си ме разбрала добре, Асмарис. Не си се натрапвала на никого, но едно и също – няма смисъл. Теми много, лекарства също и няма безвредни. Всеки си има глава на раменете. И като се интересува ще почете доста.
Асамарис, ако единствените субутраминови и оргинални Лида са били преди повече от две години произведени, то не значи ли, че им е минал срока на годност??
Иначе 4-те кг. предимно ми са от проблемната част-шкембе и гърди. Вижда се и усеща по сутиена и панталона. Понякога вечер не мога да заспя, но не е задължително да е от Лидата. Апетита ми го няма. Днес се теглих /по обяд, а не сутринта и нагладно/ 55 кг съм. Актуализирах си и линийката.

Ако говорим за официалния внос, то още не им е изтекъл срока. /някъде април трябваше да изтече/. Ще погледна и ще пиша допълнително. Точно поради този факт в момента се разпространяват на блистери.

Какво има в лидата, внасяна от куфарните търговци, може само да се гадае.

Последна редакция: пн, 15 фев 2010, 23:08 от ASSAMARIS

# 573
  • София
Тъи като пиех до сега Линдакса за 1 месец и тук да се разпиша, вече никъде не мога да го намеря, а ми се искаше да завърша курса от 3 месеца. Сега търся нещо което да го заменя но да има поне такъв ефект. Аз с освен сухота в устата друг проблем не съм имала, но аз по принцип не пия много течности. А даже и безсъни не ме мъчи заспивам си в 0ч и ставам към 7-7,30ч напълно нормално. Дали Лида - та има същият ефект и от къде да я взема за най сигурно че не е фалшива може и на ЛС да ми пишете. Благодаря

# 574
  • Пловдив
Ако говорим за официалния внос, то още не им е изтекъл срока. /някъде април трябваше да изтече/. Ще погледна и ще пиша допълнително. Точно поради този факт в момента се разпространяват на блистери.

Какво има в лидата, внасяна от куфарните търговци, може само да се гадае.

Аз доколкото следя темата останах с впечатление, че точно това не може да се разбере - къде е официалният внос и къде са куфарните търговци и как може да се различи едното от другото newsm78

# 575
Извинявам се много, наложи ми се да пътувам и се намесих малко късно   bouquet

Приятелката ми пи хапчетата месец май - почти една доза, купих и ги от момиче от тук. Отслабна 6 кг и до сега си ги пази. Но не е пила повече. Каза че няма странични ефекти, само апетита и намалял и не и се ядяло сладко. Не си взе повече, защото видя, че се пише, че са все ментета и им няма голямо доверие.

Здравейте!
Аз съм пила веднъж вече въпросната лида и бях мн доволна на кг бях свалила 3 за 1 месец,но на обиколко повече,т.е. при мен не стопи мускулната маса,а мазнините.
Въпросът ми към теб е можеш ли да ми кажеш от кой точно ги е поръчала за да мога и аз да си ги взема,че колегните килца взеха ми пречат вече  Laughing

# 576

Цитат
Във връзка с получено съобщение по системата за бързо уведомяване за лекарствени продукти, показали несъответствие в качеството, ИАЛ предупреждава:     
Новини - Предупреждения за граждани
Четвъртък, 18 Февруари 2010 15:51

Продукт с търговско наименование Tea Polyphenol capsules с парт. № 20081202, разпространяван за продажба по интернет, съдържа лекарственото вещество Sibutramine, което участва в състава на някои лекарствени продукти, подлежащи на разрешаване за употреба по ЗЛПХМ и отпускането им се извършва по лекарско предписание.

# 577
Момичета,някой пие ли в момента някой вариант от китайските капсули и дават ли ефект ?

# 578
Аз пия лида и днес ми е 17 ден досега съм -4 но ограничих малко и яденето Simple Smile

# 579
sonika_b, а самите хапчета подтискат ли ти апетита или ти сама се ограничи за да сваляш и от къде ги поръча Simple Smile

# 580
sonika_b, а самите хапчета подтискат ли ти апетита или ти сама се ограничи за да сваляш и от къде ги поръча Simple Smile

Ами да подтискат ми апетита и почти не се сещам за ядене.страничните реакции при мене са само сухота в устата,за сега съм доволна не знам само за йо-йо ефекта нали няма да си ги върна, но нищо сигурно няма .Успех на всички отслабващи  bouquet  bouquet  bouquet

# 581
  • Варна
Соника, а ти от кой сайт си ги купи и до колко ти подтискат апетита?

# 582
Ей, не знам , аз пих едни един месец, който бяха уж като старата лида като опаковки и т.н и нямаше никакъв ефект.

# 583
Момичета, а как сте със сърцето като пиете Лида? Аз се чувствах ужасно, мислех си, че умирам от сърцебиене, а за болките да не говоря. Изпила съм 6 хапчета и то на различни интервали от време. Минаха вече около месец след последното 6-то хапче, а все още от време на време ме присвива сърцето и съм сигурна, че е от Лида...

# 584
Здравейте,нова съм тук и искам да помоля,ако може някой да ми даде съвет мога ли да се доверя на този сайт,за да си закупя капсулите към днешна дата:pray:
или от друго място,например китайския магазин на "Пиротска".http://www.starlight8.com/
Имам впредвид къде е по-голям шанса капсулите да не са "менте"? Confused

Последна редакция: нд, 21 фев 2010, 14:08 от extra terrestrial

Общи условия

Активация на акаунт