Китайски капсули - 4 /за отслабване и още нещо /

• 97 534
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
За сърцебиенето усетих,но със съня съм добре за сега

# 601
Здравейте!Аз от днес започнах да пия АмериТек Слим,но по едно на ден.Ако има резултат ще пиша.

# 602
Момичета да ви попитам:Някоя от вас,която е пила ЛИДА да е получавала някакви обриви,лишеи,екземи????Преди седмица ми се появи едно червено петно на ръката между китката и лакътя,а след това и на други места по тялото прилича ми на лишей или контактна екзема #Crazy
Четох в нета,че може да е от перилни препарати,храни.... и ......лекарства,та затова питам.Освен,че пия Лида/спрях я от няколко дни,заради тези неща/,смених и праха за пране друго нищо необичайно не съм правила,яла,пила,пипала.....Записах си час при кожен лекар за по-късно,но реших да попитам първо вас дали е имало и други със същия проблем и дали да го отдавам на ЛИДА или да търся проблема другаде.....

# 603
Аз за сега нямам кожни проблеми,но все пак ги пия от 5 дни.Пиши после какво ти каза кожния да знаем и ние,ако от Лидата

# 604
Видях,че имам един малък лишей Rolling Eyes  Освен това не мога да спя колкото и да съм изморена и се чувствам като пребита. Гади ми се постоянно и дори нямам сила да спортувам Tired

# 605
Ще ви кажа довечера,защото от 18.30ч ми е прегледа....
Двоумях се дали да му кажа за ЛИДА-та,но май няма как.Не си пазя листовката или опаковката обаче за да погледне какво има в нея/макар,че едва ли може да се разчита на това какво пише там Rolling Eyes/...

# 606
  • Варна
И аз имам кожни проблеми от сибутрамина  Tired
Преди пиех Супер слим, сега съм на Линдакса и пъпчасвам  ooooh!

# 607
И аз докато пиех Лида ми се появи едно такова петно на бедрото, което все още си седи,един месец след като спрях Лида. Но не съм сигурна дали е от Лида. Не ме боли, не ме сърби, но просто си седи е така като петно.

# 608
Мм такаа,мацки,диагнозата е розов лишей Cry
Споменах на лекаря,че пия такива капсулки,а той каза,че причините са съвсем други....
Та така-не е от Лида-та спокойно,но все пак умната Mr. Green
А тази гадория със смешно име е просто УЖАССССНААА  #Cussing out
прочетете това и внимавайте и вие-не ви го пожелавам!!!
http://zdrave.rozali.com/zaboliavaniia-zdrave/p693.html

# 609
  • Варна
tornadо, пробвай да мажеш с цитросепт. В началото, разреден с глицерин и ако нямаш реакция - направо мажеш мястото  Peace
Аз преди години така се излекувах.
Наистина е доста упорито и колкото повече се къпеш - толкова се разпространява  Sick

# 610
tornadо, пробвай да мажеш с цитросепт. В началото, разреден с глицерин и ако нямаш реакция - направо мажеш мястото  Peace
Аз преди години така се излекувах.
Наистина е доста упорито и колкото повече се къпеш - толкова се разпространява  Sick

Амар,четох за този цитросепт и други добри отзиви може и да пробвам с него Thinking
ама да не спамим тук,че не е по темата аз се прехвърлих и в "клуб"РОЗОВ ЛИШЕЙ Joy Joy Joy

# 611
пих лида януари месец и отслабнах сравнително много...цикула ми се удулйи до 15 дни ,ходих на гинеколог и ми казаха 4е имам кисти в десния яйчник...пих антибиотик лекувах се и когато отидох на контролен преглед бчх добре,но цикула ми закуснч с почти 15 дни....смятате ли че всичко това е заради лидата,понеже искам пак еда си поръчам но не мога да се престраша.на някой случвало ли му се е това...моля ви момичета кажете ми кой е най надеждния сайт,от който да ги поръчам!

# 612
аз пък днес реших да се кача на кантара...след 15 хапчета съм само 1 кг по-малко  Cry Е, ще продължа. Все пак поне се чувствам отслабнала, нямам корем...различно е.

# 613
  • Варна
Hava, не вярвам някой от нас пишещите да знае, дали Лида-та е повлияла на цикъла ти. Дори и лекарите не могат да кажат със сигурност  Rolling Eyes
Всеки организъм е различен. При мен например цикъла се регулира, но незнам дали лекарствата са "виновни"  Crazy
От 1 месец смених китайските хапчета с Линдакса, уж да не е толкова голяма дозата на сибутрамина, но организна ми явно е свикнал и въобще не свалям  Sad

# 614
Момичета, някоя от вас пила ли е лидата повече от 1 месец?
Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт