Китайски капсули - 4 /за отслабване и още нещо /

• 97 467
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
До колкото разбрах това което пия аз /мейзингтаг / е по силния вариант на лида като инсрукция към хапчетата имаше добавка че задължително се пие вит.В2 3*1 и В12 разпределен или в три приема или всичкия вечер преди лягане ,това го прочетох от после и има ефект .тъй като тук нямо В 2  и 12 отделно си взех мултивитамини с още добавки и сега вземам една таблетка сутрин заедно с китайското хапче една на обед и една вечер преди сън ! Трябва да кажа че вече почти не усещам че съм го пила чак се притеснявам че няма ефект,/то нали знаеш като не ти става лошо и мислиш че не върши работа /няма нищо общо с първия ден ,сега остана сухотата в устата и имам чувството че постоянно имам температура /но се оказа само чувство /явно организма си повишава температурата от термогенезата .Ще видим накрая ..... Wink

Последна редакция: вт, 06 апр 2010, 23:06 от eliz_g

# 676
Здравейте момичета,ето че и аз се зарибих от тези хапчета.Вече съм на 14,но засега видим ефект няма,освен сухотата в устата.Моля,споделете ако и при някой от вас е така и впоследствие има ли ефект.Предварително ви благодаря

# 677
А ти точно какво пиеш ?

# 678
пия Лида,със сребристата опаковка-три блистера са-двата с по 12 хапчета и единият със 6

# 679
Лида не съм но ако съдя по това което съм чела е почти същото аз съм още на 5-то хапче наистина не ми се яде,сухотата в устата я има при менно  има и  едно затопляне сякаш ми се вдига телесната температура и се зачервявам противно на това което казваха други че ги втриса и им е студено ! Засега съм само -1 истината е че не съм променила нищо в храненето си само че без хапчетата ми трябва страшна воля за да не се тъпча а с тях просто не ми се яде и този 1 кг. го смъкнах още първия ден стана ми толкова отнратително , повръщаше ми се ,а за главоболието да не говорим че спрях цигарите кафетата и всичко дори на втория ден не пих хапче после седнах пак прочетох инструкцията видях витамините и сега не е същото останах си само със сухотата и топлината ...ако някой има инфо за това за или против витамините в комбинация с лида да каже !

# 680
При мен също липсва апетита,но хапвам по малко черен  шоколад,а относно кафетата-намалих ги определено..........

# 681
  • при най-добрия мъж...
Днес си получих хапчетата "Лида" и пих първото.Сега стоя и чакам да видя какво ще се случи Grinning

# 682
Нищо няма да се случи Simple Smile
Витамините, който аз имам са комбинирани и пише да се пият след закуската. Освен да си пия Лидата преди закуската, а след - витамините Simple Smile
Аз утре правя 2 седмици, но аз пия хапчетата 2/2 и резултата е около 3кг., което е достатъчно, защото те рекламират -7кг. за месец!
Успех на всички!
В Петък ще се похваля с резултата Simple Smile

# 683
Здравейте  Simple Smile
Изчетох доста от темите и след едноседмично размишление реших да си поръчам хапчетата ЛиДа. Ще съм много благодарна ,ако някоя от вас ,която си е поръчвала наскоро ми препоръча от кой сайт да го направя и аз.   Praynig
Благодаря предварително!   bouquet

Успех на всички отслабващи!  Peace

# 684
Видях, че има пиещи Меизитанг и, веднага - цоп - в темичката.

Два пъти пих Лида, по един месец.
Е, това, дето го казват, че НЯМАЛО ЙО-ЙО-ЕФЕКТ ... баси лъжата!!!
Сега, вместо предишните 5-6 кг (преди първата ЛиДа) имам да свалям 17.
При второто пиене на ЛиДа, спазвах и диета ( не че ми беше мн.трудно, апетита ми го нямаше). Наистина, имаше ефект... горе-долу. Явно ще трябва да комбинирам с диета... Тепърва ще се ориентирам в резултатите, защото реших да сменя хапчетата.

Поръчах си Меизитанг и вече е при мен. И ми е първи ден/хапче.

Та, за Меизитанга. Пак ЛЪЖА!!!Взех го на "промоция" - 39 лв, за 36 капсули.  Доставиха ми 30 капсули, а не 36, както е в рекламата на промоцията. Ми, много се дразня от такива "печалбари" на дребно. Все ми е тая, дали ще са 30 или обещаните 36. Въпроса е в това, което пише, това да доставят!!! Започвам да се съмнявам и в ефективността на продукта....
Сега, на база личен опит предстои да проверя и останалите зарибявки - "гарантирани ефекти - верни ли са. Момчето, с което се чух, ме убеждаваше, че ще сваля Simple Smile 7 кг за седмица. Хихих! Ако това стане, ще си задрусам увисналите кожи до доставчика (щото това се очаква, при минус седем за седмица) и лично ще го почерпя - един меизитанг.  Mr. Green

Почвам от 73 кг (малиййй, толкова тежах преди второто раждане, а това беше ... отдавна) . Трябва да си върна 56-те от миналата година...

Сега отивам да изпадам в кататоничен ступор пред гардероба и да умувам,  дали имам нещо с ластици на талията, достатъчно голямо, та да ме побере, което да облека за работа....

Ако някой упорства с меизитанга - да пуска - дори и на лични - да сравняваме резултати и странични ефекти. Simple Smile

Последна редакция: пн, 12 апр 2010, 11:38 от maca-keraca

# 685
Започвам да ви следя темичката. Аз имам да свалям максимум 10 кг. Но още не съм се решила и честно казано малко ме е шубе от странични ефекти, защото и аз както доста от вас ходя на работа и не ми се ще да се строполя в несвяст пред колегите някой ден...,  а и все пак се притеснявам как се отразява на общото състояние това нещо.

maca-keraca ме постресна с това, че йо-йо-то си е факт. Още един минус.

Така, че аз пак отлагам, но ще ви чета задължително.

# 686
Пих около 10 капсули и косата ми ужасно почна да пада. Никога не м исе е случвал отакова нещо. Имам дълга коса и я поддържам с какви ли не скъпи и натурални продукти.Според мен е заради Лидата.Направо ги хвърлям. Да не говорим ,че не съм спала като хората с дни, а се чувства мкато працал ooooh!

# 687
Здравейте на всички Simple Smile

Имам въпросче по темата относно пиенето на ЛиДа. Днес ми доставиха продукта и съм взела за сега само 1 хапче, но не можах да намеря информация, затова се допитвам до вас - има ли проблем, ако приемам противозачатъчни (Ясмин)? Дали ЛиДа-та няма да им отслаби ефекта? Предварително благодаря Simple Smile

# 688
  • Пловдив
Ако някой упорства с меизитанга - да пуска - дори и на лични - да сравняваме резултати и странични ефекти. Simple Smile
Аз пия Мейзитанг и то по-силната версия Зису,днес ми е 2-ри ден и засега още нищо не мога да кажа.Като че ли леко ми е попритъпен апетита,но си спя и се чувствам нормално.Прави ми впечатление обаче,че опаковката може и да е различна,но вътре капсулите са едни и същи,като на Лида и Супер Слим.
А относно йо-йо ефекта,това е защото ги спирате рязко и започвате да се храните както преди,а трябва да се разреди приема през 2-3-4 дни и така постепенно да се спрат.

# 689
Ужас...Хора, призовавам ви и ви съветвам да не пиете Лида. Спряла съм я от месец и половина и косата ми все по - зле става. Останах без косми на главата! Така, че мислете му..!

Общи условия

Активация на акаунт