Има ли недоволни от Булсатком?

• 7 370
  • 21
  •   1
Отговори
Ползваме на вилата ни Булсатком и скоро ни се обадиха да ни предложат да си включим и в къщата в града,приехме.Малко по късно дойдоха и ни сложиха демо оборудване,като 1 месец би трябвало да гледаме безплатно всички канали.Да ама не.Мъките започнаха два дни по късно,когато два дни звънях на всякакви телефони,защото нямах нито един канал,изписва се "Каналът е кодиран" и "Без абонамент за услугата".Обясниха ми,че договора все още не бил обработен,да не се притеснявам,скоро ще се оправят нещата и така станаха три дни.Звъня ми една служителка и ми искаше отново данни защото объркали някакъв протокол и преди да прикл. разговора ми каза,че сега вече няма да има проблем.Но после отново три дни имахме телевизия и пак от два дни нищичко  ooooh! Омръзна ми е слабо казано да звъня по телефона и или да не ми се вдига или да ми се отказва разговор.От 10 дни сме включени и само 3 дни сме имали без проблемно телевизия.......
Вече мисля сериозно да ги помоля да дойдат да си приберат оборудването,защото аз не мога през два-три дни да звъня и да се моля и дълго да се обяснявам,а в последствие да ме лъжат и да си чакам културно.Те сега не вършат нищо когато трябва да ни "зарибят",а какво остава когато започнем на абонаментна услуга  ooooh!

Вие имали ли сте проблеми с Булсатком?

# 1
Лично аз не съм имала проблеми никога и съм много доволна.Дано и при теб да е така,просто явно е станало някакво объркване,но се надявам да се оправят нещата.

# 2
  • Пловдив
Майка ми имаше проблеми, около две седмици и трябваше ( Twisted Evil аз се представих за нея и всъщност на мен ми трябваха две седмици) да ги убедя да дойдат да си оправят проблемите. При платен монтаж и подписан договор дойдоха и смениха мястото на антената, сега е добре сигнала.

# 3
Ползваме от 3 години. В началото имахме проблем докато оформят документите, но по-скоро заради некомпетентност на служителката  Laughing 

Единственото, което не ми харесва, е че при лошо време със силен вятър веднага изключва. Но пък малкото пъти, в които съм звъняла реагират своевременно. По-точно казано - доволна съм  Peace

# 4
Проблема е, че в някои от офисите им по градовете работят некадърници.  Twisted Evil Обаждаш се в главния офис и ще видиш как ще им свият перките.  Laughing Ние сме нямали проблеми. Вече 2 години сме с тях и сме много доволни.  Peace

# 5
От седмица сме абонати на Булсатком. Засега няма проблеми, надявам се и да няма. Много ме обезпокои едни пост тук, че при лошо време и вятър, образът се разваля. А на мен телевизор ми трябва точно за лошо време и вятър, когато не можем да излезем с децата навън.

# 6
  • ул. "Мечтание"
Много ме обезпокои едни пост тук, че при лошо време и вятър, образът се разваля. А на мен телевизор ми трябва точно за лошо време и вятър, когато не можем да излезем с децата навън.

Това е проблем на сателитната телевизия като цяло. По нашите географски ширини облаците са с голяма дебилина често пъти над 10 км, което затруднява приемането и предаването на сигнала. Но в интерес на истината много рядко ми се е случвало образа да се загуби и да няма сигнал, при това е било за кратко. Обикновено в най-големите бури за десетина-двайсет минути най-много.

Иначе аз съм доста доволна от обслужването. Проблеми от техническо естество до сега не сме имали. А времето още не могат да го контролират за жалост!  Wink Абонати сме им повече от година.

# 7
и ние сме на булсат, от повече от две години
в началото имахме проблем точно заради некомпетентна служителка, не успяла да вкара навреме договора в системата им, проблема беше еднократен
вторият път беше като изведнъж сигнала спря и ги извикахме - бавиха се цяла седмица докато дойдат (оказа се , че на отсрещния строеж са му вдигнали още един етаж и са заглушили сигнала, преместиха чинията)
онзи ден заваля и сигнала спираше на всяко усилване на дъжда
Много ме обезпокои едни пост тук, че при лошо време и вятър, образът се разваля.
не е даже да се разваля, а става черен екран с червен надпис "няма сигнал"  Tired

# 8
Ние ползваме услугите им от 3 години и почти не сме имали проблеми. Присъединявам се към мненията, че в някои от офисите им има доста некомпетентни момиченца. С повече настоятелност и посещения на място в офиса, нещата се коригират сравнително бързо.
За лошото време и сигнала - при нас такъв проблем не съществува, а сме в планината и не можем винаги да се похвалим с хубаво време. Ако има изчезване на сигнала, то е за минута-две, но много рядко.  Peace
Ние винаги си плащаме сметките за 6-7 месеца напред и получаваме по един безплатен месец.  Money

# 9
Родители те ми ползват услугите на Булсаткам  вече втора година. Досега не са имали  никакви проблеми.

# 10
Супер доволни сме от Булсата  Rolling Eyes
Не знам защо се е получила така при вас.
Ние ползваме вече 2 година и подобни проблеми сме нямали.

# 11
Изключително некомпетентни и некадърни служители работят в нашия град. При това са много нагли мошенници.Ползваме Булсатком от две години. Никакви проблеми не сме имали до м. февруари,когато периодично спирахме да получаваме сигнал-половин час има,два часа няма.И започнаха едни молби по телефона,едни уговорки-а те все заети,все затрупани с работа.Накрая дойде един служител,бутна антената,появи се сигнал,поиска 10 лв. и запали колата. Няма нужда да ви казвам,че не ни даде никаква разписка. Не минаха и пет минути и сигнала се загуби отново. Звъня на мобилния телефон на техника,но той изобщо не отговаря.На следзващия ден пак звъня във офиса от където ми казват,че след като сме на договор към тях всички ремонтни дейности са безпланти.Почувствах се ограбена,а изобщо не съм за 10 лв.А и телевизия не можехме да гледаме,ужас .И насрая мъжът ми се зае с ремонта.Оказа се,че една букса се е окислила и съсдава проблем по мрежата.Оттогава не искам да чувам за тях .Яд ме е,че редовно си плащам вноските,а от тяхна страна получавам само лъжи,измами и безхаберие.Така е-много е търпелив българина.

# 12
  • Пловдив
Изключително некомпетентни и некадърни служители работят в нашия град. При това са много нагли мошенници.Ползваме Булсатком от две години. Никакви проблеми не сме имали до м. февруари,когато периодично спирахме да получаваме сигнал-половин час има,два часа няма.И започнаха едни молби по телефона,едни уговорки-а те все заети,все затрупани с работа.Накрая дойде един служител,бутна антената,появи се сигнал,поиска 10 лв. и запали колата. Няма нужда да ви казвам,че не ни даде никаква разписка. Не минаха и пет минути и сигнала се загуби отново. Звъня на мобилния телефон на техника,но той изобщо не отговаря.На следзващия ден пак звъня във офиса от където ми казват,че след като сме на договор към тях всички ремонтни дейности са безпланти.Почувствах се ограбена,а изобщо не съм за 10 лв.А и телевизия не можехме да гледаме,ужас .И насрая мъжът ми се зае с ремонта.Оказа се,че една букса се е окислила и съсдава проблем по мрежата.Оттогава не искам да чувам за тях .Яд ме е,че редовно си плащам вноските,а от тяхна страна получавам само лъжи,измами и безхаберие.Така е-много е търпелив българина.
Подай писмено оплакване поименно срещу техника в офиса, където си плащаш булсаткома. Ще го накажат.

# 13
  • София
Дъщеря ми си дойде от Белгия до тук, защото изведнъж всичките и канали се оказаха кодирани,близо две седмици, а беше платено до декември.Както е да ,оправиха го, но пък искаше да купи само карта за сина(и той е там), но ни казаха, че може да я купи само с декодера, който  там не му трябва, той си има.Казаха ни да търсим при конкурентите им.

# 14
Ние ги ползваме в чужбина, доволни сме, но има едно НО -  Laughing когато вали силен дъжд или духа вятър (а тука много често вали и вее ooooh!), се появява надпис "Търсене на сигнал" или картината става накъсана, на пресекулки. Но проблем с кодирани канали не сме имали.

Общи условия

Активация на акаунт