МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 11, чуй я, виж я ,наслади й се

• 32 500
  • 434
  •   2
Отговори
# 120
ама то и да не си Питбуле,пак ще ревнуваш,то такова животно като Нимет  ooooh!
Зависи.Тя не е сигурна нито в себе си,нито в Джемил.Коя да е насреща,ще ревнува.И от Наджиде може да ревнува след време.Помните ли как следеше Ламия,щото се съмняваше 4е се среща зад гърба й с Джемил.
Това е товар,огромен товар,горко на този,който се събере с комплексиран и ревнив 4овек. Confused

# 121
ауууууууууу как ме дразнииииииииии #Cussing out това изчадие Питбулеееееееееееееее #2gunfire

# 122
  • 221B Baker Street
много ме кефи как Джемил се държи с Питбуле  Twisted Evil

ама то и да не си Питбуле,пак ще ревнуваш,то такова животно като Нимет  ooooh!
Зависи.Тя не е сигурна нито в себе си,нито в Джемил.Коя да е насреща,ще ревнува.И от Наджиде може да ревнува след време.Помните ли как следеше Ламия,щото се съмняваше 4е се среща зад гърба й с Джемил.
Това е товар,огромен товар,горко на този,който се събере с комплексиран и ревнив 4овек. Confused

и все пак ако сте забелязали,Питбуле ревнува не от всички,а точно от когото трябва  Peace
понякога е въпрос просто на женска интуиция  Peace

но ревността е лоша болест,съгласна съм  Peace

# 123
  • Атлантис, Галактика Пегас
Ламия се нави да каже за бебето...  Mr. Green

# 124
тя ще ме накара да спра да гледам сериала, нервирам се само като я видя, честно ви казвам, аман вече ooooh!

# 125
Питбула е отврат,отврат  Close

# 126
  • 221B Baker Street
направо не се трае вече  Sick #2gunfire #Cussing out

принцесата е бременна  Twisted Evil

# 127
еййййй там съм била и съм пиела питие, където им е срещата на Ламия и Кенанчо, много е хубаво там.

нали anubhis , не се издържа....тази "проста Магбуле" както каза Джамилчо, а така ли се пише Питбуле ми аресва повече.

Ламия пак няма да каже  ooooh!

# 128
EEe,точно се нави да каже , а то...

# 129
Еееее,то бива бива,ама на нищо не прили4а това. Close Що толкова увърта това моми4е...пак я превариха..
Ей тия двамата толкова я увъртат,4е до пенсионна възраст няма да се изяснят. #Cussing out

# 130
  • Плевен
Ех тази принцеса, развали всичко ...

# 131
много ме кефи как Джемил се държи с Питбуле  Twisted Evil

ама то и да не си Питбуле,пак ще ревнуваш,то такова животно като Нимет  ooooh!

и все пак ако сте забелязали,Питбуле ревнува не от всички,а точно от когото трябва  Peace
понякога е въпрос просто на женска интуиция  Peace

но ревността е лоша болест,съгласна съм  Peace
Да,от то4ните хора,но все пак още в на4алото на една връзка така да се унижаваш... newsm78 Какъв е смисълът от нея тогава?
Ето и Джавидан ревнува до болка от Ламия,но прави нещата по_елегантно,може би.Не така като Макбуле.

# 132
Еееее,то бива бива,ама на нищо не прили4а това. Close Що толкова увърта това моми4е...пак я превариха..
Ей тия двамата толкова я увъртат,4е до пенсионна възраст няма да се изяснят. #Cussing out
не до пенсионна. Те така и до края не се изясняват!

# 133
Джавидан го прави по елегантно, защото е изтънчена, а Питбулето си е простичка, злобничка.....охххх ooooh!, спирам щот се нервирам, трябва да си щадя нервичките  Whistling

# 134
  • au bout du monde
Оу Джемил как гледаше Макбулето  Mr. Green Какви физиономии прави  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт