МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 11, чуй я, виж я ,наслади й се

• 32 444
  • 434
  •   1
Отговори
# 75
Трайнова, защо за последно  newsm78....нещо да не съм изпуснала  Rolling Eyes

# 76
  • Burgas
Трайнова, защо за последно  newsm78....нещо да не съм изпуснала  Rolling Eyes
Май и аз,уж всичко чета.

# 77

Невероятно,но факт...

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 11:25 от mama zizi

# 78
Абе всички се занимават само със мъжете.Дайте да обърнем внимание и не жените.Какво мислите например за това коя подхожда повече на Кенан-Ламия или Джавидан.А на Джамил(те там са много де).А щях да забравя,не сте ли се замисляли,че за това Кенан да не вярва на Ламия не е виновен толкова Джамел,а сестра му Афифе.Тя е сигурна,че са любовници и му пълни главата с глупости.

# 79
  • Бургас
Афифе си е клюкарка от класа.Пълни му главата с разни врели не кипели и той естествено й вярва.Друго ме учудва с Джавидан много близки станаха,в началото имаше една студенина между тях двете.

# 80
Включвам се наистина за последно в тази тема с един бисер,сътворен от сина ми! Понеже е много малък и не може да каже ДЖЕМИЛ го нарече........ДЕБИЛ hahaha Joy Joy Joy Как ги разбира детето тези работи(на майка си прилича) Joy Joy Joy

Трайкова какви са тези работи заюо постъпваш така,какво ще правим без теб  Hug Peace

# 81
  • Burgas
Според мен на Кенан повече подхожда Джавидам,а на Джемил всички с изключение на Макбулето му подхождат  Laughing

# 82
  • Бургас
Според мен на Кенан повече подхожда Джавидам,а на Джемил всички с изключение на Макбулето му подхождат  Laughing
Джамил с Лейла си подхождаха.

# 83
и на мен не ми харесва афифе
прекалено се меси
а относно джавидан ... newsm78 незнам донякъде ме дразни ... донякъде пък ми жал за нея  Thinking може би този образ ще търпи още промени и ще успеем да я разкостим и нея  Mr. Green
а за питбулето  Sick Sick Sick
толкова да ме дразни
толкова странно и лудо се държи ... че ми се трува че от там ще дойдат доста проблеми  #Crazy

# 84
Гледах снимките на Джемил в предната тема. Актьорът е страшно обаятелен, но ролята му /засега/ е доста гадничка.

Пък и много косматичък тоя Ийт.

# 85
  • 221B Baker Street
  bouquet

# 86
и на мен не ми харесва афифе
прекалено се меси
а относно джавидан ... newsm78 незнам донякъде ме дразни ... донякъде пък ми жал за нея  Thinking може би този образ ще търпи още промени и ще успеем да я разкостим и нея  Mr. Green
а за питбулето  Sick Sick Sick
толкова да ме дразни
толкова странно и лудо се държи ... че ми се трува че от там ще дойдат доста проблеми  #Crazy
подкрепям

# 87
Aз мисля,4е Кенан и Джавидан си подхождат доста.
Кенан е мек,нерешителен,трябва някой да го бута и моделира непрекъснато,а Джавидан прави това,така 4е виждам ги като подходяща двойка.Като визия също си пасват много.
Джемил и Лейла също много добре си пасваха,тя го респектираше.Жалко,4е рано рано я отстраниха от сериала. Rolling Eyes
Също така ми харесва и двойката Нимет-Намък.

# 88
аа да
и на мен ми харесва двойката Нимет - Намък  Peace

# 89
  • Атлантис, Галактика Пегас
Въпрос с ББ Как Джемил се отървава от Питбулето в последствие, че в последния епизод я има и Питбуле и Сузан....   Shocked

Общи условия

Активация на акаунт