МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 11, чуй я, виж я ,наслади й се

• 32 179
  • 434
  •   1
Отговори
# 60
  • гр.София-Красна поляна
Добро утро и от мен! Hug
МАРЕ ,мерси за кафето имам нужда да пийна.
Нека ни взимат на мушка колкото си искат ама с нас ще ударят на камък. Laughing
Кой каквото ще да ми говори мнението не си меня-обичат се младите и туй то. Mr. Green

# 61
И то какъв камък" люта кръв Македонска"
И аз така за Кенан до края
за теб и всички Кенанки

# 62
Ето и една снимчица и на Джемил(само тази намерих не ми се ровеше много)надявам се да ви хареса

# 63
Добро утро момичета
да попитам серията от вчера качена ли е някаде че немога да я намеря а я изтарвах Sad

# 64
  • into the blue
Има я в
http://bananabg.com/browse.php?search=dudaktan+kalbe&incldead=0&cat=0 и
http://www.lapache.info/index.php?page=torrents&search=dudaktan
От 12.15 мисля,че беше я повтарят по диема фемили.

# 65
Ех тези две хубави очи не искат и не обещават те ,тези две хубави очи от тях музика и любов строи

# 66
гласувах с 2-ра опция

ДУ НА ВСИЧКИ  Hug Heart Eyes

# 67
Не, нямаше да са заедно, естествено. То каквото сам си го направиш ...
Ама аз да ви кажа много искам да се съберат, че да се видят що за стока са и да видим тогава кой за какво е виновен. Ще има да си плачат, да си свирят, да си разказват приказки и да си говорят САМО с очи.  Grinning

е това ме изкефи максимално  Hug Peace Joy

# 68
Добро утро и от мен  и благодаря за кафето  Hug
относно вчерашния спор за това дали кенан е казал на ламия че я обича - мисля че всичко вече е ясно и казано
mareto_che   се поправи така че нека не продължаваме  Peace
slastna, аз и в предния пост писах че съм съгласна с някои неща които си писала - относно манталитет, нрави, психология и т.н. на обществото в турция
но ние тука от доста теми водим спор - защото доста от момичетата които симпатизират на кенан - казват че джемил е виновен за сегашните отношения между ламия и кенан
и понеже предната анкета беше за кенан, geradost     bouquet обеща тази да бъде за джемил - да се види колко от нас мислят че той е в основата на проблема
аз гласувах с втора опция - и си стоя твърдо зад това Whistling
а аз бях провокирана от твойте думи че кенан си знаел че я обича че любовта му била в сърцето и това било достатъчно - цитирам по памет, моля да ме извиниш ако не е съвсем точно
еми с това не мога да се съглася - за мен ще е достътъчно да чуя че ме обичат, да видя че се борят за мен  и т.н.
джамил - признавам че има някой негови действия и постъпки които не удобрявам, но пък го оправдам до някъде  Mr. Green - но той го показва това - колко пъти каза на ламия че я обича, че е влюбен в нея, че иска да се оженят и т.н.
ако и кенан се държеше така ....  Twisted Evil нямаше да има филм сега  Joy

alliinna    bouquet
buba_bs ама много точно си го казала  hahaha
и аз искам да се съберат и да видят кенанки че нищо няма да излезе от тяхната връзка  Whistling

# 69
Не схванах много добре,но доколкото разбрах сте се разделили на 2 фронта.Едните са за Джамил,другите за Кенан нали?Дано съм разбрала правилно!Мога ли и аз да си кажа мнението.Като визия ги харесвам и двамата,но предпочитам Кенан.Като персонажи,обаче ми е много трудно.Ако позволите ще се обособя(с риск да ви отегча).Кенан е 100%положителен герой,но е много нерешителен.За него много неща са пож-важни от любовта и щастието.Той много добре знае какво изпитва към Ламия,но е толкова муден в решенията си,че няма на къде.Това му играе много лоша шега.Джамил не е напълно положителен образ,но не е и отрицателен.Въпреки,че не одобрявам някой от методите му,уважавам неговата решителност.Той е мъж който знае какво иска и се бори с цената на всичко да го постигне.Това е качество,което заслужава унажение.Прочетох някъде,че не е било прието по онова време да се сместват в брак различни слоеве на обществото и затова Кенан не може да бъде с Ламия.Това е много вярно.Все пак накрая има сватба,което ме навежда на мисълта,че когато силно обичаш и не те е страх от тази любов тя е напълно осъществима.Постът ми стана много,много дълъг за което много,много се извинявам.Просто ми се щеше да си споделя мнението.Ако някой мисли различно от мен ще се радвам да сподели.

# 70
Не схванах много добре,но доколкото разбрах сте се разделили на 2 фронта.Едните са за Джамил,другите за Кенан нали?Дано съм разбрала правилно!Мога ли и аз да си кажа мнението.Като визия ги харесвам и двамата,но предпочитам Кенан.Като персонажи,обаче ми е много трудно.Ако позволите ще се обособя(с риск да ви отегча).Кенан е 100%положителен герой,но е много нерешителен.За него много неща са пож-важни от любовта и щастието.Той много добре знае какво изпитва към Ламия,но е толкова муден в решенията си,че няма на къде.Това му играе много лоша шега.Джамил не е напълно положителен образ,но не е и отрицателен.Въпреки,че не одобрявам някой от методите му,уважавам неговата решителност.Той е мъж който знае какво иска и се бори с цената на всичко да го постигне.Това е качество,което заслужава унажение.Прочетох някъде,че не е било прието по онова време да се сместват в брак различни слоеве на обществото и затова Кенан не може да бъде с Ламия.Това е много вярно.Все пак накрая има сватба,което ме навежда на мисълта,че когато силно обичаш и не те е страх от тази любов тя е напълно осъществима.Постът ми стана много,много дълъг за което много,много се извинявам.Просто ми се щеше да си споделя мнението.Ако някой мисли различно от мен ще се радвам да сподели.

Добре дошла в отбора  Hug
Това е мнението и на Джемилките,но защо ли Кенанките не го приемат не е ясно  Thinking

Ето това казваме и ние-иска нещо и го постига независимо с цената на какво.Нали в любовта и на война всичко е позволено  Whistling

Мерси за кафенцето и Марето  Wink вие и другите работи ще си признаете ,ама айде сега .. Whistling

# 71
Има ли някъде качен с превод вчерашния епизод - мисля,че беше 28 -ми. newsm78

# 72
В първия пост на темата има линкове с епизодите в нета

# 73
Включвам се наистина за последно в тази тема с един бисер,сътворен от сина ми! Понеже е много малък и не може да каже ДЖЕМИЛ го нарече........ДЕБИЛ hahaha Joy Joy Joy Как ги разбира детето тези работи(на майка си прилича) Joy Joy Joy

# 74
  • гр.София-Красна поляна
Включвам се наистина за последно в тази тема с един бисер,сътворен от сина ми! Понеже е много малък и не може да каже ДЖЕМИЛ го нарече........ДЕБИЛ hahaha Joy Joy Joy Как ги разбира детето тези работи(на майка си прилича) Joy Joy Joy
hahaha
ТРАЙКОВА,недей така защо за последно?

Общи условия

Активация на акаунт