МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 11, чуй я, виж я ,наслади й се

• 32 151
  • 434
  •   1
Отговори
# 45
Макбуле нещо стана злобна.

# 46
Оле чета от 2 тема до сега, едва насмогнах. smile3529  sweating
Мисля,че любовта е най-красива когато е трагична и невъзможна . Ехххххх.
Но бих искала да има още любовни сцени между  hug Кенан и Ламия. Дано  Praynig Толкова е романтично.

# 47
sevi_nil   Hug благодаря ти!

Много тъжно...

# 48

sevi_nil, и аз ти благодаря!  bouquet Много красиво и много тъжно............

# 49
  • гр.София-Красна поляна
alliinna, не се ядосвай, исках само да припомня един хубав момент...

Момичета, някой има ли идея какво се пее в основната песен?

Не се ядосвам и не искам да обидя никого. Просто, когато съм сигурна в нещо, си отстоявам мнението и не ми е приятно някой, който не е следил да ми казва да се връщам назад в епизодите - става дума за mareto che i zisska
МАРЕ,душо нещо са ни взели на мушка.Нищо не сме разбирали, не сме гледали па видиш ли с пушка опряна на главите им ги  караме да се връщат назад да четът. Mr. Green
За анкетата-първа опция разбира се.

# 50
 Simple Smile започва да става интересен серяла

# 51
Да се запиша в новата темичка, аз смятам че ако Джамил го нямаше Ламия щеше да е с Кенан Heart Eyes

# 52
Макбуле нещо стана злобна.
Тя е луда тая бе хора,не е добре момичето с главата ще видите по нататък от сега и личи.

# 53
Не,пак нямаше да са заедно

# 54
  • Sofia
Според мен за анкетата разбира се че не само Джамил е виновен (зложелателите са много) но като че ли той най-много налива масло в огъня. 
Би ми се искало анкетата свързана с Джамил да е за това дали оправдаваме постъпките му като цяло, защото така е малко неясно  Whistling

# 55
Не, нямаше да са заедно, естествено. То каквото сам си го направиш ...
Ама аз да ви кажа много искам да се съберат, че да се видят що за стока са и да видим тогава кой за какво е виновен. Ще има да си плачат, да си свирят, да си разказват приказки и да си говорят САМО с очи.  Grinning

# 56
Някой гледал ли е филма напред?Аз го гледах и се въодушевих да прочета книгата,но не мога да я намеря.Някой чел ли я е и знае ли откъде да я намеря?

# 57
Доколкото разбрах, от Решат Нури в Бг е излязла само Чучулигата.

# 58
Добро утро на всички!
Относно вчерашния спор дали Кенан е казал на Ламия че я обича аз греших и се извиних незнам какво повече искате да направя.Човешко е да се греши.Не е нужно пак да се връщаме назада и да се повтаряме.
Да изпием по едно кафе с любов

# 59
zisskaимам чувството че още много ще бъдем на мушка но бойни натури ще се справим Hug
А Трайкова защо я няма вече гледам я  че е в Перла ?
Айде да си исва че ни липсва а пък и ни е голяма опора

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 09:12 от mareto_che

Общи условия

Активация на акаунт