Аз ли трябва да мисля за жена му??

• 32 087
  • 705
  •   1
Отговори
# 105
Замислям се...колко неща изпускат днешните 15+годишни...Страхотни неща.Съжалявам ги.

# 106
От всичко изчетено до тук си спретнах извода, че жената на въпросния любовник си е най-добре...
1,Живее в лукс
2,Не е държанка на някой дъртак, щото се е омъжила за мъж с пари и следователно след брака парите са и на двамата
3,Мъжа и едва ли получава по-задоволителен секс от 18 годишна любовница, от колкото например от 30 годишна зряла жена, която знае какво иска и как да го постигне
4,Може да се чу.а с който си иска, щот си има мъж с пари, т.е. ако изневерява ще и носи душевна наслада и удоволствие, а не материални ценности... Whistling   Mr. Green

Така, че няма какво да я мислиш жената а помисли за бъдещето си, ако изобщо мисленето ти се отдава...

# 107
Ахххх дете,дете Shocked.4ак жал ми стана за тебе Rolling Eyes

А на мене за родителите и! Rolling Eyes

Няма какво да ти е жал за родителите й. Кой я е възпитал така?
До къде се стига когато с изкарванeто на парички зад граници(евентуално), се компенсира липсата на присъствие когато дето израства и трябва да бъде възпитавано

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 16:21 от страхотна

# 108
Замислям се...колко неща изпускат днешните 15+годишни...Страхотни неща.Съжалявам ги.

Хммм, аз на 15 още играех с кукли понякога, ама здраве да е.

Иначе, истината е в следния извод:
От всичко изчетено до тук си спретнах извода, че жената на въпросния любовник си е най-добре...
1,Живее в лукс
2,Не е държанка на някой дъртак, щото се е омъжила за мъж с пари и следователно след брака парите са и на двамата
3,Мъжа и едва ли получава по-задоволителен секс от 18 годишна любовница, от колкото например от 30 годишна зряла жена, която знае какво иска и как да го постигне
4,Може да се чу.а с който си иска, щот си има мъж с пари, т.е. ако изневерява ще и носи душевна наслада и удоволствие, а не материални ценности... Whistling   Mr. Green

Така, че няма какво да я мислиш жената а помисли за бъдещето си, ако изобщо мисленето ти се отдава...

Peace  bouquet

Пък на всичко отгоре, излиза, че и мъжът й е хубавец...

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 14:01 от azaf

# 109
... Няма какво да ти е жал за родителите й. Кой я е възпитал така?
За съжаление колкото и да не ми харесва последните години хората имат все по-малко време за децата си. Знам че не трябва да е така, но това са фактите. И съответно все по-голяма част от "възпитанието"  е резултат от общуването с приятелки и познати. А и момичето е раснало наистина по време на най-дивия преход.
Та такива растат - материслисти и егоисти. "Откъде накъде ще мисли за друг" Тя си мисли само за себе си, на нея да и е кеф, нея да я возят, нея да я водят по заведения, нея да я чукат.
Късогледи егоити бих ги нарекал. Защото така може да си прецака целия живот, и най-малко да си пропилее най-хубавите години от младостта.
Но пък такива момичета е имало винаги (от хиляди години насам). Те в момента се използват и двамата. Той се възползва от младостта и свежестта й. Тя се възползва от опита и парите му. Звучи ми като честна сделка. Няма нищо общо с любовта, но кой е казал че трябва да има?
Авторката ще порастне, ще поумнее. Тоя пич може да го пишем в графа трупане на житейски опит.

@ авторката пак ще напиша - ползвай презервативи или контрацептиви. Не си мисли че можеш да го вържеш с дете (ако случайно ти минава тая мисъл) защото не си на нивото нито на него, нито на жена му.
И не си мисли че има проблеми с жената, много мъже чукат чужди жени, или неангажирани само за разнообразие. (Каквото и да ти приказва той)

# 110
  • България
В момента се чувстваш явно така bombs,а съвсем скоро душевно ще си така newsm27,а аз се моля скоро да ти дойде акъла bishop

# 111
Ахххх дете,дете Shocked.4ак жал ми стана за тебе Rolling Eyes

А на мене за родителите и! Rolling Eyes

Няма какво да ти е жал за родителите й. Кой я е възпитал така?
Стига де! Не е задължително да я употребят временно...Има и такива пичове, дето се влюбват чак на тия години и зарязват семейството си заради новата любов...щото, примерно, на съпругата и е писнало да търпи да я правят на маймуна и за семейството все да няма време...Някои проумяват какви са ги свършили, други се заблуждават, че са намерили щастието...
 Колкото до това кой какво е възпитал...чувала съм от един баща на такава мома следният  коментар:"Тя не е бебе, голям човек е вече..."

# 112
Е, щом колата е хубава става.... Не се притеснявай за жена му, като му омръзнеш скоро ще те смени с нова 18 годишна. Wink

# 113
А може и да има още няколко такива като нея, и да си ги врътка.

# 114
  • с/у ОколоМръсТното
туй маце хич не е на 18г.
Ама няма как да ме убеди.
Това е някоя "мома" с опит... Дето се чуди къде да се изфука.

# 115
Аз изключвам всички коментари до тук и мога само да кажа, че от една такава връзка печелиш много по-малко отколкото губиш. Всичките пари и коли на света не могат да компенсират липсата на време за теб от човека когото обичаш, това че не можеш да го потърсиш и чуеш или видиш когато ти се прииска и т.н. Повярвай той взима от теб повече, отколкото ти дава, ограбва емоциите ти, поне според мен е така.

# 116
Ей, изядохте го момичето. Може просто да му е липсвала бащината ласка и за това да си пада по по възрастни мъже.   Crazy Че това си е голяма разлика. И аз на 18 харесвах по големи, ама например на 22 - 23 , туй бяха батковци. А 35 годишните ми се струваха направо дърти тогава.   Mr. Green
Много ясно, че ако е някой 35 годишен беден просто няма как да си позволи любовница, не че няма такива беднички дето точат лиги по крехко агнешко и им се иска, ама като няма дори пари за по питие, как ще стане тази работа.  Laughing

# 117
... И не си мисли че има проблеми с жената, много мъже чукат чужди жени, или неангажирани само за разнообразие. (Каквото и да ти приказва той)

Peace

# 118
туй маце хич не е на 18г.
Ама няма как да ме убеди.
Това е някоя "мома" с опит... Дето се чуди къде да се изфука.

Да не намекваш, че е някоя видна ССФ  Mr. Green

# 119
Към авторката- Пази си вси4ки парцалки и подаръ4та дето сега полу4аваш, 4е след 6-8м, когато на " запазения 4и4ко" му писне ще минеш в графата бивши.
И да те попитам нещо Thinking Ти за кой стандарт то4но говориш? За този на мъжете или за твоя, защото не виждам да предлагаш нищо друго освен секс услуги?

Общи условия

Активация на акаунт