Аз ли трябва да мисля за жена му??

• 32 094
  • 705
  •   1
Отговори
# 120
Чудя се, какво намери в тоя дъртак!? Shocked

# 121
Ако на момичето му е липсвала бащина ласка щеше да търси някой с нещо в главата , а не с нещо в джоба.
А за жена му -прави сте тя е най на далавера . Дано да е по-голяма лисица.

# 122
туй маце хич не е на 18г.
Ама няма как да ме убеди.
Това е някоя "мома" с опит... Дето се чуди къде да се изфука.

Да не намекваш, че е някоя видна ССФ  Mr. Green

Що е ССФ?  newsm78

# 123
Към авторката - Мила, като ти се насити и ти бие шута, пак влез тука. Ще ти приготвя следващия - към 40-така е, има джип последен модел Мерцедес, лукс вила, голям бизнес, разведен с дете(за детето не мисли), търси си секретарки да правят компания на клиентите му, инвестира в телата им силикон. Само един недостатък има: не му ли се подчиниш, те смачква. Laughing

# 124
А защо не пусна тема в TeenProblem. Там може и да те разберат.

Макар че темата е пързалка, в тийно проблем също няма да я разберат, защото за повечето от тях 35-годишните са по-скоро лелки и чичовци.

# 125
Към авторката- Пази си вси4ки парцалки и подаръ4та дето сега полу4аваш, 4е след 6-8м, когато на " запазения 4и4ко" му писне ще минеш в графата бивши.

Даже може да поиска и да му ги върне за следващата. Абе къде отиде това момиче, никаква я няма да пише?   newsm78

# 126
Нещо не разбрах- сега си на 18г., а преди 5г. си видяла смс на тел. на баща му?Ти от 13г. ли си с господина?
Май не съм в ред newsm78

# 127
Абе къде отиде това момиче, никаква я няма да пише?   newsm78

Ами как къде , в колата през работно време. Едва ли вечер има възможност да зареже семейството си човека, нали трябва някак да я съвмести.  Laughing

# 128
  • София
Аз лично не разбрах какъв е въпросът в темата.
Разбрах, че не иска да я упрекваме, но не ми стана ясно дали трябва да и ръкопляскаме newsm78

Играйкай си, детенце, ама един ден ще трябва да си платиш сметката... Joy

# 129
Върнах се да чета първия постинг...  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Различен е от тези на 18-годишни момичета, които съм чела.

# 130
Върнах се да чета първия постинг...  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Различен е от тези на 18-годишни момичета, които съм чела.
Почти няма правописни и пунктуационнни грешки?  hahaha

# 131
luna  и защо се замисли? Смяташ като мен, че авторката може и да няма 18?!
Последователност в мисълта също няма.

# 132
Една позната ми се оплакваше постоянно от  постъпките на такива "хитри" девойчета,които специално са си оставяли телефонните номера на предното стъкло на луксозните автомобили. Или пък изчаквали докато дойде собственика им. шофьорът не е от значение-нали е имал достатъчно ПАРИ,за да закупи този автомобил. Годинките определено не са 20,защото повечето 20 годишни младежи все още се издържат от мама и тати,а и девойчетата много добре го осъзнават.
 Хитрушите непременно си имат истории,които  колкото по трагично разкажат,толкова ще им се увеличи и "хонорара".
Ако се наложи- си го заработвaт.

Трагично положение....
[/i]

# 133
Нещо не разбрах- сега си на 18г., а преди 5г. си видяла смс на тел. на баща му?Ти от 13г. ли си с господина?
Май не съм в ред newsm78

Сега се върнах на 1 стр. да прочета точно, защото аз разбрах за нейния баща, а то било за неговия. Аз мисля, че това момиче сега е на 13, просто е объркала цифрата.

# 134
Към авторката- Пази си вси4ки парцалки и подаръ4та дето сега полу4аваш, 4е след 6-8м, когато на " запазения 4и4ко" му писне ще минеш в графата бивши.

Даже може да поиска и да му ги върне за следващата. Абе къде отиде това момиче, никаква я няма да пише?   newsm78

Тук съм... Но няма какво да кажа. Вие не разбирате и това е.. Не съм курва, нито кучка. Не се приемам за такава. Не съм с приятеля ми, само заради парите. Не спя с него, за да ми дава пари. Той ми ги дава, защото съм "неговото момиче", а "неговото момиче трябва да има всичко"...

Общи условия

Активация на акаунт