Аз ли трябва да мисля за жена му??

• 32 083
  • 705
  •   1
Отговори
# 135
Нещо не разбрах- сега си на 18г., а преди 5г. си видяла смс на тел. на баща му?Ти от 13г. ли си с господина?
Май не съм в ред newsm78

Сега се върнах на 1 стр. да прочета точно, защото аз разбрах за нейния баща, а то било за неговия. Аз мисля, че това момиче сега е на 13, просто е объркала цифрата.

За моя баща става въпрос, объркала съм букавата.

# 136
  • с/у ОколоМръсТното
Върнах се да чета първия постинг...  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Различен е от тези на 18-годишни момичета, които съм чела.

хА, здрасти  Laughing

А  LoLi_PoPpPp , майка ти как се чувстваше, след като баща Ви ви напусна?

# 137
  • Vienna
и а3 ще ти кажа каквото са ти ка3али и др. преди мен, като ти дава в3имай, жена му не я мисли, с нея той да си се оправя, ама гледай ти като паднеШ някой ден на 3емята (реалността) да не се удариШ много.

# 138
.
Цитат
Вие не разбирате и това е.. Не съм курва, нито кучка. Не се приемам за такава. Не съм с приятеля ми, само заради парите
rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Направо ме разби!За какво си тогава с него, защото е много запазен за възрастта си ли? newsm78

# 139
  • Galaxy 13197853088
аз пък мисля че автор на темата е момче с леко объркана сексуална ориентация ...

# 140
Една позната ми се оплакваше постоянно от  постъпките на такива "хитри" девойчета,които специално са си оставяли телефонните номера на предното стъкло на луксозните автомобили. Или пък изчаквали докато дойде собственика им. шофьорът не е от значение-нали е имал достатъчно ПАРИ,за да закупи този автомобил. Годинките определено не са 20,защото повечето 20 годишни младежи все още се издържат от мама и тати,а и девойчетата много добре го осъзнават.
 Хитрушите непременно си имат истории,които  колкото по трагично разкажат,толкова ще им се увеличи и "хонорара".
Ако се наложи- си го заработвaт.

Трагично положение....
[/i]

Един приятел ми разказваше подобна случка- отива при паркирания си / пред култово заведение/ автомобил и що да види: бележка с послание и телефонен номер от анонимна обожателка! На това му казвам аз модерна романтика...  Mr. Green

# 141
Разбира се ,че не трябва да мислиш за жена му,но се надявам тя да мисли за себе си .И дано не научи никога за теб и за другите момиченца на съпруга си.

# 142
  • Бургас/София
Аз пък се питам - не си с него заради парите (уж), не искаш обвързване, не те интересува, че има съпруга, която все пак поставя преди теб... Какво всъщност искаш и очакваш от тази връзка? И още един въпрос - как си представяш, че ще се развият нещата с този мъж?

# 143
  • София
Тук съм... Но няма какво да кажа. Вие не разбирате и това е.. Не съм курва, нито кучка. Не се приемам за такава. Не съм с приятеля ми, само заради парите. Не спя с него, за да ми дава пари. Той ми ги дава, защото съм "неговото момиче", а "неговото момиче трябва да има всичко"...
Аха, значи е трябвало да пляскаме Hug

Не знам за другите, обаче аз съм отвратена!!!

# 144
Еми хайде тогава всички ръце горееееееееее    smile3501   smile3501    smile3501

# 145
аз пък мисля че автор на темата е момче с леко объркана сексуална ориентация ...
Аз определено клоня към скучаещ 35 годишен дъртак, решил да се погъбарка с майчетата...  Mr. Green

# 146
  • somewhere over the rainbow
Моите приятелки също излизат с мъже 35+ , 40+, женени, не женени, с деца или без... все тая. За тях парите са важни. Наблюдавах ги и си повтарях, че те са това, в което не исках да се превръщам..
И те ли ти натякват, че е женен? Или това са други приятелки?

# 147
На мен пък са ми много, много смешни тези купените!Които мъжете купуват като всяка друга стока, а пък те има самочувствие- ще рече човек че са много нещо.Той си е платил секса с 18 годишно момиче с малко парцали, а тя вече се мисли за голяма мадама.Ти си предмет миличка!Стока за продан!
Жалка си миличка!Това мога да ти кажа!

# 148
Аз определено клоня към скучаещ 35 годишен дъртак, решил да се погъбарка с майчетата...  Mr. Green

newsm10

# 149
Добре, всъщност какво очакваш като отговор. Да ти напишем, браво моето дете, продължавай в същия дух. Защо не пробваш в "Море от любов", там може да ти съчустват повече, а и ще станеш известна.

Общи условия

Активация на акаунт