Аз ли трябва да мисля за жена му??

• 32 010
  • 705
  •   1
Отговори
# 390
  • София
 Яка тема! Жалко,че сега я виждам и нямам нерви да я изчета цялата, а сомо първата и последната страница(ще ме извините за което! )

Близалке, що за 2 месеца само веднъж, бе, мацка? Не го кефиш достатъчно или има проблеми с ерекцията? Тъй де, нищо, че е запазен, възрастта си оказва влияние.

# 391
Не успях да прочета и малко от темата. Но ми стана гадно от коментарите на разни задръстени женки.

Курва не е обидна дума да знаеш. Бъди хитра курва докато можеш. Учи се да използваш мъжете в собствена полза. Пари, положение, връзки, секс- всичко взимай с пълни шепи! Нито ти е още време да се омъжваш, нито да раждаш. Затова се пази от чувства, от болести и забременяване!
Но един съвет, не покривай сърцето си с лед, нека то винаги остане отворено да посрещне истинското чувство когато настане, защото няма по-голямо щастие от любовта. А чувството нека бъде към човек който наистина го заслужава- свободен и неспособен на предателство. Помни че женения мъж е доказал че може да предаде и не хлътвай защото от болката няма да се отърсиш! По статистика само в 3% от случаите женен се развежда заради любовница, а голям процент от тях после съжаляват. Изполвай го сега и си играй с мръсника- заслужил си го е! Peace

пс. Имам дъщеря на твоята възраст- и на нея същия съвет бих дала.
Tя хубаво ще си остави сърцето отворено, ама след години като вече и е време да се обвърже и да има деца вече ще е със славата на затвърдена и обиграна курва и все ми се струва че свестен и качествен мъж няма да я поиска за съпруга.И никой няма да и гледа и оценява отвореното сърце, ами други отворени части на тялото.
А и годинките толкова бързо се нижат, че ако сега не и е обидна думата курва, дали няма да и е обидно като стане дърта курва?!

# 392
Яка тема! Жалко,че сега я виждам и нямам нерви да я изчета цялата, а сомо първата и последната страница(ще ме извините за което! )

Близалке, що за 2 месеца само веднъж, бе, мацка? Не го кефиш достатъчно или има проблеми с ерекцията? Тъй де, нищо, че е запазен, възрастта си оказва влияние.

Може би жена му го държи изкъсо или пък харемът е по - голям отколкото може да се справи

# 393

[/quote]

Може би жена му го държи изкъсо или пък харемът е по - голям отколкото може да се справи
[/quote]

Човека снове на няколко стана.

# 394

[/quote]

Човека снове на няколко стана.
[/quote]

Какво да прави като има толкова много "вървежни"!

# 395
  • София

ако нямаш работа, върни се заслужава си да си да прочетеш rotfImbo .... и Ксенийка се включи, че беше умряла темата

Как сте с пуканките Popcorn  .... бира няма.

# 396
  • София
Как да няма?! Заповядай!

http://l.yimg.com/g/images/spaceball.gif

# 397
"Аз ли трябва да мисля за жена му??"

Бе той акъла й още в гащите - за жена му щяла да мисли... Дано се гордее майка ти с тебе!

# 398
  • София
Леле от 2стр. до 27стр. за два дни...
Авторката разбуни духовете.. Joy

Отивам за пуканки  Hug

Последна редакция: ср, 08 юли 2009, 18:03 от Кики - cicico

# 399
Tя хубаво ще си остави сърцето отворено, ама след години като вече и е време да се обвърже и да има деца вече ще е със славата на затвърдена и обиграна курва и все ми се струва че свестен и качествен мъж няма да я поиска за съпруга.И никой няма да и гледа и оценява отвореното сърце, ами други отворени части на тялото.

Е, със секс веднъж на два месеца, едва ли ще се изхаби толкоз, че да и личи след време.  Laughing

# 400
`лизалката си би камшика още преди 10 страници и ни остави тука ...
Не, тя си е тук. Явно днес нейният, добре запазен спонсор, е при жена си, но xenia защо така изчезна!?  Thinking Толкова мъдрост блика от съветите и, вече си записвам! Не е лошо и вие да го правите, много е ценно. Тя е извор на житейска мъдрост!   bouquet

# 401
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 С тоя секс веднъж на два месеца няма да изкараш дълго близалчице, ти имаш нужда от повечко клатене, все пак си само на 18. Ако си намериш още около 7 такива чичко-паричковци ще правиш секс около 2пъти седмично, което си е по-добре откъдето и да го погледнем, да не говорим, че тогава изобщо няма да има нужда да ходиш пеш - направо от едната лъскава кола и блещукащо подаръче на другата лъскава кола и др подаръче. А за това колко ще ти се повиши стандарта хич няма да обяснявам - само си представи 7 пъти повече подаръци.

# 402
`лизалката си би камшика още преди 10 страници и ни остави тука ...
Не, тя си е тук. Явно днес нейният, добре запазен спонсор, е при жена си, но xenia защо така изчезна!?  Thinking Толкова мъдрост блика от съветите и, вече си записвам! Не е лошо и вие да го правите, много е ценно. Тя е извор на житейска мъдрост!   bouquet

Мъдростите ми по малко. Че да има за по-дълго. Joy Много искаш и всичко наведнъж.

# 403
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!

Мъдростите ми по малко. Че да има за по-дълго. Joy Много искаш и всичко наведнъж.

Защото е млада и иска да граби от живота с пълни шепи!  Mr. Green Ти си опитна - помагай!

# 404
Не, искам по много! Действа ми като наркотик!

Общи условия

Активация на акаунт