Аз ли трябва да мисля за жена му??

• 32 017
  • 705
  •   1
Отговори
# 450
  • София
И на мен ми иде да се разридая, ама се сдържам.

# 451
Толкова много страници за нищо. Думи, думи, празни мехури. А никой от вас не оцени любовта! Любовта е важна всъщност. Обичат ли се две души, нищо друго няма значение. Пари, коли, секс два пъти месечно, съпруга, образование... Всичко това са глупости, уви, безсилни пред любовта. Има ли любов, другото избледнява. А вие просто завиждате и явно не сте в състояние да отсеете това извисено чувство с клишираните си мозъчета.

Момиче, бори се за любовта си и не се оставяй никой да ви раздели. И не мисли за жена му. Тя му е жена, но ти си му любовта.

Пък и щом ще учиш PR, трябва да свикваш, че ще има още много жени на още много мъже, за които не трябва да мислиш!

# 452
Толкова много страници за нищо. Думи, думи, празни мехури. А никой от вас не оцени любовта! Любовта е важна всъщност. Обичат ли се две души, нищо друго няма значение.

Момиче, бори се за любовта си и не се оставяй никой да ви раздели. И не мисли за жена му. Тя му е жена, но ти си му любовта.
пепи17, ти пак не си се наспалО достатъчно! Пердашката каза, че няма грам чувства и не е влюбена в запазения полупотентен индивид, ама ти като изпълзяваш по никое време и четеш само последнат страница... пишеш смешки! Laughing

# 453
Да,във една връзка любовта е много важна,но тук не става дума за любов,Пепи 17  Grinning!

# 454
  • София
Пепи, вЕрно, как можа да ни засегнеш така, изписахме толкова вдъхновени думи за любовта?!
Аз стигнах и по-далеч - писах за алкохол и коли, а това, както знаем, си е любов в най-чист вид.

# 455
според мене на всички са ви изтекли мозъците, барабар с кърмата, но това е невъзвратимо, почти като прецакани нерви. сигурно всички гледате от собствената си камбанария и затова го съдите момичето. и не ми говорете, че не било по любов, защото никоя нормална жена не е в състояние да е доволна от двуразова тренировка в месеца, ако ме разбирате.

# 456
според мене на всички са ви изтекли мозъците, барабар с кърмата, но това е невъзвратимо ...

Аз явно не съм си имала, защото не съм кърмила  smile3506

Да е жива и здрава, щом положението на държанка я устройва  Peace

# 457
абе, държанка, да не мислиш, че съпруга е по-малко обидно?! особено ако е вкарала повече в брака. момичето си е съвсем наред. ако за вас това не е любов, може би имате грешно дефиниране на понятията. всяка жена мечтае за кон, а колко коня са накуп в една кола, а? е, не е ли това любов?! момичето си взима своето в конски дози, пък вие ходете пеша и се потете по жегите. държанка била. още малко ще я наречете курва. ама всичко живо завижда на курвите, защото си позволяват това, което им е на сърце и душа, докато другите жени хем го искат, хем не го правят, където се крият всъщност всички корени на фрустрацията им.

# 458
Любов  Joy аз моя го взех по любов на нейната възраст, нито кола съм гледала (не, че имаше Laughing), нито съм се интересувала колко пари взима, нито колко от тях ще ми дава, една гола любов, но знам какво е, така че не ми разправяй, че при нея е това  Laughing

... пък вие ходете пеша и се потете по жегите ...

Ааа, не, кола с климатик ползвам, че даже и ме возят, но тя като привика нейния и той кара жената/децата на някъде, няма да ги зареже и да дойде при "принцесата", да се поти по жегите, барем й дойде акъла и се научи да изкарва пари без да си вдига краката Peace

# 459
  • София
абе, държанка, да не мислиш, че съпруга е по-малко обидно?! особено ако е вкарала повече в брака. момичето си е съвсем наред. ако за вас това не е любов, може би имате грешно дефиниране на понятията. всяка жена мечтае за кон, а колко коня са накуп в една кола, а? е, не е ли това любов?! момичето си взима своето в конски дози, пък вие ходете пеша и се потете по жегите. държанка била. още малко ще я наречете курва. ама всичко живо завижда на курвите, защото си позволяват това, което им е на сърце и душа, докато другите жени хем го искат, хем не го правят, където се крият всъщност всички корени на фрустрацията им.

Пепи 17, ама колата дори не е нейна!  Joy Тя може и да си е влюбена в онези 150, да кажем, коня, но това си е несподелена любов отвсякъде! Не един, а много коне да те отхвърлят, си е драма. Ние и съчувстваме на момичето, не я нападаме.  Peace Никой не би могъл да и каже курва! Тя е просто нещастно влюбена в кон/много коне. Добре поне,че и дават да се потърка в тях отвреме навреме, че да притъпи болката.

# 460
...
Защото този с москвича не може да седне на ВИП сепарето в Гранд де Лукс, да поръча бутилка черно/синьо Джони и да плати четирицифрена сметка!

Еми.. изнудихте ме да го кажа..  Tired

Е, детенце, това 90% от хората над 30 г. магат да си го позволят. А ВИП-сепаре можеш да си резервираш във всяко едно заведение. Споко. Яко те мята на черешата - още повече с тези редки срещи...
Виж, ако беше казала, че сте пили черен Гленфиддиш някъде на Канарите или поне зелен - на Майорка (да речем, поне 1-2 пъти в месеца). Тогава можеше и да се замислим, че пичът си струва...

# 461
Ако аз съм съпругата ще се замисля дали този до мен не е някой педофил #Crazy
Щяла да учи...аман от дипломирани простаци.Като си се научила да се възползваш от чужди пари за какво ти е образование,само да казваш "Аз имам висше ли?"

Да,ти трябва да мислиш за съпругата му.Тя е и ще бъде (ако имат деца)част от живота на мъжа до теб.Тази кола/пари са първо за децата му (надявам се и на съпругата му) и тогава за теб.Ти само запълваш дупки.

# 462
  • София
Чакай да попитам, че ме гложди! Каква е колата? Подозирам, че е 6-годишна BMW 535 или нещо подобно, познах ли?

# 463
... Не е с черно-син етикет, а "черно/синьо Джони". Каквото и да означава това. Mr. Green

Ще трябва да е ЛюбоФта. Нали била няк'ва химия.  Thinking
Само така мога да навържа фактите с настойчивото желание на девойката да излиза с този мъж.

Така, че пепи17, по-леко с нападките и по-внимателно чети - ние тука все за възвишени чуФства (и цели) си говорим.

# 464
...

Пък и щом ще учиш PR, трябва да свикваш, че ще има още много жени на още много мъже, за които не трябва да мислиш!

1. Каква любов, какви 5 лв.?! Чувала ли си защо изневеряват женените хора? Вероятно едва 5-10% го правят от някакви чувства...
2. Точно, щом има желание да учи PR, трябва да разбере, че начинът, по който ще продадеш 1 продукт (в случая, себе си) е най-важният, за да имаш гаранция, че ще получиш по-висока цена...

Общи условия

Активация на акаунт