Аз ли трябва да мисля за жена му??

• 31 986
  • 705
  •   1
Отговори
# 480
Оооо залаганията ли започнаха? Незнам на какво да заложа, хич не разбирам от коли! Ами така е като стандарта ми е пасат комби на десетина  години и повече Rolling Eyes

# 481
Още един глас за BMW-то на aunt Ogg .

И аз не разбирам от коли, де.  Peace

# 482
Здравейте, искам да споделя с вас един проблем. На 18 години съм, приятелят ми е на 35. Излизаме от няколко месеца. Въпреки голямата разлика в годините се разбираме чудесно. Той изглежда много добре за възрастта си, финансовото му положение е отлично, има страхотна кола, точно мои тип е. Преди седмица на шега го попитах дали е женен.. и той каза "да".. ама какво значение имало... За деца не исках и да питам.
Прав е. Този факт мен не ме приятеснява. Щом ми е обърнал внимание, значи нещо с жена му куца... Не ме интересува каква е, на колко години е, как изглежда... Нищо не искам да знам за нея, не искам да я споменаваме никога повече. Споделих с няколко приятелки и всички бяха на едно мнение.. "ПОМИСЛИ ЗА ЖЕНА МУ..." От къде на къде?! Аз ли съм тази, която трябва да мисли за жена му? Не. Това е негова работа. Той не е мислил за нея, когато е трябвало. Сега, когато е късно и аз няма да го направя?! Не ме притеснява, че има семейство, но ми омръзна всички да ми го натякват...
Не бързайте да ме упреквате. Не искам да развалям ничие семейство. Не искам да задълбочавам връзката си с този човек. Знам, че съм все още малка за сериозни отношения, а и живея на принципа "Не отнемай на човек това, което не можеш да му дадеш".

Не ме карайте да се поставям на мястото на жена му.. Бях в подобно положение, когато преди 5 години прочетох един смс в телефона на баща му от неговата любовница... Тогава той си събра багажа и отиде да живее с нея.
аз ли съм тъпа #Crazy newsm78ма така и не рзбрах къв ти проблема?Нали не искаш да се развежда?за кво я пишеш тая тема?кво искаш?плющете си се на воля,докат можеш и ни докато е се е качила друга в колата му Mr. Greenвместо да си губиш времето и да пишеш по форумите

# 483
Толкова много страници за нищо. Думи, думи, празни мехури. А никой от вас не оцени любовта! Любовта е важна всъщност. Обичат ли се две души, нищо друго няма значение. Пари, коли, секс два пъти месечно, съпруга, образование... Всичко това са глупости, уви, безсилни пред любовта. Има ли любов, другото избледнява. А вие просто завиждате и явно не сте в състояние да отсеете това извисено чувство с клишираните си мозъчета.

Момиче, бори се за любовта си и не се оставяй никой да ви раздели. И не мисли за жена му. Тя му е жена, но ти си му любовта.

Пък и щом ще учиш PR, трябва да свикваш, че ще има още много жени на още много мъже, за които не трябва да мислиш!

Аз така мислех на 14. Ама с една гола любов не се живее увиснал във въздуха. Има и материален свят, който на теб ти е поднесен на тепсия от мама и тате. Който го разбира това-от него става човек.Който не го разбере-от него става нещо вегетиращо. Та коя е жена и коя - любовта,не се знае. Laughing Тези декларации си запази за себе си. В мозъчето на 35-годишния не си. И щом ще учи PR май за много трябва да мисли иначе работа не може да върши.
Цитат
Пари, коли, секс два пъти месечно, съпруга, образование... Всичко това са глупости, уви, безсилни пред любовта. Има ли любов, другото избледнява
-пълно противоречие Joy

# 484

Бас хващам, че колата на пича е 4х4. А сигурно ли е, че е негова или е служебна?

99% за служебна Joy

# 485
  • Rio de Janeiro/Austevoll/Varna occasionally
Или някой пИжо на прИмоция, че са едни от най-евтините (че и попЮлар в момента) в момента, пък пак са готини - чистак-бърсак от магазина...

Залагам за това  Crazy

# 486
Според мен и близалката не разбира много от коли, затова залагам на първото лъскаво нещо, от което си мисля, че малките се подмокрят..... Мерцедес!  Laughing
След това нареждам и аз Бе Ем дублю Ве, и след това....... Хонда или Алфа.....

# 487
Голфче-кабрио... newsm78

# 488
  • София
Стига сте спамили, ще ни развалят купона.  Stop Нека изчакаме Близалката да каже.  Praynig

# 489
...
Защото този с москвича не може да седне на ВИП сепарето в Гранд де Лукс, да поръча бутилка черно/синьо Джони и да плати четирицифрена сметка!

Еми.. изнудихте ме да го кажа..  Tired

http://www.disco.bg/NewSite/index.php/parties/details/1631

Това ли ти е Гранд де лукса? Shocked Чалга култура си,моме, няма какво повече да те обсъждам. Нито 35-годишния. Такива като вас с лопати да ги ринеш. Класика в жанра.

# 490
1999 г. почти ново... само на 10 години

# 491
  • София
 Егати приятелките- хем те са повели хорото, да излизат 35-40годишни дъртаци, с жени и деца, хем после те упрекват, че и ти го правиш. Зарежи ги тия егоистки или поне им отмъсти, като приватизираш и техните любовници. Тогава стандарта ти на живот ще се качи още повече! newsm10

# 492
 Аз пък искам да знам дали колата е с кожен салон Laughing  Laughing Laughing

# 493
Според мен и близалката не разбира много от коли, затова залагам на първото лъскаво нещо, от което си мисля, че малките се подмокрят..... Мерцедес!  Laughing

Извинявай много, ама колкото и да не разбирам от коли, Мерцедес е хубава марка. И това съм го чувала от хора, които цял живот са се занимавали с коли. Живея в град, в който се кара много, нормално е човек да работи на 30-40 км от дома си и на всеки му трябва надеждна кола. И точно Мерцедес са тези, които най-рядко се повреждат.
И на мен до скоро "Мерцедес" ми звъчеше чалгаджийски, ама на - тука всеки пети е с Мерцедес, без да се прави на гъзар.
И аз исках да си купим Мерцедес, защото на всичкото отгоре са евтини, но в последствие се отказахме, защото все пак ако се повреди нещо, частите им са много скъпи.

# 494

Извинявай много, ама колкото и да не разбирам от коли, Мерцедес е хубава марка. И това съм го чувала от хора, които цял живот са се занимавали с коли. Живея в град, в който се кара много, нормално е човек да работи на 30-40 км от дома си и на всеки му трябва надеждна кола. И точно Мерцедес са тези, които най-рядко се повреждат.
И на мен до скоро "Мерцедес" ми звъчеше чалгаджийски, ама на - тука всеки пети е с Мерцедес, без да се прави на гъзар.
И аз исках да си купим Мерцедес, защото на всичкото отгоре са евтини, но в последствие се отказахме, защото все пак ако се повреди нещо, частите им са много скъпи.

Мисля, че не ми разбра правилно поста  Stop
А за това, че Мерцедес са надеждни, си е така...

Общи условия

Активация на акаунт