Аз ли трябва да мисля за жена му??

• 31 946
  • 705
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Само свирки ли му правиш?
Не секс веднъж на 2 месеца Mr. Green

# 541
  • Страната на чудесата

Упс, това първо го прочетох Embarassed като нещо друго извадено. Недей така бре, кибер, ще ме изгонят от работа -седя и прицвилвам зад монитора само Joy

# 542
Много професионално се изказва Лолито, бъдеща golddigger.  Joy

P.S Павле, мерси за пуканките, тя работата наистина си е за пуканки. Прескачам да видя какво става в другия сериал.

Те наистина вървят някоко сериала - та и аз едвам смогвам...Нямат милост тия хора, да бяха се изчакали малко...

# 543
...Не никоя от горе споменатите. Има 5 човека в България с такива коли... И аз познавам двама от тях (другия ходеше с една приятелка)....

Запорожец '66-та е. Останали са пет. Скоро ще придобият антикварна стойност  Peace.

Не е Майбах - повече бройки са.

# 544
  • Лондон
Аз  да попитам авторката.Този пич за който пишеш ,познава ли те?Така де ,той знае ли че сте гаджета?

Popcorn

# 545
Не секс веднъж на 2 месеца Mr. Green

Оооо и подробностите съм изтървала Crazy....  bouquet Joy

# 546
Ти представяш ли си какъв курояд/това от дървояд Laughing/ трябва да е? Joy

# 547
...
Защото този с москвича не може да седне на ВИП сепарето в Гранд де Лукс, да поръча бутилка черно/синьо Джони и да плати четирицифрена сметка!

Еми.. изнудихте ме да го кажа..  Tired
http://www.disco.bg/NewSite/index.php/parties/details/1631

Това ли ти е Гранд де лукса? Shocked Чалга култура си,моме, няма какво повече да те обсъждам. Нито 35-годишния. Такива като вас с лопати да ги ринеш. Класика в жанра.

Цитат
най-търсените светски личности - от Азис и Иванина до Биг Брадъри и Сървайвъри
Представяш ли си в какво "светско" общество се движи дъртия!? А той е някъде междеу изброените! Връхтъ! Crazy

# 548
Майбах? Ама не знам дали има 5...
Щях да заподозра и любовника, ама този, за който си мисля е няколко години по-дърт...
Тц,тц,тц... сега сън няма да ме лови, значииииииии  Crossing Arms

# 549
Ти представяш ли си какъв курояд/това от дървояд Laughing/ трябва да е? Joy

Представих си го нагледно Crazy Joy Joy Joy

Ебати случката, сега като се спусна на френска, ще се сещам за курояда Mr. Green Joy Joy Joy

# 550
Колата е хубава. Няма значение марката.. Не, че няма, но не искам да я казвам. Не никоя от горе споменатите. Има 5 човека в България с такива коли... И аз познавам двама от тях (другия ходеше с една приятелка)....

newsm78 Знам, че трабантчетата с 5 врати бяха пуснати много малко на брой...  За специални нужди  Laughing

# 551
Лолипоп, не ти е приятно да четеш думите на момичетата, нали! Истината боли! Такова отношение ще срещаш и за напред с подобно поведение и мислене! Някой ден ще искаш да се омъжиш, да имаш дете, семейство, но никой няма да иска да вземе толкова дълго употребявана "стока". Вземи в ръце живота си и се наслади на истинска любов! Не се продавай толкова евтино. Жалко е и много тъжно когато те попитат например какво работиш ти как ще се почувстваш? Или с гордост ще кажеш "Еми аз съм курва". Помисли за бъдещето си!!! Не позволявай да те използват така!

# 552
Майбах? Ама не знам дали има 5...
Щях да заподозра и любовника, ама този, за който си мисля е няколко години по-дърт...
Тц,тц,тц... сега сън няма да ме лови, значииииииии  Crossing Arms

Аааа Майбах са повече от 5 в България гаранция(не че имам списък ).

Скоро не съм се смяла така от сърце на простотията  rotfImao rotfImbo rotfImao

# 553
  • София
Само 5 коли в БГ - в смисъл чичкото е тези, дето НАП ги разследваше ли?

# 554
Представих си го нагледно Crazy Joy Joy Joy

Ебати случката, сега като се спусна на френска, ще се сещам за курояда Mr. Green Joy Joy Joy
другият вариант е куросмукачка Laughing Laughing Laughing/от прахосмукачка/ Joyв случай, че те е страх от буболечки Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт