Аз ли трябва да мисля за жена му??

• 31 948
  • 705
  •   1
Отговори
# 525
Moмичета, темата е уникална.  Joy То бива, бива сериали, ама чак пък толкоз.  Joy Не съм влизала от снощи и съм изтървала двайсетина страници.  Shocked  Не се бях забавлявала от доста време така.
Иначе джипка - Тойота.

# 526
Много бързо се развили тук нещата...
Ще чакам и аз да науча за колата - залагам и аз на Мерцедес. Това, че е на лизинг - кво толкоз - нали отвън не си личи?!

# 527

Много яко ще бъде, ако даде на "приятеля си" да прочете тази тема - бас ловя, че след това няма и да я погледне, а камо ли да и плаща четирицифрени сметки!  hahaha Joy

Че защо??? Мислиш ли, че той не знае що за стока си купува?? Той е 100 на 100 наясно колко са й умствените и другите способности....
 Начервена отвън, куха отвътре... Що е то??  Joy

Права си!  doh

Направо си противореча: хем си мислех, че си знае куклата, хем твърдя, че ако прочете темата, няма да я погледне!

# 528
Аз залагам на джипка Ауди. Sunglasses

# 529
Още един залог за Беемве... може и Мерцедес, но по-скоро беемве
По- отговаря на профила - трябва му лъскава кукла и лъскава кола, че да си лъска самочувствието  Laughing Джип на такъв ще да му се струва без нужния блясък.
И от всичко прочетено, не ми се струва да е гъзар. И гъзльо даже не е. Най-обикновен задник...

Снощи си говорехме с моя мъж по темата. Викам му, " обади се на брат си, гледай какъв улов има по гимназиите! Брат ти е по-млад (ама не е 20-годишен пикльо), и е по-запазен, и колата му е нова, и тия кръчми са му любими, и бутилки поръчва... Всяка седмица ще ги сменя, все ще е с ново, и по- евтино ще му излиза, отколкото да си завъди сериозна връзка."
Така че, Лоли, ако ти доскучае с тоя твоя, драсни на лични - имам страхотно предложение.
И без това напоследък много ме нервира девера - ако още веднъж ми се разходи по нервите, ще го запозная с Лоли или някой нейн клонинг - така съм се зарекла!  Mr. Green

# 530
Колата е хубава. Няма значение марката.. Не, че няма, но не искам да я казвам. Не никоя от горе споменатите. Има 5 човека в България с такива коли... И аз познавам двама от тях (другия ходеше с една приятелка)....

# 531
# 532
Подигравайте се вие, ама ще видите мацето като изкара Ламборджинито на чичката...  Crazy

Упсссссс... подценила съм я.   Rolling Eyes

Колата е хубава. Няма значение марката.. Не, че няма, но не искам да я казвам. Не никоя от горе споменатите. Има 5 човека в България с такива коли... И аз познавам двама от тях (другия ходеше с една приятелка)....

Извади Майбаха!  rotfImao

# 533
Голямо постижение бих добавила!

# 534
е тука ме уби...щом знаеш точната бройка, та дори и част от притежателите...
Но завръзката стана още по-голяма  Grinning

Popcorn

# 535
  • у дома...
ако беше написала "имаШЕ 5 човека в България с такива коли..." щях да реша, че става въпрос за Фиат Улисе - ван, като му спуснеш задните седалки и тройка можеш да заформиш. Пък и ако я миеш редовно, знаеш ли колко лъскаво изглежда? Joy Joy Joy Joy Joy

П.С. Трябва да науча баща ми/заклет любител на сапунките/ да влиза във форума.

# 536
  • Страната на чудесата
Ай-ай, Агата Поппи съвсем заплете сюжета Thinking
А в твоите списъци гледам се кандидатства  с :марка кола-брой такива за страната-средства в брой

# 537
Много професионално се изказва Лолито, бъдеща golddigger.  Joy

P.S Павле, мерси за пуканките, тя работата наистина си е за пуканки. Прескачам да видя какво става в другия сериал.

# 538
Само свирки ли му правиш?

# 539
Това значително стесни кръга на заподозрените.
Скоро може и името му да научим.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт