Аз ли трябва да мисля за жена му??

• 31 965
  • 705
  •   1
Отговори
# 510
.........и не може да й осигури нивото, на което е свикнала. ...........:

Ох, благодаря ти Hug, сега прочетох за четирицифрените суми за сметка- и моя не е, аз се грижа да не се задържат чак такива суми на разположение Twisted Evil

Много се радвам, че съм ти помогнала да се успокоиш!  Hug

Иначе и аз се притеснявам, че катинарът ще дойде преди вестта за марката на колата, а това си е много съществено!  Laughing  Нооо ... също като други предполагам, че мацката си няма никаква идея от возила, за да ни каже преди да е питала!  Wink

Много яко ще бъде, ако даде на "приятеля си" да прочете тази тема - бас ловя, че след това няма и да я погледне, а камо ли да и плаща четирицифрени сметки!  hahaha Joy

# 511
Ти само запълваш дупки.
Все си мислех, че той трябва да и запълни дупките, ама явно и за тая работа не е надежден.  Crossing Arms Joy

# 512
  • София
Аз залагам на Бентли Континентал.
Пичът е гъзар, все пак, пие черно/синьо Джони и седи НА ВИП сепареТО.

# 513
Ако е гъзар, трябва да има и шофьор  Naughty иначе не е никакъв гъзар  Whistling

# 514
  • София
... иначе не е никакъв гъзар  Whistling

, а най-обикновен гъзльо! Joy

# 515
Подигравайте се вие, ама ще видите мацето като изкара Ламборджинито на чичката...  Crazy

# 516

Ми да!!!

# 517
Жипка е, вЕрвайте ми. При това от масовките - Кю 7, мей би?
Унилсон така ми каза.  Joy

# 518
Що пък да има шофьор. Той като е гъзар ще е по-яко да кара пил, за да докаже, че е недосегаем.

# 519
# 520
  • София
Гъзарите си карат сами спортните коли!
Шофьори имат задръстени лелки като мен, щото не им връзват гъзарите да ги возят в Бентлито.

# 521
  • Galaxy 13197853088
подозирам че или реза или татмъна е пуснал тази тема ....

# 522

newsm62 newsm62 newsm62 smile3508

# 523

Много яко ще бъде, ако даде на "приятеля си" да прочете тази тема - бас ловя, че след това няма и да я погледне, а камо ли да и плаща четирицифрени сметки!  hahaha Joy

Че защо??? Мислиш ли, че той не знае що за стока си купува?? Той е 100 на 100 наясно колко са й умствените и другите способности....
 Начервена отвън, куха отвътре... Що е то??  Joy

# 524
  • София
Моят пък си пие черното Джони вкъщи. Гъзар! Сигурно се опитва да ме впечатли, ама и аз - патка, не съм знаела, че трябва да се впечатлявам.

Е, мноУ ясно, че няма да се впечатляваш, все пак у вас го пие, не у вип сепарето.
 hahaha

Общи условия

Активация на акаунт