Великобритания - тема 26, Отпускарска

• 22 622
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
Марион, виж тука:

http://www.dayoutwiththekids.co.uk/search.php?age10plus=false&am … =Greater%20London

Разпродажби тогава няма да има, но има нескъпи магазини, кажи какво търсиш.

xcdakar, ако нямате уредена работа тука, шансът да намерите точно сега клони към нула.

# 151
  • Bristol
Момичета, не знам дали сте видели тази темичка, ако можем и колкото можем да помогнем на тази майка с информация
Преместване в UK с дете с увреждане 

# 152
Мери, мерси че ни насочи.

# 153
  • София
Благодаря Алиса!
Евентуално искам да купя дрехи/обувки за училище за детето и  за мен нещо спортно (дънки, блузи).

# 154
-Значи, започвам от най-евтиния магазин. Primark. Има прости, но ефектни памучни дрехи (за качеството не знам, но гледам много ги купува народа).
-По-големите клонове H&M имат детски дрехи.
-После e Next, има хубави детски дрехи, качеството е ОК.
-След това за детски дрехи са Gap, трайни са дрехите, малко по-скъпи.
-По-специални/официални детски дрехи има в Monsoon.

За интернет доставки, Next и vertbaudet. За обувки, Clarks, Early Start, John Lewis.

# 155
BlueBeri, да, трябва да напишеш писмо до Чайлд Тръст и да ги уведомиш, че детето ще е извън държавата за неопределено време. Когато се завърнете и заживеете пак тук, можеш пак да кандидатстваш.

Мерси. Но може да се върнем преди да минат 3 месеца за малко,или няма значение?

Според мен, за да е абсолютно правилно и честно, трябва да си е тук детето през целия месец, за да си получава детските. Но може би трябва да пишеш на Чайлд Тръст и те ще ти кажат най-вярно.

Може ли някой да разкаже как е в момента във Великобритания! Със съпруга ми се чудим къде да заминем на работа че в момента в България е много тегаво.Проблема обаче е че с ме с две деца които трябва да тръгнат с нас едното е на 1.7 години а другото на 9 години. ДАЙТЕ СЪВЕТ.

Виж, много е трудно така да се каже с 2 думи, кратко и ясно. За едни квартира с 10 човека съквартиранти, обща баня и каква да е почасова работа са нещо хубаво, а за други- кола, собствена къща, елитно училище и пак не са доволни... Няма да давам съвети за друго, поразпитайте приятели, а не непознати хора, но като майка само да вметна: детска градина за малкото от 500 до 1000 лири на месец, детегледачка излиза долу-горе пак толкова. За голямото ще ви трябва училище-мислете за адаптация, деца от различни раси, нов език... Може би е по-удачно единият да дойде първи и да се устрои с работа и доход, а после да вземе и децата... А иначе, по принцип, няма невъзможни неща!

Марион, щом сте в Ealing Broadway, качвате се на метрото (Сентрал лайн), слизате на Shephurd's Bush и отивате в най-големия в Европа търговски център Westfield. Там ще седите цял ден, магазини, магазини, магазини-по-скъпи, по-евтини, все нещичко ще си купите. Пък и намаления и оферти от рода на 3 за 2, купи 1-вземи второ на половин цена, колкото искаш.

# 156
-Значи, започвам от най-евтиния магазин. Primark. Има прости, но ефектни памучни дрехи (за качеството не знам, но гледам много ги купува народа).
...

Primark е боклучарник! Изобщо не си губи времето с него..

xcdakar ,
преди 6 месеца щях да ти кажа-не се притеснявайте, всеки може да си намери местенцето.
Сега обаче напълно подкрепям казаното по-горе-
Нямате ли уредена работа, хич и не тръгвайте  Naughty

# 157
...

Primark е боклучарник! Изобщо не си губи времето с него..
BlueBeri, да, трябва да напишеш писмо до Чайлд Тръст и да ги уведомиш, че детето ще е извън държавата за неопределено време. Когато се завърнете и заживеете пак тук, можеш пак да кандидатстваш.

Мерси. Но може да се върнем преди да минат 3 месеца за малко,или няма значение?

Според мен, за да е абсолютно правилно и честно, трябва да си е тук детето през целия месец, за да си получава детските. Но може би трябва да пишеш на Чайлд Тръст и те ще ти кажат най-вярно.

Може ли някой да разкаже как е в момента във Великобритания! Със съпруга ми се чудим къде да заминем на работа че в момента в България е много тегаво.Проблема обаче е че с ме с две деца които трябва да тръгнат с нас едното е на 1.7 години а другото на 9 години. ДАЙТЕ СЪВЕТ.

Виж, много е трудно така да се каже с 2 думи, кратко и ясно. За едни квартира с 10 човека съквартиранти, обща баня и каква да е почасова работа са нещо хубаво, а за други- кола, собствена къща, елитно училище и пак не са доволни... Няма да давам съвети за друго, поразпитайте приятели, а не непознати хора, но като майка само да вметна: детска градина за малкото от 500 до 1000 лири на месец, детегледачка излиза долу-горе пак толкова. За голямото ще ви трябва училище-мислете за адаптация, деца от различни раси, нов език... Може би е по-удачно единият да дойде първи и да се устрои с работа и доход, а после да вземе и децата... А иначе, по принцип, няма невъзможни неща!

Марион, щом сте в Ealing Broadway, качвате се на метрото (Сентрал лайн), слизате на Shephurd's Bush и отивате в най-големия в Европа търговски център Westfield. Там ще седите цял ден, магазини, магазини, магазини-по-скъпи, по-евтини, все нещичко ще си купите. Пък и намаления и оферти от рода на 3 за 2, купи 1-вземи второ на половин цена, колкото искаш.
xcdakar ,
преди 6 месеца щях да ти кажа-не се притеснявайте, всеки може да си намери местенцето.
Сега обаче напълно подкрепям казаното по-горе-
Нямате ли уредена работа, хич и не тръгвайте  Naughty

# 158
Брях  Shocked
Как ги омеша тия цитати така...

# 159
Ооо, BlueBeri, добре си дошла  Grinning Веднага те познах по снимката на Михаелка.  Heart Eyes Пепа съм (да кажа, че аватара нещо ми е изчезнал). Цунки много за сладураната  Heart Eyes

Мерси Пепи. Освен другото инфо и новините почнаха да пристигат по форума  Laughing Не знаех,че ще се местите.

# 160
zdraveite, ima li mami na streatham common?

# 161
Болна съм от началото на миналата седмица. Доктора вчере рече, мигрена неврологчна ли ква ли, на специалист ще ме пращал.
Изписа ми хапчета, които чета за напикаване и депресия се ползват, а страничните им ефекти си ги имам и без да ги пия в момента -  сътветно няма да пия.
Иде ми да се гръмна!
В неделя е половин маратона, дето го чакам от три месеца.
Последният месец на бавачка ме направиха някои хора, и почти не съм тичала. Сега едвам ходя, камо ли да тичам!
Стискайте ми палци да се оправя до неделя, че ако не го тичам, верно ще се гръмна!
Оплаках се!
Извинявайте, ама нямаше на кой друг!

Че и с 2 килограма съм отгоре ... #Cussing out

# 162
 fingerscrossed fingerscrossed Стиснах ти, дано да ти се наредят нещата както ти искаш.

# 163
Ай де и от мен 3 чифта палци fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 164
С теб сме 298, ще се оправиш.  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт