Великобритания - тема 26, Отпускарска

• 22 615
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
защо така бе......
толкова ли сме много пловдивчанките-ммммм това са само хубави новини Peace

# 211
  • Bristol
Че какво ни е на нас селянчетата?
Дано ти се обади някоя "люта" софиянка, като не щеш "сладки" селянчета  hahaha
Нещо не съм във форма, не схванах тези коментари  Thinking newsm78

# 212
Че какво ни е на нас селянчетата?
Дано ти се обади някоя "люта" софиянка, като не щеш "сладки" селянчета  hahaha
Нещо не съм във форма, не схванах тези коментари  Thinking newsm78

Пропуснала си един цитат " 298   сладки сте, но аз си питам ".
С него надявам се, става по-ясно, както и че посочените цитати са шегички.
Някой по-горе коментираше, че доста са от Пловдив, друг попита за софиянки ... и ето те теб  Simple Smile
Моля да ми бъде простено, ако съм обидила някой - от село съм аз!

# 213
Станахме като в онзи стар виц "Всички сме за Пловдив,всички сме за  Пловдив!", ако се сещате.

# 214
При нас вица беше "всички сме за София, всички сме за София". Само дето не мога да се сетя подробности за вица. Някой сеща ли се?

# 215
# 216
Намерих това: "Изразът от онзи виц "Всички сме за Пловдив" е вече променен: "Всички сме за София!" Всъщност това изигра лоша шега на управлението на Иван Костов. Докато според ТВ новините, в столицата безработицата беше около 4 процен " от тук http://www.slovo.bg/old/litforum/203/gspasov.htm,

# 217
  • Манчестър
 newsm78

# 218
Лондончанките,

имам една молба.

Искам да отида на един курс ей-тука:

Kingston Hill campus. Kingston Hill, Kingston upon Thames, Surrey, KT2 7LB

за събота и неделя е. Препоръчайте ми местенце за нощувка, без хостели, моля.

Аз ще си поровя из нета, но ако се присетите за нещо, ще съм много благодарна.

# 219
Толумбичка,аз живея близо до Кингстън.Една приятелка идва на скоро със семейството и спаха в Kinston Lodge,бяха доволни.Аз обаче мисля, че е по шумен хотел, защото има и паб, и като бяхме в фоайето имаше доста младежи.Разгледай из нета, има много хотели, за друг не се сещам да имам лични наблядения.
Днес времето беше страхотно, дано се запази за целият август  Praynig

# 220
  • Лондон
Толумбичке, тези имам в 'системата':

ANTOINETTE HOTEL
Reception, Beaufort Road
http://www.antoinettehotel.com

HOLIDAY INN LONDON KINGSTON SOUTH
Portsmouth Road, Outside of town centre
www.holidayinn.co.uk

TRAVELODGE
21-23, Old London Road
http://www.travelodge.co.uk

Дискусията около БГ местожителството предлагам да я прекратим и забравим - до нищо добро няма да доведе  Wink

# 221
здравейте момичетаможе ли един съвет  Embarassedкак се казваха корите за баница тук,под какво име мога да ги открия. знам, че се казва   pastry , но кой вид точно незнам

# 222
oni filo pastry се казват.

# 223
  • След завоя в дясно
Ахой и от мен,  smile3548
Изпратих вчера първата вълна от гости и сега бързам да се отчета Laughing да не остана по назад.
Мари ще ми липсваш Crossing Arms, но съм сигурна че отивате за добро Hug Питаше ме за левентите, ами какво да ти кажа до нас има база с безмоторни самолети и делта планери. Събота и неделя ври и кипи Crazy Laughing
Аниджи ние май съседи ще да сме в Добрич. Как им се отрази българският въздух на буболечките?
Еya и на мен много ми се идваше на събитието, пък и да се запознаем, но ще да е някой друг път. Ти ли разпитваше за кафе машина? Взехте ли някаква и ако да какви са отзивите? Аз нещо съм на вълна да си закупя една, но още не ми е узряла идеята напълно.
Момичетата от Мilton Keynse и околностите, ще се радвам да се запознаем, ако си организирате среща гореща.
298 поздравления за ината
Аз до края на седмицата ще отмарям, и после идва втората вълна от гости. lalalala,но вече съм по спокойна поне дивани имам. Wink
Слънчев ден от мен sun

Последна редакция: пн, 03 авг 2009, 19:29 от Ell

# 224
  • На село (близо до Лондон)
troli супер снимка чак да му се прииска на човек пак да бременее   love001

Еll решихте ли въпроса с училището на малкия ученик там в новия квартал?

Ето август дойде и само слънце от вчера  Sunglasses дано така да продължава.
Споделете моля тези с деца-ученици къде го пращате/записвате на летни школи/спортни лагери и тн. Моят ученик това му е първа лятна ваканция и засега си я кара в нашата градина, предимно на трамплина и с малкия си брат. Засега не се оплаква даже много им харесва да ровят и търсят червеи и хранят птички и тн но да съм подготвена с идеи за по нататък. Мерси  bouquet 

Общи условия

Активация на акаунт