Великобритания - тема 26, Отпускарска

• 22 582
  • 287
  •   1
Отговори
# 30
  • На село (близо до Лондон)
Как хубаво и плажно го раздавате Laughing

Бътерфлай браво на твоите момичета. Явно добре се справят в новата среда. Имат ли приятелчета?

Много свекърви, много нещо....откъде ги взимате Flutter. Ако на някоя и се идва към Windsor да заповяда тъкмо и дЯцата ще ми 'почува' (сори малко шопски Wink), едното е приказливо и мнооого разбрано, а другото....само хубаво ooooh!

samata аз работя 'надомно' 2 дни в седмицата. Каква работа търсиш и какво можеш да правиш?

# 31
GI ами да ти кажа много неща мога да правя,но също така мога и да се науча много бързо,защото знаеш когато си на зор бързо се учиш.
Ти каква надомна работа вършиш?
Аз си нямам и идея какви работи има от вкъщи за тук говоря специално.
Готова съм на всичко да работя само от вкъщи де ,защото няма кой да ми гледа детенцето.

# 32
И аз благодарско на Ея за снощното приятно парти. И никаква глава не ме боли, излагате се, повече тренировки трябват. Снимките можеш да покажеш само, ако сме неотразимо прекрасни на тях.

Мадам GI, добре завърнала се. Не ми получавате гласовите пощи, мисля. Пу да се видим с вас тоз уикенд.

Аз и Антон си отиваме до Пловдив за една седмица, ако някой иска нещо да му носим от родна земя, сега е момента да си каже.

Мари, жалко, че отивате, да кажа аз. Но за добра професионална възможност си заслужава, и съм сигурна, че всичко ще мине добре.

# 33
298, аз ще съм на линия за кафе, кажи кой ден ще идваш. Най-близката спирка на метрото за посолството е или South Kensigton, или Gloucester Road, и след това има 15 мин пеша.

eya, аз не обичам да си публикувам суратчето, ама пусни на лични, моля.

самата, не се сещам за надомна работа, сори, но се сещам, че ако се регистрираш към общината като childminder , можеш да гледаш и други деца у вас. На сайта на съответната община ще има изискванията.

# 34
Мари, пожелавам ви успех в Мадрид. Жалко, че заминавате, но пък щом е за добро си струва.

Мишолина, аз искам слъне и топличко малко да донесете, ако може. Simple Smile Приятно изкарване ви пожелава и лекичко завиждам. Simple Smile

eya, съжалявам, че не успях да дойда снощи Sad Сигурна съм, че е било хубаво. Ще се радвам и аз да видя снимки, ако може Simple Smile

самата, имаше някакъв уебсайт за работа за майки, но не се сещам как точно беше. Като се прибера довечера ще погледна и ще ти пусна линк. Там съм виждала да предлагат работа отвкъщи.

# 35
# 36
Благодаря ви момичета знаех си че мога да разчитам на вас Peace
Много ми се сика да започна някаква работа та да помагам и аз поне малко на мъжа ,че той милия му е трудно сам.

# 37
GI,добре се завърнала! Разкажи за Турция! Да се видим август с вас,че заминаваме вторник за 3 седмици в България.

298,ако идваш до понеделник насам ,мини да пием кафе!

Еуа,благодаря още веднъж за поканата,много приятно мероприятие беше! Без главобол и наранявания.  Grinning

Между другото,събота вечер сме тук : http://www.bearcatcomedy.co.uk/
Голяма фенка съм на Jo Brand,ако на някой му се ходи запазват се билети по мейл и се заплащат на вртата 15£.

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 18:25 от matzo ball

# 38
matzo ball, ще те изпусна теб  Close
Nomadic, на Euston ще ме остави влака, за след това, ще трябва да си да поговоря с гугъл.
алиса, ти събери на свекървата дрешките в една чантичка, пък който и ден дойда, ще я взема Simple Smile) - ще знам след неделя, и ще пиша.
eya - ако може и на мен малко снимки, щом като казваш, че са хубавици Simple Smile
tzvetak - ще ти пиша бележка
butterflyve, ти в МК ли си?
мишолина, да донесеш малко слънце насам

На който съм давала дом. тел, не е актуален вече.

# 39
samata, ето обещаните сайтове. Дано са от помощ.

http://www.workingmums.co.uk/
http://www.jobs4mothers.com/

298, от Euston Underground Station се качваш на Victoria Line към Brixton и слизаш на Green Park Underground Station. От там Piccadilly Line и слизаш, както Алиса ти е писала, на South Kensington Station (примерно). Излизаш горе и се озоваваш на Natural History Museum. Тръгваш покрай музея по Cornwell Rd и като стигнеш до кръстовището, завиваш вдясно пак покрай музея по Queen's Gate. Посолството е на номер 186-188 Simple Smile 

С картата ще се оправиш много бързо до там.

Изглежда всички слънце си поръчваме от БГ Simple Smile

# 40
GI, голямата е в една групичка с още 5 момичета от доста време, с тях беше и на лагера в една стая и са почти неразделни, макар че през годината смени няколко прителки или групички приятелки. Тук това им харесвам, че въртят децата както в самите класове вътре в различни екипи, така и през годините разместват и целите класове. Така децата от цялото училище се познават, завързват различни приятелства и всеки си намира среда. Чувала съм, че ако си много голяма приятелка с някой и помолиш да те оставят с нея пак в един клас, ще го направят. Малката пък още от самото начало се сприятели с най-черничката от техния клас. Като я видях първия път как на излизане се прегръщат и целуват за довиждане, ми са наложи доста да се постарая за да се усмихна, но вече и аз се претопих и сега им се радвам от сърце. Учителката и каза обаче, че търсела все повече с други деца напоследък да си играе и нашата приятелка малко ревнувала, но... Ей затова сигурно разместват класовете.

298 - да, там съм. Ти да не си в района? Една майка преди време дори ме помоли да я разведа, за да може да сравни Лондон и нещо друго и да решат къде е по-добре с децата да се заселят.

# 41
butterflyve, честито за чудесните резултати на децата, и за добрата интеграция  Simple Smile Много ме радват такива истории! Весело лято, да си починат добре!

# 42
Nomadic, златна си! Като те чета, карта ми не трябва Simple Smile)

# 43
Някоя добра душа беше сложила полезна линка, че деца постоянно живеещи в чужбина (с БГ паспорт), не трябва да показват пълномощно. Може ли пак да я пуснете  Crazy, плиииз.

==========
ПОПРАВКА: ето линката
http://www.nsgp.mvr.bg/Guide/tr_persons.htm

Някой ползвал ли я е скоро, успешно на летището?

Последна редакция: пт, 10 юли 2009, 12:30 от мишолина

# 44
Мишолина, а ти беше пращала една бебешка количка до БГ. Би ли казала с коя фирма и остана ли доволна? Бих искала да помогна на едни приятели, че се оказа че тук количките са доста по евтини от БГ, но не съм наясно как ще им я пратя.

Общи условия

Активация на акаунт