Септември `09 - 30

• 12 607
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
 Привет и от мен  Hug
 И аз гледах снощи Горещо и съм потресена,но не и изненадана. Лично от Мазнейкова нямам наблюдение,но мъжът и ми прави операция на коляното преди 6г. в Ортопедията - много комерсиален човек.Близо 1000лв.му даде баща ми на ръка за материали и шина,за които не получи никакъв документ. А и след операцията говореше за почерпка  ooooh!

Аз съм се ориентирала да раждам в Шейново, но без избор на лекар ( така и не познавам никой ). Покупки не съм правила никакви за бебо. Опитвам се да се оттърся от страха си. Имам само дрешки за изписване,които бях купувала преди 2 г. В същото време не ми се иска друг да купува вместо мен та водя вътрешна борба със себе си  Thinking

Киара, и аз от няколко дни прочиствам гардероби и съм събрала вече 2 плика с дрехи, но не знам къде да ги даря и най вероятно ще идат в кофата.

# 226
Какво маш предвит,защо пиша само с малки букви.Пиша така за по-бързо atrakcia

# 227
Какво маш предвит,защо пиша само с малки букви.Пиша така за по-бързо atrakcia
Да Simple Smile изобщо не го приемай лично, но наистина ми е трудно.

# 228
ок. Вече ще пиша както трябва

# 229
t_i_t_i, не се обиждай, но подкрепям Атракция. Винаги когато някой пише само с малки букви или просто не ползва никакви препинателни знаци, за останалите е доста трудно да четат подобни постове. Същото е и когато някой пише на латиница. Аз също ще кажа - нищо лично, но е хубаво всички да се стремим да пишем грамотно, за да е приятно на останалите да ни четат.  Peace

За темата в Горещо, аз също съм пропуснала предаването, но сега разбирам за какво става въпрос. Направо настръхнах... И като се сетя колко прехвалена докторка е, направо ме хваща страх.  Cry

esim, значи и теб те е подгонила същата мания.  Grinning Ами като няма на кого да даваш, по-добре изхвърляй. Миналата седмица и аз изхвърлих цял чувал с лекьосани дрешки от Хриси, които и да имаше на кого, щеше да ме е срам да дам, затова направо ги оставихме до контейнера, може поне братята роми да са се обзавели.  Mr. Green Но определено ми стана много добре, след като се освободихме от толкова ненужен багаж, някъде бях чела, че така човек се освобождавал от застоялата енергия. Може би има нещо вярно в това.

# 230
Malta[/b видяхмете най накрая, ти разгледа ли нашите снимки???

# 231
 О, да Дундито, разгледах някои албумчета.
Много булки...и все красиви.Разгледах и коремчетата и ми се струва, че друго толкова голямо като моето няма. Embarassed Днес съпругът ми ми направи снимка, както си стоя пред компа само по бельо... Rolling Eyes Направо се изплаших от себе си...Но, здраве да е. После ще се възстановявам.

# 232
О, да Дундито, разгледах някои албумчета.
Много булки...и все красиви.Разгледах и коремчетата и ми се струва, че друго толкова голямо като моето няма. Embarassed Днес съпругът ми ми направи снимка, както си стоя пред компа само по бельо... Rolling Eyes Направо се изплаших от себе си...Но, здраве да е. После ще се възстановявам.

Ами защо не качи снимки да направим сравнение Laughing, може да е само илюзия Joy
Аз между другото не си забелязвам корема как расте, ама познати като ме видят и веднага намират разлика. Аз се виждам само по снимки. Онзи ден едни познати не ме бяха виждали близо 3 седмици и като ме видяха  Shocked
Ама аз ...мигам , пърхам с мигли, опитвам се да не забелязвам колко съм надебеляла Embarassed

# 233
И на мен не ми прави впечатление докато примерно съм в банята или се мажа с олиото, когато съм с дрехи...само дето по-трудно маневрирам в леглото вечер и място не мога да си намеря, а в супермаркета събарям разни неща от равтовете с корема си. Но това което видях на снимката направо ме шокира. Май ще престана да се разхождам гола из къщи, че гледката не е особено красива.
С дрехи обаче бива.
Преди 2 седмици като бях в болницата, в стаята беше настанено и момиче за секцио. Едва убедих санитарката, която разнася храната, че аз не съм за раждане и съответно не съм на диета и да си ми даде нормална вечеря. Дори лекарите ми казват, че корема ми е твърде голям.
А, като гледам и дупето ми се е поналяло доста...

# 234
Привет и от мен!
Цял ден ви чета, но и цял ден се излежавам. То самото време си е едно такова мързеливо ..... Та затова чак сега пиша.
Снощи и аз гледах "Горещо". Съдрах се от рев. Толкова гадно ми стана, че и днес го мисля този случай. Не знам защо винаги толкова дълбоко изживявам чужди трагедии. Надявам се да има справедливост въпреки, че много се съмнявам. За съжаление цялата ни държава е пълна с такива абсурди и на хората не им остава нищо друго, освен да чукат на дърво и да се надяват да "не им идва до главата". А такива самозванци като Мазнейкова, продължават да осакатяват хора. Толкова лоши неща съм чела и чувала за нея, че се чудя как още никой не е успял да спре практиката на тази женица.
Момичета, аз от няколко дена малко съм се сдухала и то от хорски приказки. Като почнат с коментарите и полудявам: "Ама как ще ги гледаш тия две деца", "ама ти знаеш ли колко ще ти е трудно - малката ще ревнува, бебето ще реве", "А момче колко трудно се гледа ....То не трябва да реве, пък и пи***та трябва да опъваш, че да не му я цепят" ........ " И още 2 месеца как ще изкараш с този корем, по тия жеги, тичайки след това малко дете ......." ПОЛУДЯВАМ! Толкова мразя да получавам съвети и коментари без да съм ги търсила, че като ги получа и ме изкарват извън контрол. А така ме депресират тези приказки, че изведнъж започнах да се съмнявам дали ще се справя, дали всичко ще е наред и т.н.
Та така .... Оплаках се. Съжалявам, ако съм ви досадила с моите терзания.

Последна редакция: нд, 12 юли 2009, 22:18 от TRINITI

# 235
TRINITI  ще се оправиш с две деца. не се притеснявай. Все ще има кой да ти помага.
Аз неможах д гледам "Горещо" но прочетах страшни статии за рази док. ужас как може да има такива  хора #2gunfire
аз утре сум при доки и ще кажа как е минало лека от мен  bouquet

# 236
Тринити, много е неприятно това с коментарите..Направо човек трябва да ги затапва такива умни тикви. Все ще се намери някой да дава ъкъл. Игнорирай ги доколкото можеш. В края на краищата при всеки е различно. Пък и така да бъде трябва ли да те настройват предварително Sad.
малта, и моят корем е доста голям  Mr. Green. Ще взема да си кача и аз някоя снимка, че да мерим  Laughing. Само да определим правилата  Laughing. Мъжът ми по едно време мрънкаше, че ми бил много голям корема и какво съм щяла да го правя още три месеца. Като че ли той ще го носи. А като отидох в Тина Киркова на отворените врати получих комплекс за малък корем  Joy. Та, екстра съм си, много си го харесам коремчето, а движенията отвътре и издутинките дето ми се образуват ги обожавам Simple Smile.

# 237
Simple Smile И аз съм от групата на "големите кореми". Сега говорих с мъжа ми да купи един фотоапарат, че нашия беше полят със натурален сок от малката и за нищо не става. Като ме снима, ще участвам и аз в надпреварата  Mr. Green

# 238
TRINITI  ,не се притеснявай мила не само на тебе такива ти ги говорят  Peace аз в момента уча второ висше /щото още имам желание за учене де/ и като ме срещнат,всички почват "ма ти луда ли си да забременееш пак,кой ще ти гледа детето'', или пък ''мале ама какво шкембе само!!!!!''-все дно съм кит /а аз съм качила едва 3 килограма/  Joy то хорската злоба и вечното желание да гледат в чуждата паница край няма  ooooh! ама ти не им обръщай внимание,а си знай,че естествено ще се справиш с две деца /то ако беше трудно никой нямаше да роди второ дете  Peace / и независимо жеги,килорами и незнам там какво ,ще направиш най-великото нещо на света-ще дариш живот  smile3501  newsm51

# 239
............. и независимо жеги,килорами и незнам там какво ,ще направиш най-великото нещо на света-ще дариш живот  smile3501  newsm51
  Hug       Hug      Hug      Hug      Hug
Толкова хубаво прозвуча, че веднага се почувствах по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт