Септември `09 - 30

• 12 608
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
Не съм се мазала преди, не се мажа и сега-нямам стрии.

# 211
здравейте Hug
на мен тея мазила не ми помогнаха изобщо...за съжаление се нацепих страшно мн по гърдите и бедрата:crazyeyes:
malta дано всичко е ок и бебока да не избърза мн Praynig

# 212
dundito 2 Права си, че ме няма в снимките. Да ми прати някой кратка инструкция и парола, та да се пробвам да се вкарам. Пък и вас да ви видя.
Аз се мажа с олио на Хип и крем на Дева. Незнам какъв ще е крайния резултат,но вече имам стрии по предната горна част на бедрата. Корема ми засега изглежда добре, ама то не е гаранция, че докрая ще е така. Това са ми бели кахъри.

# 213
здравеите и от мен мацки.как сте.чета че вече сте започнали да пазарувате.аз не пиша много редовно но поне от време на време се включвам.на мене мисе струва малко рано за пазаруване.аз мисля като вляза в 9-ия месец.а поголеми те работи даже и по късно.аз се замислям за кошара ане за легло незнам дали щее одобно но така мисля за сега.АТРАКЦИЯ много се извинявам че неможах да доида насрещата в събота,защото се наложи да си ходим на село.как прекарахте хубаво ли беше.забавлявахте ли се.ще се радвам за вас ако е било хубаво. newsm03 newsm68 newsm10.Не можах да разбера каква е еднократната помощ за 2-ро или не сам прочела някаде.за сега друго немога да се сетя.Ще ви пиша със сигорност във вторник ,защото тогава сам на консултациа.Дано накрая и аз разбера пола .ЗА СЕГА ЧАО НА ВСИЧКИ МАМЧЕТА.Все още немога да ви запомня по имена и затова повечето пиша общо за всички мацки .Да но по нататък ви опозная.

# 214
със първата бременост се мазах и аз с какво ли не но и аз се нацепих и по гърди и по корем ,затова сега не сам се мазала с нищо

# 215
А,  t_i_t_i, то не беше среща, не сме се уговаряли-не сме те и чакали.Ходи който поиска. Много ми е трудно да ти чета постовете  Tired

# 216
мисля че приоритета ни трябва да е - добри специалисти, а не красивото и 4-7 звездно място Crossing Arms пално със такива които само имат претенции че са  "специалисти"

# 217
Гледахте ли снощи Горещо? Аз бяха ей така  Shocked При тази напреднала медицина да съсипят така жената,че да си отиде....

# 218
Аз го гледах и като се замисля че исках да ходя при тази докторка в началото , аз само лоши неща за нея чета... коя е тази нейната болница??? Уже голям специалист тази жена, защо така са изпуснали жената Rolling Eyes

# 219
Имам една чуденка, което я отпрявам кум всички които са раждали в Шейново с избор на екип!!! или ако някои нещо знае....
Моя док е в шейново, аз искам да раждам при него, ама като гледам трябва да си направя уговорка , така пишат по форумите. Въпроса ми е как се прави тази "уговорка" в смисъл  пари ли се дават предварително на доктора??? newsm78

# 220
Не знам дали е коректно да питам във форума, но за коя докторка става въпрос? Имам предвид темата в "Горещо"?

Аз също ще съм в Шейново и съм си избрала лекар уж. Доколкото знам си е с лична уговорка с лекаря, а иначе плащаш 900лв. за нормално и 950лв. за секцио. Това ти включва и упойката. Иначе ако не избираш екип раждането е безплатно, но плащаш упойката ако ти сложат, която е около 300лв. Не съм сигурна за последната сума. В сайта на Шейново има цени. Като това, че плащаш за избор на екип (лекар) предполага, че не даваш пари на ръка. Но това което знам е, че конкретни лекари си взимат парички отгоре (разбира се с предварителна уговорка). Надявам се да не съм досадила.  Peace

Последна редакция: нд, 12 юли 2009, 16:56 от ksantipa

# 221
Не знам дали е коректно да питам във форума, но за коя докторка става въпрос? Имам предвид темата в "Горещо"?
  Ето темата от Клюкарника, на 2 страница има линкове с предна тема по случая и доста подробности.

# 222
Голям съм индиянец, май успях да кача само една снимка.
А за случая -Запряна Коледарова, не очаквайте, че нещо истинско ще излезе наяве-"Гарван, гарвано око не вади" Никой няма да признае, че трагедията на едно семейство е в резултат на поредица от лекарски грешки.
Миналата година ме бяха насочили към Мазнейкова, като един от най-добрите специалисти в София...и аз отидох. За щастие, арогантното и поведение ме накара да си тръгна от там много бързо и много огорчена. Едва сега разбирам, че е "всяко, зло за добро".

Успях да кача още няколко снимки.

Последна редакция: нд, 12 юли 2009, 17:59 от malta

# 223
Здравейте и от мен, не съм гледала трагедията в Горещо но днес една приятелка ми разказва ужасно е, дано да има наказани.
Относно покупките аз нищо не съм купила още все ми се струва рано, но като се замисля сякаш вече не е много и рано и трябва да се ориентирам към магазините. Embarassed

# 224
ATRAKCIA- защо ти е трудно да четеш

Общи условия

Активация на акаунт