Септември `09 - 30

• 12 610
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
бамба и мен ме рита там от 1 месец, спокойно, нормално е. Зависи как е застанало, мен ме е и ритал с краченза и бутал с ръчички Simple Smile Hug

# 196
Мерси за успокоението Hug Просто си викам да не ми се покаже някое краче или ръчичка с тия ритници rotfImbo Joy Joy

# 197
  • София; Дружбето
Това с 50-те лв май е ново, но не съм сигурна. Мисля да мина през социалните другата седмица да питам какво точно да подготвя, че после не ми се занимава с тях.
Миша цял ден лудее, че татко и лепи гипсокартон и и е много интересно, Само пита защо го слага, защо слага лепило, защо на стен Crazy Милия откчаи да повтаря едно и също вече 4 часа Laughing Ама нека види какво ми е на мене постоянно. Що вали? е въпросът, който се чува от 2 дена през 5 мин
баба и аз имам чувството някой път, че ще изкочи я крак, я ръка Joy Ама не става толкова лесно Blush

# 198
Мерси за успокоението Hug Просто си викам да не ми се покаже някое краче или ръчичка с тия ритници rotfImbo Joy Joy

Joy Сладурана, то ако ставаше така, ехееее, щяхме да раждаме и да пеем.
Моята беболина така ми се обади първите пъти- имах чувството, че ми ползва пикочния мехур за батут. Тя днес е доста активна, приплъзва крачета по корема ми и аз съм по-спокойна.
Хей, Дундито...поспа ли тази нощ?
Горска много ми липсва...Бубара и Миринда също.
Неки не пише... newsm78
Дано всичко е наред и да са заети с приятни занимания.

# 199
И Киарра нещо я няма,пък тя е от най-редовните newsm78

# 200
Благодаря за инфото за Токуда. Май ще трябва да поразпитам повече и, както писах на Мимчето на лични, май касата не поскрива нищо... Не ме учудва този факт. Защо ли?  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
А аз съм на ЖК на 07 август от 11:30 Simple Smile

# 201
Здравейте Hug
Може да е малко старо инфото , ама аз го публикувах от сайта на Соц. министерство. Ама наистина незнам колко е актуална newsm78 newsm78
В последствие разбрах че това за Помощта за беременни е за неосигурениете.... Joyмалко бавано стоплям иначе .. дано да е от бременността - преди не бях така hahaha
Малта  заспах в 3 часа чак , ужас беше тази нощ, ама така е като пия кафета посред следобед ще се пуля после Shocked
Ти защо така рано рано ще ходиш да раждаш мила???

# 202
MammaT
В Токуда за раждане се плаща 1500лв. за избор на екип и 500-600 лв. пакет грижа за бебето- ако си здравно осигурена. Ако не си осигурена плащаш още 1500 лв. за самото раждане.
Дундито, аз не пия късни кафета, но нощем не мога да си намеря място в леглото. Корема ми е доста голям и като маневрирам много ми тежи, вечер след като цял ден съм се наливала с течности и съм хапвала какво ли не. Сутрин се чувствам по- лека и по-добре, но вечер направо не мога да дишам. Като кажа повече от три изречения и се задъхвам Rolling Eyes
А, за болницата бързам, защото бременността ми е рискова и страховете ми са много.

# 203
Според мен цената е нормална щом клиниката е частна и условията са като 4 звезден хотел, а и щом се правят изследвания на бебето които другаде не се правят - нормално. Ако навсякъде бяха такива условията всички щяха там да разждат, ама само със осигуровки не става. При нас във Варна нещата са подобни в Майчин дом - 1200 лв е раждането и си е като на хотел и отношението си е на ниво,а в държавното АГ където си раждаш по каса безплатно си е пълна мизерия. За съжаление нещата са такива. Ако имах възможност и аз бих дала 1200 лв, но ги нямам. В крайна сметка най важно е бебо да е живо и здраво Simple Smile така че малта щом имаш притеснения не се колебай!!!

# 204
Здравейте милички! Нещо тези дни влизам само за малко да прочета как сте и нямам време за писане. bamba, благодаря ти мила за това, че ме мислиш.  Hug Слава богу добре съм, ама и аз нещо започнах да се вкарвам във филми, че бебчо ще излезе по-рано от планираната дата за секциото. Дано да греша. Да ви успокоя, че и Миринда е добре, с нея поне си пишем по скайпа, но за Бубара и Горска китка и аз се притеснявам. Дано да са добре, бебчето на Неки също!  Praynig

Мен ме е обзела манията да подреждам вкъщи де що има. Изведнъж видях, че вкъщи нямаме свободно място за новите покупки за бебо, още по-малко за дрешките, които предстои да купувам. И като започна едно разчистване, едно подаряване, едно изхвърляне, да не ви разправям. Съседите помислиха, че ще се изнасяме от апартамента.  Joy Даже събрахме два чувала с наши дрехи, дето ще отидат за някакви хора в много тежко положение. И сега ми олекна, всичко излишно сме махнали и поосвободихме малко място за новия човек. Сега остава да поръчаме и гардеробче за детската стая и съвсем ще се успокоя. Та така с моите лудости.

За еднократната помощ и аз знам, че за първо е 200 лв, а за второ - 600 лв., но незнам как стои въпроса с детските. Ще трябва да проверим.

Дундито и аз ще гледам предаването. Ние с мъжът ми също участвахме когато бях бременна с Хриси и спечелихме почивка на Елените (на която не можахме да отидем, че бях вече в осмия месец), както и прахосмукачка и кухненски робот. Беше много забавно!

malta, надявам се всичко при теб да мине добре!  Praynig Щом ще бъдеш по-спокойна в болницата под наблюдението на докторката ти, то отивай. Ще стискам палци бебчето да издържи максимално време в корема ти и когато е готово да се роди живо и здраво!

# 205
malta нещо не те видях в албумите , нямаш ли качени снимки???? newsm78

# 206
Момичета вие мажете ли се още с разни  мазила за стрии и да не се цепите. Аз нещо в последно време малко забравям да го правя, ама дали ако спра да се мажа ще се нацепя. Все ми се сръва че до сега щом не съм , няма за кога вече newsm78. Аз не се мажа и защото ми става много топло в тези жеги, тва чудо загрява допълнително- едно олио на Userin  си имам и имамчувствот че ме заграва още повече  ooooh!

# 207
Момичета здравеите  Hug На вън вали и с малкия не можем да излезем и той чурее вътре!Пуснали сме си детски песнички и танцуваме,но пусти килограми ми тежат и се уморявам бързо,а малкия се сърди,че си сядам набързо! Crazy

Относно цените са си като за частна болница,а я погледнете в Свети Лазар,какви са цините  #Crazy А условията са не като 4 звезден,ами 7 звезден хотел!
Не знам,но за мен е по-важно да има добри специалисти около мен и бебетата,отколкото да се завивам"със сатенени чаршафи" Peace Joy

Дундито-за съжаление и аз не се мажа редовно,но от първата бременност имам такива цепнатини,че повече няма накаде!Щом имаш олиото мажи поне застрашените зони! Peace

# 208
здравейте и от мен, момичета! не съм писала отдавна и сега имам доста да наваксвам с инфото! радвам се, че всички сме общо взето добре, вече му се вижда краят! чета че вече имаме и бебче в компанията. да ти е живо и здраво момченцето, neky и скоро да сте зедно всички у дома!  Peace Hug  bouquet аз бях малко на море с майка ми и малката, че иначе мъжо почива август а тогава вече ми се вижда късничко...  newsm78 някаква параноя ме е обхванала че този път ще родя рано, а и като ви поизчетох...още повече  Crazy
оказа се че ние няма да се нанасяме в апартамента наесен, просто не успяваме, а и за мебели ни обаждат едни цени,така че съвсем ... Money живот и здраве, догодина.та сега ще съм си "на село" за добро или зло. тези дни ще обикаляме за креватче и т.н. много дрешки имам от дъщеря ми и приятелки,така че почти няма да купувам. а я кажете, вие от родилното как ще изнасяте бебетата? аз си мислех с кошчето за кола на макси кози, пише че става за новородено. и тези комплекти за изписване какво съдържат, че миналия път ми го донесоха бабите и ми е всичко като в мъгла..  ooooh!
утре съм на ЖК и чакам с нетърпение да разбера че бебка е добре и колко е порастнала. откакто писах преди че иамам контракции, почти не са спирали.вече зарязах и магнерича, то явно няма полза от него и ще съм си така до края. малко остана до болничния  Praynig
ами...това е за сега, момичета. хайде до скоро  Wink

# 209
дундито 2, за стриите- на мен първия път ми се появиха дни преди да родя, когато бебето слезе надолу. но не бях се и мазала много сериозно. сега се мажа, но ще видим накрая. според мен не зависи толкова от мазилата,колкото от гените  Peace

Общи условия

Активация на акаунт